Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Заклет Левскар » 17 яну 2018 11:36

gihuelo написа:
Заклет Левскар написа:то ще му дадат неговото финансово последно 10! А вие вече сериозно се излагате!
Mхахахахахахахха, виж ти статистиката:
https://topsport.bg/a-group/tochno-25-1 ... tsska.html
http://www.novsport.com/news2493581_1003.html

Сега да ти обясня ,защо бяхте 12-13 000 на герена с Лудогрец.
Бяхте си повярвали,че ще ставате отбор . Треньор с име в Италия ....Обертан...Ръководството ви демонстрираше ,че има пари и нещата май ,ще се получат....Отлично време и т.н. Повярвахте си и до там . Това ви е капацитета ,като публика -13000 срещу ЦСКА и Лудогорец .

Почти всеки път срещу Лудогорец е пълен стадиона ни. И без Роси и Обертан.
ЦСКА-София (София) кога е имал повече от 13000 публика?
А?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 17 яну 2018 11:39

Заклет Левскар написа:
gihuelo написа:
Заклет Левскар написа:то ще му дадат неговото финансово последно 10! А вие вече сериозно се излагате!
Mхахахахахахахха, виж ти статистиката:
https://topsport.bg/a-group/tochno-25-1 ... tsska.html
http://www.novsport.com/news2493581_1003.html

Сега да ти обясня ,защо бяхте 12-13 000 на герена с Лудогрец.
Бяхте си повярвали,че ще ставате отбор . Треньор с име в Италия ....Обертан...Ръководството ви демонстрираше ,че има пари и нещата май ,ще се получат....Отлично време и т.н. Повярвахте си и до там . Това ви е капацитета ,като публика -13000 срещу ЦСКА и Лудогорец .

Почти всеки път срещу Лудогорец е пълен стадиона ни. И без Роси и Обертан.
ЦСКА-София (София) кога е имал повече от 13000 публика?
А?

Много ниско ви е паднал критерия последните десетина години.Преди се хвалехте ,че сте два пъти повече от нас ,сега се успокоявате с това ,че сте горе-долу ,колкото нас.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 яну 2018 11:41

gihuelo написа:Много ниско ви е паднал критерия последните десетина години.Преди се хвалехте ,че сте два пъти повече от нас ,сега се успокоявате с това ,че сте горе-долу ,колкото нас.

За някои от тях 250 хиляди били спасяващи за клуба,а два мача в Европа било постижение. :roll: Имам чувството че чета фен на Славия.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 17 яну 2018 11:43

delqnski47 написа:
Заклет Левскар написа: За класиране в ЕКТ УЕФА дава около 250К, за елиминиране на противник в 1 кръг дават още толкова. Ако се класираш директно за втория кръг, както ние през 2016 дават все едно си преодолял първи кръг. По принцип са малко, но парите са пари когато са навреме:
Ако съм болен и умра, щото жена ми не е имала 5 лева да ми спаси живота (или не е искала да даде)?
После комшията - някакъв див селяк се преименува с моето име, нанесе с у нас и започне да я шиба - може и 5 млн. лева да има вече жена ми, ама каква файда - умрял съм. Късно е либе за 5 лева.

Май е време в Сектор А да ви правят вече козирка,че Слънчо верно ви е напекъл сериозно кратуните. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Моята кратуна може и да е напечена, но е моята кратуна, разбираш ли? МОЯТА.
Не е на някой друг, който се е нарекъл с моето име. Не моеш ме разбереш, нали?
Още съм жив, сещаш ли се? Може да съм много болен и до скоро да бях почти умрял, но вече съм по-добре, май ще живея.
Някои обаче не оживяха, сещаш ли се? Финито. Други се пъчат с тяхното име? По добре напечена кратуна, но жива, отколкото отрязана кратуна. Нали?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 17 яну 2018 11:47

Ай ходете та настоявате да играете в ЕКТ
https://www.sportal.bg/news.php?news=672389
Павел Колев:

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 яну 2018 11:47

Заклет Левскар написа:Моята кратуна може и да е напечена, но е моята кратуна, разбираш ли? МОЯТА.
Не е на някой друг, който се е нарекъл с моето име. Не моеш ме разбереш, нали?
Още съм жив, сещаш ли се? Може да съм много болен и до скоро да бях почти умрял, но вече съм по-добре, май ще живея.
Някои обаче не оживяха, сещаш ли се? Финито. Други се пъчат с тяхното име? По добре напечена кратуна, но жива, отколкото отрязана кратуна. Нали?

Момче,искам само да ти кажа,че тука е спортен форум,а не психиатрия. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 17 яну 2018 12:06

Заклет Левскар написа:Ай ходете та настоявате да играете в ЕКТ
https://www.sportal.bg/news.php?news=672389

Кво коментираш нас, а не пишеш във вашия форум?
Обсъждайте си трансфери не, че имате, кой знае какво да дискутирате, контроли ви предстоят и т.н.
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

ludiafan

Мнениеот ludiafan » 17 яну 2018 13:50

Заклет Левскар написа:
Ozzimozzi написа:Дори не съм подозирал, че КАС ще се произнася дали ЦСКА е ЦСКА! Ей, Богу, синята мъка няма край! :)

КАС ще се произнесе дали ЦСКА-София(София) е нов отбор или е Литекс с ново име.
Малоумен ли си? Какво ЦСКА?

Момче, имаш нужда от лечение . Делото в КАС е заведено от ЦСКА срещу отказа на УЕФА да допусне клубът до участие в ЕКТ . Това няма нищо общо с полюциите ти . КАС няма никакви пълномощия да дава мнение кой клуб какъв е . По добре е да престанеш да се излагаш !
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 яну 2018 15:48

Що се занимавате с тоя Белчо?
Направил си ник само за да провокира в тази секция и вие му се връзвате :!:

Днес чета, че оглеждаме гръцки централен защитник, .....ако някой има инфо, да казва :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

ludiafan

Мнениеот ludiafan » 17 яну 2018 16:11

Red_Neck написа:Що се занимавате с тоя Белчо?
Направил си ник само за да провокира в тази секция и вие му се връзвате :!:

Днес чета, че оглеждаме гръцки централен защитник, .....ако някой има инфо, да казва :)

По скоро е партенка .
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Върни се в “ЦСКА”