sin4ec написа:Тази ведра снимка кво трябва да означава?
" Аз съм звездата, не ми трябва подготовка, а балъците нека тичат по 20 километра и да опъват гумите..."
Баси наглия...
Не е изключено да тича с друг екип, а не с нашия.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
sin4ec написа:Тази ведра снимка кво трябва да означава?
" Аз съм звездата, не ми трябва подготовка, а балъците нека тичат по 20 километра и да опъват гумите..."
Баси наглия...
BRF написа:1982 написа:GOLEADOR написа:krumeto написа:Трябва да напуснете ППЛ???![]()
Не, може и без напускане - Любо обеща реорганизация на ППЛ!
Така му се полага на Михайлов - друг път да знае на кого да помага, на кого не!
Този филм не го ли гледахме вече,ЦСКА напусна и А група умре.
А група в момента е по-мъртва от всякога ....... вече е постижение, когато на даден стадион има по 1 000 човека ...... дори и Герена, и Армията пустеят на почти всички мачове с изключения на шепа такива, обикновено срещу Л-ц.
На нашия мач във Варна,игрището им беше по пълно от всякога!На мача в зарата имаше около 6-7 хиляди,на Дербито 20,с делиорманци 15.............................................. сега на мача с Верея ще е пълен стадиона!
rsk написа:Силно пропагандират някакви прилики с Парма, Фиоре и Рейнджърс, ама силно не помня някой от тях да е преименувал някой селски отбор. Пък да е правено специално първенство за него, съвсем не ми се вярва. Просто си носете кръста и това е. Отборът ЦСКА-София се казваше Литекс доскоро. Никой не може да обори тази истина. Щом ви харесва да следвате прекръстен Литекс - ваша работа.
Заклет Левскар написа:rsk написа:Силно пропагандират някакви прилики с Парма, Фиоре и Рейнджърс, ама силно не помня някой от тях да е преименувал някой селски отбор. Пък да е правено специално първенство за него, съвсем не ми се вярва. Просто си носете кръста и това е. Отборът ЦСКА-София се казваше Литекс доскоро. Никой не може да обори тази истина. Щом ви харесва да следвате прекръстен Литекс - ваша работа.
Не бързай със заключенията. След една седмица КАС веднъж за винаги ще се произнесе по този въпрос. Ще стане ясно дали са Литекс (както казват Гриша Ганчев и БФС) или са нов отбор (както казват от УЕФА).
Ако ги допусне до ЕКТ - значи са Литекс, ако пък ли не - значи са нов отбор.
Просто внасям яснота по въпроса, за да не се спекулира.
delqnski47 написа:Заклет Левскар написа:rsk написа:Силно пропагандират някакви прилики с Парма, Фиоре и Рейнджърс, ама силно не помня някой от тях да е преименувал някой селски отбор. Пък да е правено специално първенство за него, съвсем не ми се вярва. Просто си носете кръста и това е. Отборът ЦСКА-София се казваше Литекс доскоро. Никой не може да обори тази истина. Щом ви харесва да следвате прекръстен Литекс - ваша работа.
Не бързай със заключенията. След една седмица КАС веднъж за винаги ще се произнесе по този въпрос. Ще стане ясно дали са Литекс (както казват Гриша Ганчев и БФС) или са нов отбор (както казват от УЕФА).
Няма как да сме Литекс,защото влизаме в противоречие с правилото на централата за нов отбор.Казаха си го в писмото те.Внасям яснота,за да не се спекулира просто.
Заклет Левскар написа:Какво противоречие, ве?
Ти май съвсем се обърка
Ако КАС реши, че сте преименувания Литекс (както Гриша Ганчев иска да ги убеди - каза си го в писмото до КАС) ще нареди на УЕФА да ви допусне до ЕКТ. Значи не сте нов отбор - какво противоречие?
Ако КАС реши, че сте нов отбор, ще гледате ЕКТ по тИлИвизията - какво противоречие?
delqnski47 написа:Заклет Левскар написа:Какво противоречие, ве?
Ти май съвсем се обърка
Ако КАС реши, че сте преименувания Литекс (както Гриша Ганчев иска да ги убеди - каза си го в писмото до КАС) ще нареди на УЕФА да ви допусне до ЕКТ. Значи не сте нов отбор - какво противоречие?
Ако КАС реши, че сте нов отбор, ще гледате ЕКТ по тИлИвизията - какво противоречие?
Невъзможно е да играем в УЕФА като Литекс.Никой не може да нареди на УЕФА да ни сметне за Литекс,защото ще трябва да си промени правилото за нов отбор.Иначе ппц всички отбори без Лудогорец гледат ЕКТ по телевизията.Макар че не знам на вас какви са ви критериите.Принципно не смятам 2 мача в Европа изобщо за ''играене в Европа'',но все пак всеки отбор си има критерии за успех.При вас може да е различно,така че не коментирам.
Заклет Левскар написа:delqnski47 написа:Заклет Левскар написа:Какво противоречие, ве?
Ти май съвсем се обърка
Невъзможно е да играем в УЕФА като Литекс.Никой не може да нареди на УЕФА да ни сметне за Литекс,защото ще трябва да си промени правилото за нов отбор.Иначе ппц всички отбори без Лудогорец гледат ЕКТ по телевизията.Макар че не знам на вас какви са ви критериите.Принципно не смятам 2 мача в Европа изобщо за ''играене в Европа'',но все пак всеки отбор си има критерии за успех.При вас може да е различно,така че не коментирам.
Ами нали точно това прави Гриша Ганчев. Иска да убеди КАС, че ЦСКА-София(София) е новото име на Литекс, не трябва по никакъв начин да се бърка с изпадналия в несъстоятелност ЦСКА (София) и за това има право да играе в ЕКТ. Просто Литекс си е сменил името с маркетингова цел. Да ти пейстна ли писмото на Ганчев до КАС?
Колкото до участието в ЕКТ - по-добре с два мача и половин млн. ЖИВОТОСПАСЯВАЩИ евра от УЕФА, + приходи от билети и реклами, отколкото без тях. Не мислиш ли?
delqnski47 написа:Заклет Левскар написа:delqnski47 написа:Заклет Левскар написа:Какво противоречие, ве?
Ти май съвсем се обърка
Ами нали точно това прави Гриша Ганчев. Иска да убеди КАС, че ЦСКА-София(София) е новото име на Литекс, не трябва по никакъв начин да се бърка с изпадналия в несъстоятелност ЦСКА (София) и за това има право да играе в ЕКТ. Просто Литекс си е сменил името с маркетингова цел. Да ти пейстна ли писмото на Ганчев до КАС?
Колкото до участието в ЕКТ - по-добре с два мача и половин млн. ЖИВОТОСПАСЯВАЩИ евра от УЕФА, + приходи от билети и реклами, отколкото без тях. Не мислиш ли?
Животоспасяващи половин милион?2 мача в УЕФА?
По принцип последните 10 години нивото ви е спаднало,но не знаех,че се имате за средняшки отбор.Както и да е,вие си знаете.
delqnski47 написа:Заклет Левскар написа:rsk написа:Силно пропагандират някакви прилики с Парма, Фиоре и Рейнджърс, ама силно не помня някой от тях да е преименувал някой селски отбор. Пък да е правено специално първенство за него, съвсем не ми се вярва. Просто си носете кръста и това е. Отборът ЦСКА-София се казваше Литекс доскоро. Никой не може да обори тази истина. Щом ви харесва да следвате прекръстен Литекс - ваша работа.
Няма как да сме Литекс,защото влизаме в противоречие с правилото на централата за нов отбор.Казаха си го в писмото те.Внасям яснота,за да не се спекулира просто.В крайна сметка кой как ни вижда нееднократно е казано че не ни засяга.Това е турнир на УЕФА и тя има право да си пусне който си иска,стига да покрива правилата й.Тва че за нея не сме ЦСКА е защото в правилата им е написано.Но то в правилата може да пише,че сме и извънземни.Правилата са различни за всеки.За едни е едно,за други - друго.Но това си е проблем на останалите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта