Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот GOLEADOR » 16 яну 2018 22:28

1982 написа:
GOLEADOR написа:
krumeto написа:Трябва да напуснете ППЛ??? ;)
Не, може и без напускане - Любо обеща реорганизация на ППЛ!
Така му се полага на Михайлов - друг път да знае на кого да помага, на кого не! :lol:

Този филм не го ли гледахме вече,ЦСКА напусна и А група умре.

А група в момента е по-мъртва от всякога ....... вече е постижение, когато на даден стадион има по 1 000 човека ...... дори и Герена, и Армията пустеят на почти всички мачове с изключения на шепа такива, обикновено срещу Л-ц.

Когато мачовете на даден отбор от друга група са посетени повече от най-посетения отбор в ППЛ ще може да твърдиш това.Както се случи през сезон 2015/16!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 яну 2018 22:29

GOLEADOR написа:ЦСКА спокойно може да се сравни с Фиорентина.Остана само да се финализира сделката със съда за откупването на тризвездната и между двата отбора няма да има разлика.

За Фиорентина не е създавана "нова Серия А" и не е местена Дженоа от Генуа във Флоренция и прекръстена на Фиорентина-Флоренция (Флоренция) ..... нито премиерът на Италия е нареждал местната федерация да си гази законите заради тях.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 яну 2018 22:36

1982 написа:
GOLEADOR написа:ЦСКА спокойно може да се сравни с Фиорентина.Остана само да се финализира сделката със съда за откупването на тризвездната и между двата отбора няма да има разлика.

За Фиорентина не е създавана "нова Серия А" и не е местена Дженоа от Генуа във Флоренция и прекръстена на Фиорентина-Флоренция (Флоренция) ..... нито премиерът на Италия е нареждал местната федерация да си гази законите заради тях.

Направо е направен нов закон!И отбора може да не е местен,но е прекръстен на Фиорентина.Мда....

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 яну 2018 22:43

Направен е нов клуб в самата Флоренция, не ми сравнявай Фиорентина с вашата история. Можеше да сравняваш, ако бяха преместили Наполи във Флоренция и бяха им сменили името ......... такъв случай, като вашия, само в Булгаристан е възможен. Да не говорим, че половин дузина клубове бяха намесени:

Ботев Луковит се премести в Ловеч и си смени името на Литекс
В Луковит бе създаден чисто нов клуб
Чавдар Етрополе се премести в София и се кръсти ЦСКА-1948
Правец се премести в Етрополе и се кръсти Чавдар Етрополе
В Правец създадоха нов клуб .....

Няма такъв бъркоч и помия .....

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 яну 2018 22:48

1982 написа:Направен е нов клуб в самата Флоренция, не ми сравнявай Фиорентина с вашата история. Можеше да сравняваш, ако бяха преместили Наполи във Флоренция и бяха им сменили името ......... такъв случай, като вашия, само в Булгаристан е възможен. Да не говорим, че половин дузина клубове бяха намесени:

Ботев Луковит се премести в Ловеч и си смени името на Литекс
В Луковит бе създаден чисто нов клуб
Чавдар Етрополе се премести в София и се кръсти ЦСКА-1948
Правец се премести в Етрополе и се кръсти Чавдар Етрополе
В Правец създадоха нов клуб .....

Няма такъв бъркоч и помия .....

Етър,Берое (Галата),абе примери много.Както и да е,до финализиране на сделката може да говориш каквото си щеш,след това вече ще е без значение какво казваш.
П.П.
Ако Септември бе преименуван на ЦСКА щеше ли да плюеш по отбора?Ако да - връщаме примера за Фиорентина на дневен ред.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 яну 2018 22:52

Примери у нас много, но при вас беше цяла схема от клубове, местени и прекръствани, създавани нови ...... създаване на "нови първенства" ..... абе чудесии отвсякъде, това много болен и извратен мозък трябва да го е мислил .........

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 яну 2018 22:54

peliforewer написа:
PFC Litex написа:
peliforewer написа:След като ББ може да осигури такова апетитно местенце в Бояна на БМ да си направи резиденция,хотелче за метресите,заведение да си пийва на спокойствие,да си направи далаверата с фирмите строили базата и разделят едни пари защо да не може да му намекне че за политическата обстановка в Държавата е по-добре ЦСКА да са в ППЛ.

Ако не беше този форум никога нямаше да разбера. че базата в Бояна е собственост на БМ.

Евала Боби
Евала Михайлов

Отиди там и кажи че си ПФК ЛИТЕКС и да видим оxраната дали ще те пусне вътре,говори се че татков Ники е намесен с ресторанта там,но без да съм сигурен няма да обвинявам.

Тази база за обществено ползване ли е, че някой да пуска всеки един желаещ вътре в нея?
Изображение

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 яну 2018 22:56

GOLEADOR написа:
Al_Tafanah написа:
GOLEADOR написа:
krumeto написа:
GOLEADOR написа:
krumeto написа:Трябва да напуснете ППЛ??? ;)
Не, може и без напускане - Любо обеща реорганизация на ППЛ!
Така му се полага на Михайлов - друг път да знае на кого да помага, на кого не! :lol:

Този филм не го ли гледахме вече,ЦСКА напусна и А група умре.Сега искаш пак същото,защо?Само глупака се спъва в един и същи камък два пъти.
П.П.
Друг трябва ли да напусне ППЛ?А Локо Сф. трябва ли да напусне ВПЛ?Ако да - защо не пишеш в техния форум?Хейтърска му работа...

Пиша където ми е по-приятно - където имало нарушения на правилата!
Локо карат по правилата, за тях нищо не мога да кажа.

Аз знам,че нищо ням да им кажеш (на Локо Сф.),както няма да ми отговориш как се класираха в Б група.Във форума на Дунав пишеш ли?А в този на Етър?Както казах,хейтърска му работа...

Той и във форума на Фиорентина, Рейнджърс, Торино, Парма не пише, а дали трябва да пише и там?

ЦСКА спокойно може да се сравни с Фиорентина.Остана само да се финализира сделката със съда за откупването на тризвездната и между двата отбора няма да има разлика.

Остава да си платите и милионите дългове и направо ще сте като Рейнджърс бе!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 яну 2018 23:04

rsk написа:
GOLEADOR написа:
Al_Tafanah написа:
GOLEADOR написа:
krumeto написа:
GOLEADOR написа:Този филм не го ли гледахме вече,ЦСКА напусна и А група умре.Сега искаш пак същото,защо?Само глупака се спъва в един и същи камък два пъти.
П.П.
Друг трябва ли да напусне ППЛ?А Локо Сф. трябва ли да напусне ВПЛ?Ако да - защо не пишеш в техния форум?Хейтърска му работа...

Пиша където ми е по-приятно - където имало нарушения на правилата!
Локо карат по правилата, за тях нищо не мога да кажа.

Аз знам,че нищо ням да им кажеш (на Локо Сф.),както няма да ми отговориш как се класираха в Б група.Във форума на Дунав пишеш ли?А в този на Етър?Както казах,хейтърска му работа...

Той и във форума на Фиорентина, Рейнджърс, Торино, Парма не пише, а дали трябва да пише и там?

ЦСКА спокойно може да се сравни с Фиорентина.Остана само да се финализира сделката със съда за откупването на тризвездната и между двата отбора няма да има разлика.

Остава да си платите и милионите дългове и направо ще сте като Рейнджърс бе!

Достатъчно е да си откупим тризвездната от съда и ще можеш да даваш за пример ЦСКА като най-честно възродения клуб в републиката.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 яну 2018 23:08

sin4ec написа:Тази ведра снимка кво трябва да означава?
" Аз съм звездата, не ми трябва подготовка, а балъците нека тичат по 20 километра и да опъват гумите..."
Баси наглия...

Има кой да го дисциплинира, споко :)
[offtopic]Тъжно ли ти е, че вашите пишман-нападатели и по 200 км да опъват на ден, няма и на лангата на Карангата да се намажат?[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”