1982 написа:CaptainBertorelli написа:1982 написа:CaptainBertorelli написа:1982 написа:Да, "мрънкялник" съм, ама не забравяй, че палачинката рано или късно пак ще се обърне ..... и тогава отново ще станете "мрънкалници", отново ще се извъртите на 180 градуса спрямо някои личности, тогава ще се появя пък аз, за да осмивам "мрънкялниците" в чиято роля пак ще сте вие.
Кои личности? Аз тук фенове на ГГ или на ББ не виждам. Във филм си, но не го осъзнаваш...
Тук не виждаш ....... а на стадиона пее ли се още ББПП или вече не се пее, така и не ми отговори ...... иначе вашите лидери - Анималс, отидоха и на крака се поклониха на същия този ББПП, по-голямо унижение от това няма ...... а вие, масата, си трайкате относно тази срамна случка, явно не ви пречи .......
Анималс? Нашите лидери? Тия според мен си ги имаше и преди години. Като твои лидери ли ги приемаше, след като сте споделяли един стадион? Издребняваш и се чудиш за какво да се заядеш. Не те разбирам и спирам. Лека вечер.
Остави Анималс, за 1921-и път те питам - пее ли се още на стадиона ББПП ????
След като ББ може да осигури такова апетитно местенце в Бояна на БМ да си направи резиденция,хотелче за метресите,заведение да си пийва на спокойствие,да си направи далаверата с фирмите строили базата и разделят едни пари защо да не може да му намекне че за политическата обстановка в Държавата е по-добре ЦСКА да са в ППЛ.От финансова гледна точка също е + ЦСКА да са в елита,БФС си прибира десетките хиляди лева от глоби на армейците,Домусчиев си оправи тв рейтинга,вместо да става за смях когато една кабеларка имаше повече гледаемост за мачове от В група вместо неговите прехвалени платени канали даващи професионален български футбол.Малко и да те открехна,тъй като не се знаеше ЦСКА дали ще играе в ППЛ или в Бгрупа тв фирмата на Домусчиев закупи и правата на Б група да не стане някой гаф и сега се излъчват мачове от там благодарение на ЦСКА.Така че всички имаха интерес ЦСКА да си е там където му е мястото,защото отборът не беше изваден по спортно-технически причини ,а по административни такива,няма как хора свързани с ЦСКА,дали здравето си за отбора като Паро Никодимов,Димитър Пенев,Димитър Якимов и др. да подкрепят отбора на ГГ,феновете да следват отбора навсякъде из страната и да пълнят Армията на дербитата да бъдат пренебрегнати заради това че един явно комплексиран индивид роден 1982г. е решил друго.Като обърна внимание на това че коментарите ти обикновено се пишат след 22.00ч. започвам да се съмнявам че не пишеш сам,да не отваряме тема за това че тези часове обикновено са за семейството,приятели,жени и т.н.,а вие с един многознайко от Дунава се надпреварвате в брой коментари,каква е вината на другите от форума на ЦСКА че трябва да ви четат за ен-ти път глупостите,намерете си някой друг форум и там се раздавайте безкрай.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...