Sisi 1914 написа:Teo написа:Дано Китанов е титуляр пролетта!
Не мисля, че ще е титуляр.
Стамен пак ще заложи на Черниалкас.
Черниалкас е трагичен в подготовката... Китанов прави невероятни неща!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Sisi 1914 написа:Teo написа:Дано Китанов е титуляр пролетта!
Teo написа:Sisi 1914 написа:Teo написа:Дано Китанов е титуляр пролетта!
Ozzimozzi написа:Teo написа:Sisi 1914 написа:Teo написа:Дано Китанов е титуляр пролетта!
Тео, тя подготовката започна преди три дни!
Teo написа:Sisi 1914 написа:Teo написа:Дано Китанов е титуляр пролетта!
GOLEADOR написа:1982 написа:ББ капитулирал пред ГГ ......... ти вече почна фантастики да пишеш ...... ми като е така, ББ да беше благодарил публично на ГГ, а не обратното.![]()
![]()
![]()
![]()
В крайна сметка, има едно нещо ясно - Бойко Борисов ви набута в А група, срам и позор, останалото е разтягане на локуми. А публичната благодарност към него е още по-срамен момент ....
Не е само ББ,телевизията която губеше пари от липсата на ЦСКА в елита,нулевия интерес към А група и нуждата от рестарт на системата си казаха своето.За това не само ЦСКА бе върнат в елита,а и други отбори.Защо ГГ е благодарил на ББ - предполагам за да се докара пред феновете,борче е все пак ГГ.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
GOLEADOR написа:GOLEADOR написа:1982 написа:
Мите, никой никъде не ви е канил, истината е, че ГГ се подмаза на Бойко и той нареди на БФС да направят цялата тази далавера
Айде лека ,че ми се доспа.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Mitata написа:Всички милеещи за българския футбол като изключим най-големите антицисекари искаха ЦСКА в елита.
1982 написа:GOLEADOR написа:GOLEADOR написа:1982 написа:
Мите, никой никъде не ви е канил, истината е, че ГГ се подмаза на Бойко и той нареди на БФС да направят цялата тази далавера
Айде лека ,че ми се доспа.
Е, и ??! ....... просто факти. Сърди се на ГГ, аз просто цитирам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта