Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Teo » 13 яну 2018 20:46

Sisi 1914 написа:
Teo написа:Дано Китанов е титуляр пролетта! :idea:

Не мисля, че ще е титуляр.
Стамен пак ще заложи на Черниалкас.

Черниалкас е трагичен в подготовката... Китанов прави невероятни неща!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 13 яну 2018 20:48

Teo написа:
Sisi 1914 написа:

Тео, тя подготовката започна преди три дни! :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 яну 2018 20:53

Ozzimozzi написа:
Teo написа:
Sisi 1914 написа:

Тео, тя подготовката започна преди три дни! :)

Еми да де... първите 3 дена е трагичен :lol: :mrgreen:

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 13 яну 2018 20:57

Teo написа:
Sisi 1914 написа:

Тепърва контроли предстоят и не можеш да си правиш заключения, кой да е титуляр и кой не.
:o
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 яну 2018 21:47

GOLEADOR написа:
1982 написа:ББ капитулирал пред ГГ ......... ти вече почна фантастики да пишеш ...... ми като е така, ББ да беше благодарил публично на ГГ, а не обратното. :lol: :lol: :lol: :lol:

В крайна сметка, има едно нещо ясно - Бойко Борисов ви набута в А група, срам и позор, останалото е разтягане на локуми. А публичната благодарност към него е още по-срамен момент ....

Не е само ББ,телевизията която губеше пари от липсата на ЦСКА в елита,нулевия интерес към А група и нуждата от рестарт на системата си казаха своето.За това не само ЦСКА бе върнат в елита,а и други отбори.Защо ГГ е благодарил на ББ - предполагам за да се докара пред феновете,борче е все пак ГГ.

Човече, какви телевизии, какви пари, какъв рестарт :lol: :lol: :lol: :lol: ..... от това лайно никой нищо не изкарва, виж че стадионите масово са празни, да не мислиш, че пред телевизорите е нещо по-различно и прелива от желаещи да гледат дриснята А група ? :lol: :lol:

Просто живеем в БойкоБорисовЛенд и тук нещата така стават ........ султанът от Банкя раздава пенсии на миньорите, казва кой ФК в коя група да играе и за кого да се представя и т.н. .........
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 яну 2018 21:49

GOLEADOR написа:
GOLEADOR написа:
1982 написа:
Мите, никой никъде не ви е канил, истината е, че ГГ се подмаза на Бойко и той нареди на БФС да направят цялата тази далавера

Айде лека ,че ми се доспа.
Изображение

Е, и ??! ....... просто факти. Сърди се на ГГ, аз просто цитирам.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 яну 2018 21:51

Mitata написа:Всички милеещи за българския футбол като изключим най-големите антицисекари искаха ЦСКА в елита.

И аз исках ЦСКА в елита, но не по този гнусен начин - с умишлени фалити, местения на разни селски тимчета и прекръстването им с име, подобно на това на ЦСКА, заигравка с най-гнусния "политик", с мафиотското БФС и т.н. ........... с някакви олигофренски "рестарти" и "нови първенства" ........

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 яну 2018 21:54

Аман от мрънкалници.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 яну 2018 22:37

1982 написа:
GOLEADOR написа:
GOLEADOR написа:
1982 написа:
Мите, никой никъде не ви е канил, истината е, че ГГ се подмаза на Бойко и той нареди на БФС да направят цялата тази далавера

Айде лека ,че ми се доспа.
Изображение

Е, и ??! ....... просто факти. Сърди се на ГГ, аз просто цитирам.

Аз цитирам,теб и ГГ.Даде нещо за четене и се надяваше никой да не го прочете.Да,ама не.В писмото ясно се вижда,че срещата на която се решава ЦСКА да се върне в елита е преди то да се напише ,нещо което няма как да наречеш подмазване заради което ЦСКА е в елита.И писмото не е до ББ,а до феновете.Ако твърдиш,че ГГ се подмазва на феновете - ОК,така е,но на ББ ......
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 яну 2018 22:41

Писмото е публично фелацио на Бойко Борисов ..... както е публично фелацио и когато го причакахте пред БТВ, пак за да му благодарите. От толкова мазнене пред него, не знам как не се подхлъзна Бойко. :lol: :lol: :lol:

Но така е, до оня ден пеехме "Бойко Борисов пeдераст, пeдераст", а после си счупихте гръбнака от превиваване и поклони пред същия този гнусар.

Върни се в “ЦСКА”