Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот GOLEADOR » 13 яну 2018 01:34

1982 написа:Факт е, че към онзи момент нещата не бяха се случили още ........ факт е, че и ГГ заявява, че ще се случат, за което благодари на ББ ...... какво неясно виждаш още ??!

Имало е среща между ББ, ГГ и БМ, ББ е натиснал БМ да задейства далаверата и ГГ му благодари. След което далаверата става факт .....

И кое е това нещо което е накарало ББ да капитулира пред ГГ и да вика БМ в МС , и да му нарежда това което ГГ иска?
Да не излезе,че ББ е правил ми-ми на ГГ за което той му благодари?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 яну 2018 01:37

ББ капитулирал пред ГГ ......... ти вече почна фантастики да пишеш ...... ми като е така, ББ да беше благодарил публично на ГГ, а не обратното. :lol: :lol: :lol: :lol:

В крайна сметка, има едно нещо ясно - Бойко Борисов ви набута в А група, срам и позор, останалото е разтягане на локуми. А публичната благодарност към него е още по-срамен момент ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 яну 2018 01:38

1982 написа:На теб ти се привиждат някакви грешки ........ всичко е толкова ясно написано в декларацията. И не си измислям нищо, дал съм ти да четеш.

То от там ти идват и проблемите,че съм го прочел.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 яну 2018 01:39

Аз проблем нямам, ти се опитваш да съчиниш такъв ...... то всичко си е написано ясно, кой на кого и за какво благодари ..... аз не твърдя нищо, просто цитирам декларацията на вашия ГГ.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 яну 2018 01:47

1982 написа:ББ капитулирал пред ГГ ......... ти вече почна фантастики да пишеш ...... ми като е така, ББ да беше благодарил публично на ГГ, а не обратното. :lol: :lol: :lol: :lol:

В крайна сметка, има едно нещо ясно - Бойко Борисов ви набута в А група, срам и позор, останалото е разтягане на локуми. А публичната благодарност към него е още по-срамен момент ....

Не е само ББ,телевизията която губеше пари от липсата на ЦСКА в елита,нулевия интерес към А група и нуждата от рестарт на системата си казаха своето.За това не само ЦСКА бе върнат в елита,а и други отбори.Защо ГГ е благодарил на ББ - предполагам за да се докара пред феновете,борче е все пак ГГ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 яну 2018 01:48

1982 написа:Аз проблем нямам, ти се опитваш да съчиниш такъв ...... то всичко си е написано ясно, кой на кого и за какво благодари ..... аз не твърдя нищо, просто цитирам декларацията на вашия ГГ.

Бе как да не твърдиш нищо?!?Искаш ли пак (отново) да те цитирам?Че и с големи почернени букви го постнах и ти пак се отмяташ!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 яну 2018 01:50

GOLEADOR написа:
1982 написа:
Мите, никой никъде не ви е канил, истината е, че ГГ се подмаза на Бойко и той нареди на БФС да направят цялата тази далавера

Айде лека ,че ми се доспа.
Изображение

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 13 яну 2018 06:49

Teo написа:

И да е лъжа и да не е лъжа, Каранга, ако му пълнят главата с оферти по-добре да го продаваме...
...трябват ни хора мислещи, концентирани САМО И ЕДИНСТВЕНО за мачовете пролетта на 100%!
Ако не се вписва в тези думи... чао. Незаменими НЯМА!

Абе и ти си прав, че ако иска да играе другаде да отива, защото може през пролетния полусезон да не е мотивиран в ЦСКА и нарочно да се разхожда на терена, без да си дава никакъв зор.
:twisted:
Последна промяна от Sisi 1914 на 13 яну 2018 07:10, променено общо 1 път.
Левски завинаги в моето сърце![

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 13 яну 2018 06:58

1982 написа:
GOLEADOR написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:И как се е подмазал на ББ?Взе вече да си ги изсмукваш от пръстите.

От мое име и от името на Ръководството на ЦСКА искам да благодаря на господин Бойко Борисов за светкавичната реакция

И какво излиза,първо ББ отстъпва и после ГГ се подмазва?Обърка последователността пич,що така? :lol: :lol: :lol:

Нищо не съм объркал, просто ти е неудобно да коментираш по същество. ГГ удря една здрава на ББ с тази декларация и това и дете може да го види.

Иначе така и никой от вас не ми отговори - на Бойко Борисов ли му е работа да определя кой клуб къде ще играе ??! Защо се благодари на ББ, че ще играете в А група ??!

Да бе на ББ му е работа, кой клуб, в коя група ще играе, защото е велик!
:lol:
Левски завинаги в моето сърце![

ludiafan

Мнениеот ludiafan » 13 яну 2018 07:18

1982 написа:Аз проблем нямам, ти се опитваш да съчиниш такъв ...... то всичко си е написано ясно, кой на кого и за какво благодари ..... аз не твърдя нищо, просто цитирам декларацията на вашия ГГ.

Имаш и то голям проблем, но тук е спортен форум, а не психиатрична клиника . Сам призна, че не си ходил или гледал нито един мач на отбора във В група . Явно това не е твоят отбор, независимо от ЕИК, търговски регистър и други подобни . За чии се напиняш като глист на буца ?
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Върни се в “ЦСКА”