Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 13 яну 2018 01:10

GOLEADOR написа:
1982 написа:
Мите, никой никъде не ви е канил, истината е, че ГГ се подмаза на Бойко и той нареди на БФС да направят цялата тази далавера

Естествено, че се е подмазал, да не мислиш, че ББ сам е тръгнал да ви набутва в А група ........ хей така, седял си е в хола и изведнъж му е хрумнало да се заеме с вас ...... а декларацията е благорност след вече добре свършената от ББ работа. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 яну 2018 01:13

1982 написа:
GOLEADOR написа:
1982 написа:Нищо не твърдя, цитирал съм декларацията на ГГ и личните му благодарности към ББ. Ако не умееш да четеш, това вече не е мой проблем.

От мое име и от името на Ръководството на ЦСКА искам да благодаря на господин Бойко Борисов за светкавичната реакция

Тази декларация преди срещата в МС ли е или след нея?
И за какво са се срещали там,да не би да е имало протести от фенове на ЦСКА?
Ако благодарностите са преди срещата - ОК,прав си.ГГ се е подмазал,ама ако не са?Да ти цитирам ли сега декларацията,а?

След срещата са, разбира се, нали ББ е уредил вече нещата и затова му благодарите ....... аз само не разбрах, понеже все бягаш от въпроса, на ББ ли му е работа да определя кой клуб къде да играе, много ли е неудобен въпросът ми ??!

Ми не му е работа,разбира се,аз само не разбрах как ГГ се подмазва.Ясно е,че ББ се плаши от протести и за това е търсел БМ за съдействие.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 яну 2018 01:17

От кой се е плашел ББ, от вас ли ??! Моля те, не ме разсмивай ...... достатъчно е да подхвърли 5 лева на Анималс и останалите нямате думата.

А щом не си разбрал как се подмазва, дори и от декларацията, в която публично му се мазни ...... няма шанс явно.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 яну 2018 01:18

1982 написа:
GOLEADOR написа:
1982 написа:
Мите, никой никъде не ви е канил, истината е, че ГГ се подмаза на Бойко и той нареди на БФС да направят цялата тази далавера

Естествено, че се е подмазал, да не мислиш, че ББ сам е тръгнал да ви набутва в А група ........ хей така, седял си е в хола и изведнъж му е хрумнало да се заеме с вас ...... а декларацията е благорност след вече добре свършената от ББ работа. ;)

Пич,аз за това те попитах КАК?А ти ми даваш отговор с писмо след като проблема е решен.Всички знаят от какво се бои ББ и защо се е провела тази среща в МС.И тя не е от подмазване както се опита да я изкараш.Щото колко мача според теб трябваше Витоша Бистрица да отлага.Явно ГГ доста грубо се е подмазал на ББ. ;)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 яну 2018 01:21

1982 написа:От кой се е плашел ББ, от вас ли ??! Моля те, не ме разсмивай ...... достатъчно е да подхвърли 5 лева на Анималс и останалите нямате думата.

А щом не си разбрал как се подмазва, дори и от декларацията, в която публично му се мазни ...... няма шанс явно.

Ми да даде 5 лева на Анималс,какъв му е проблема,не да трепери от протести и да отлага мачове от В група.Не от А,от В група се отлага мач заради както ти се изрази подмазването на ГГ към ББ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 яну 2018 01:21

Проблемът не е решен тогава, а на по-късен етап, когато БФС пробута цялата схема и ви даде лиценз, а после си сменихте името ..... както виждаш, ГГ благодари много преди тези събития.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 яну 2018 01:27

1982 написа:Проблемът не е решен тогава, а на по-късен етап, когато БФС пробута цялата схема и ви даде лиценз, а после си сменихте името ..... както виждаш, ГГ благодари много преди тези събития.

Да ти цитирам ли какво пише в писмото?
https://topsport.bg/cska/grisha-ganchev-senzatsionno-tsska-otnovo-e-v-a-grupa-blagodarya-na-boyko-borisov-i-borislav-mihaylov.html
Нали твърдеше,че ББ е взел решение да вкара ЦСКА в ППЛ след ПОДМАЗВАНЕ на ГГ?Сега кога ББ е взел това решение,на тази среща или след писмото с благодарност относно решенията на въпросната среща?
За един приЕтел питам. :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 яну 2018 01:29

Факт е, че към онзи момент нещата не бяха се случили още ........ факт е, че и ГГ заявява, че ще се случат, за което благодари на ББ ...... какво неясно виждаш още ??!

Имало е среща между ББ, ГГ и БМ, ББ е натиснал БМ да задейства далаверата и ГГ му благодари. След което далаверата става факт .....

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 яну 2018 01:30

Ей,поне веднъж признай,че си сгрешил.В толкова много неща може да обвиниш ГГ,защо ти бе нужно да си измисляш нещо което не е вярно?Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 яну 2018 01:32

На теб ти се привиждат някакви грешки ........ всичко е толкова ясно написано в декларацията. И не си измислям нищо, дал съм ти да четеш.

Върни се в “ЦСКА”