Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 13 яну 2018 00:44

Ozzimozzi написа:Аз само попитах за вината на ЦСКА и така и не получих отговор.

Отговор получи, но май не ти изнася ...... фактът, че благодарите на един мазен политик, че ви е помогнал БФС да си погази правилата, говори достатъчно, явно не сте седели и чакали някой да ви покани някъде ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 яну 2018 00:55

1982 написа:
GOLEADOR написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:И как се е подмазал на ББ?Взе вече да си ги изсмукваш от пръстите.

От мое име и от името на Ръководството на ЦСКА искам да благодаря на господин Бойко Борисов за светкавичната реакция

И какво излиза,първо ББ отстъпва и после ГГ се подмазва?Обърка последователността пич,що така? :lol: :lol: :lol:

Нищо не съм объркал, просто ти е неудобно да коментираш по същество. ГГ удря една здрава на ББ с тази декларация и това и дете може да го види.

Иначе така и никой от вас не ми отговори - на Бойко Борисов ли му е работа да определя кой клуб къде ще играе ??! Защо се благодари на ББ, че ще играете в А група ??!

Нещо взе да се увърташ,нали твърдеше,че ГГ се е подмазал и ЗА ТОВА ЦСКА играе в ППЛ?Сега отметна ли се?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 яну 2018 00:56

Нищо не твърдя, цитирал съм декларацията на ГГ и личните му благодарности към ББ. Ако не умееш да четеш, това вече не е мой проблем.

От мое име и от името на Ръководството на ЦСКА искам да благодаря на господин Бойко Борисов за светкавичната реакция

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 яну 2018 01:01

1982 написа:Мите, никой никъде не ви е канил, истината е, че ГГ се подмаза на Бойко и той нареди на БФС да направят цялата тази далавера ..... неслучайно все припомням тази декларация на ГГ. ;)

Последно,отказваш ли се от думите си? :lol: :lol: :lol:
Или викаш първо се получава това което искаш и след това се подмазваш?Бе то всички протестъри са ебати и подмазвачите....

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 13 яну 2018 01:02

1982 написа:

благодарите на един мазен политик, че ви е помогнал БФС да си погази правилата,

Това твои твърдения ли са или на ЦСКА? Има нещо сбъркано тук! ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 яну 2018 01:03

GOLEADOR написа:
1982 написа:Мите, никой никъде не ви е канил, истината е, че ГГ се подмаза на Бойко и той нареди на БФС да направят цялата тази далавера ..... неслучайно все припомням тази декларация на ГГ. ;)

Последно,отказваш ли се от думите си? :lol: :lol: :lol:
Или викаш първо се получава това което искаш и след това се подмазваш?Бе то всички протестъри са ебати и подмазвачите....

Ти нещо съвсем се оплете ...... какви мои думи, цитирал съм ти декларация, в нея ясно се пише, че ББ е взел мерки и ще играете в А група, за което ГГ му благодари ....... няма нужда от никакви мои думи, то всичко си го пише съвсем ясно. Това че на теб не ти изнася вече е отделна тема.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 яну 2018 01:04

1982 написа:Нищо не твърдя, цитирал съм декларацията на ГГ и личните му благодарности към ББ. Ако не умееш да четеш, това вече не е мой проблем.

Тази декларация преди срещата в МС ли е или след нея?
И за какво са се срещали там,да не би да е имало протести от фенове на ЦСКА?
Ако благодарностите са преди срещата - ОК,прав си.ГГ се е подмазал,ама ако не са?Да ти цитирам ли сега декларацията,а?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 яну 2018 01:05

Ozzimozzi написа:
1982 написа:

благодарите на един мазен политик, че ви е помогнал БФС да си погази правилата,

Това твои твърдения ли са или на ЦСКА? Има нещо сбъркано тук! ;)

Това са твърдения на вашия собственик ..... за 1921-и път ще ги цитирам, щом се налага:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 яну 2018 01:06

1982 написа:
Мите, никой никъде не ви е канил, истината е, че ГГ се подмаза на Бойко и той нареди на БФС да направят цялата тази далавера

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 яну 2018 01:07

GOLEADOR написа:
1982 написа:Нищо не твърдя, цитирал съм декларацията на ГГ и личните му благодарности към ББ. Ако не умееш да четеш, това вече не е мой проблем.

Тази декларация преди срещата в МС ли е или след нея?
И за какво са се срещали там,да не би да е имало протести от фенове на ЦСКА?
Ако благодарностите са преди срещата - ОК,прав си.ГГ се е подмазал,ама ако не са?Да ти цитирам ли сега декларацията,а?

След срещата са, разбира се, нали ББ е уредил вече нещата и затова му благодарите ....... аз само не разбрах, понеже все бягаш от въпроса, на ББ ли му е работа да определя кой клуб къде да играе, много ли е неудобен въпросът ми ??!

Върни се в “ЦСКА”