boabbb написа:gihuelo написа:boabbb написа:Джак Ма, ли, бре![]()
Що си мисля, че тия китайски големци ще са някои от Great Wall
Аз чух за Yutong , но скоро ,ще се разбере на 100 %.
Демек, ще ни дадат рейс
И то двуетажен.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
boabbb написа:gihuelo написа:boabbb написа:Джак Ма, ли, бре![]()
Демек, ще ни дадат рейс
Red_Neck написа:Групата за лагера в Сандански:
Георги Китанов, Витаутас Черниаускас, Слави Петров;
Станислав Манолев, Александър Барт, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Александър Дюлгеров, Валентин Антов, Стойчо Атанасов, Жеферсон;
Кристиян Малинов, Кирил Десподов, Радослав Живков, Александър Георгиев, Рубен Пинто, Тиаго Родригес, Енрике Рафаел, Густаво Кулма, Жан Карлос Бланко, Раул Лое, Роланд Алберг и Божидар Чуканов;
Карангата имал имотни неволи в Бразилия и бил освободен от бай Стамен.
Sisi 1914 написа:Red_Neck написа:Групата за лагера в Сандански:
Георги Китанов, Витаутас Черниаускас, Слави Петров;
Станислав Манолев, Александър Барт, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Александър Дюлгеров, Валентин Антов, Стойчо Атанасов, Жеферсон;
Кристиян Малинов, Кирил Десподов, Радослав Живков, Александър Георгиев, Рубен Пинто, Тиаго Родригес, Енрике Рафаел, Густаво Кулма, Жан Карлос Бланко, Раул Лое, Роланд Алберг и Божидар Чуканов;
Карангата имал имотни неволи в Бразилия и бил освободен от бай Стамен.
Нали Слави Петров ще играе в Несебър, защо е в групата за лагера?
gihuelo написа:boabbb написа:Джак Ма, ли, бре![]()
Teo написа:Умопомрачителен спонсорски договор до дни с ЦСКА!
@ Газпром са мравки пред тези!
ПП Пари като вестници на Армията![]()
Teo написа:Умопомрачителен спонсорски договор до дни с ЦСКА!
sin4ec написа:Teo написа:Умопомрачителен спонсорски договор до дни с ЦСКА!
Ама разбира се! Всяка уважаваща себе си бизнес империя се мъчи да се уреди да дава бали с пачки за световнонеизвестния тим ЦСКА-София от Ловеч, Bulgaria, който не е играл в ЕКТ не знам вече откога и ще играе там пак не се знае кога...
Величавите мачове срещу Бистрица и ДИТ пред 624 човека ( барабар с полицаите, пожарната, пазача и чистачката) ще бъдат гледани от милиарди зрители по света и ще отворят огромни пазари за тези инвеститори. Цяла Азия и Латинска Америка тръпнат пред телевизорите в очакване на картина от Борисовата градина, където червените магесници на зеления килим ще правят невиждани финтове, трикове и футболни феерии. Аматьорчета като Роналдиньо, Меси, Роналдо и Неймар гледат, клатят глави и се кръстят, съзнавайки собствената си незначимост пред това зрелище. Звънят на мениджъри и търсят връзки, за да се уредят с частни уроци в школата на Яръмов, та дано и те понаучат нещичко, заваллъ...
Абе заеби!

gihuelo написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: djd и 4 госта