Аз пък мисля че време да се спре с тези протести по няколко причини
1:Нов собственик няма и с свещ да го търсим няма да намерим
2:колкото и да има протести нещата пак ще са същите
3:Борисов-Иванов са си на върха и подритват всичко живо под него
4:Макар и бавно макар и занемарено хората все пак дават някакви пари за отбора и базите
5:Почти е решен проблема със стадиона
6:Когато са под натиск вършат глупости за пример : румънци,немци,македонци и всякакви анонимници
7:на който и да за изход от тази криза има нужда от подкрепа визирам собственици и футболисти
поради тези причини мисля че е време да покажем че сме задружни и че не сме малодушни към идеята ЦСКА.Болно ми е да го кажа но е време да вземем пример от Левски там се работи правилно и има някакви резлтати и дори когато всички бяха против Батков.Ние сме длъжни да подкрепим отбора в тези моменти на големи земетресения да могат да излязат от кризата и да се осъзнаят новите и да се подсетят старите футболисти къде се намират макар и те да са виновни за тези трусове.По одношение на треньора мойто мнение е че трябва сега да се вземе постоянният за да може да се запознае с отбора и до зимната пауза да прецени кой му трябва и кой не ,кой става за отбора и кой не ,кой ще гони и кой ще взима.А не после пак да има трусове докато оправи нещата в движение по време на сезона.Да си направи една зимна подготовка с отбора както трябва а не както стана с Дочев защото този начин на работа е смешен и е достоен само за отбори от Б и В група
БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сектор "Г" остава празен срещу Берое(и не само)
Аз пък мисля че време да се спре с тези протести по няколко причини
4:Макар и бавно макар и занемарено хората все пак дават някакви пари за отбора и базите
6:Когато са под натиск вършат глупости за пример : румънци,немци,македонци и всякакви анонимници
7:на който и да за изход от тази криза има нужда от подкрепа визирам собственици и футболисти
поради тези причини мисля че е време да покажем че сме задружни и че не сме малодушни към идеята ЦСКА.Болно ми е да го кажа но е време да вземем пример от Левски там се работи правилно и има някакви резлтати и дори когато всички бяха против Батков.Ние сме длъжни да подкрепим отбора в тези моменти на големи земетресения да могат да излязат от кризата и да се осъзнаят новите и да се подсетят старите футболисти къде се намират макар и те да са виновни за тези трусове.По одношение на треньора мойто мнение е че трябва сега да се вземе постоянният за да може да се запознае с отбора и до зимната пауза да прецени кой му трябва и кой не ,кой става за отбора и кой не ,кой ще гони и кой ще взима.А не после пак да има трусове докато оправи нещата в движение по време на сезона.Да си направи една зимна подготовка с отбора както трябва а не както стана с Дочев защото този начин на работа е смешен и е достоен само за отбори от Б и В група
-
- Контакти:
rivan_bg написа:Аз пък мисля че време да се спре с тези протести по няколко причини
Човек кризата е в начина на управление на ЦСКА няма ясна визия няма стратегия ако беше само въпрос до футболистите ок,защо според теб титан не дадат пресконференция на която да начертят план за три години напред,не се плащат стари задължения това знаеш ли го,прочети какво пише в БЛИТЦ там има един голям ЦСКАР навътре в нещата много,защо според теб Михов се отказа той е хитър човек няма да се хване на въдицата лесно,защо до сега не беше назначен един кадърен треньор а все такива послушници който са и за малко пари, защо не са платили на миньор на сливен,според теб цска как ще го бъде по този начин ето и сега мълчание след отказа на Михов никой не знае какво се случва.
- z.a.l.e.z.a
- Контакти:
cska_90 написа:vaskonti написа:cska_90 написа:Колкото и да се пънете и да плещите глупости,БОЙКОТЪТ е факт и вие с нищо няма да го промените!!И колкото и да искате вече не сме шепа хора-видя се с Рапид-ще се вижда и за в бъдеще!!Ще сиотсотояваме целите и рано или късно УСПЕХ ще има!!![]()
Бъдете сигурни!
А ще доживеем ли да разберем какви са ви целите, освен да пратите ЦСКА във В група и то ако има късмет?
Еми ако поживееш още малко ще разбереш-споко!

Така имам се за що годе умен човек.Все пак скоро завършвам медицина а до 5 години ще ви лекувам децата.И въпреки това не разбирам как като не покажем позицията си ще имаме адекватен протест.Моля те ,найстина те моля да ми обясниш как като се крием ще има ефект от това което правим.Млад човек съм ,но баща ми ме заведа на първия ми мач преди повече от 20 години. И винаги ми е повтарял ,че позицията ми трябва да се отстоява и да се чува.Кажи ми как нещата ще се променят на бира и кебапчета пред стадиона.Ако трябва ми отговори на лично.Благодаря предварително.
Последна промяна от z.a.l.e.z.a на 28 окт 2010 15:52, променено общо 1 път.
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots
добре, а протеситиращите имат ли ясна визия? иамт ли 3-годишен план за развитието? имат ли предложение за нов собственик, който хем да дава пари, хем да има визия?
Azz написа:добре, а протеситиращите имат ли ясна визия? иамт ли 3-годишен план за развитието? имат ли предложение за нов собственик, който хем да дава пари, хем да има визия?
Имаме петилетка!!

cska_90 написа:
Имаме петилетка!!![]()
![]()
Дано я преизпълните..

z.a.l.e.z.a написа:cska_90 написа:
Еми ако поживееш още малко ще разбереш-споко

Така -първо не се криеме,второ,позицията ни се чу и жегна много Титан-това се видя и последващите и ходове-да не си мислиш,че 60 човека са отишли само за Главата!!!Отразси се и то доста тази наша позиция!!А този път и НФК е с нас-а за добро или лошо-много хора се влият от мнението на Дучето!!Така,че сега нещата ще са доста по-различни-и отзвук ще има-бъди спокоен!!

cska_90 написа:z.a.l.e.z.a написа:Така имам се за що годе умен човек.Все пак скоро завършвам медицина а до 5 години ще ви лекувам децата.И въпреки това не разбирам как като не покажем позицията си ще имаме адекватен протест.Моля те ,найстина те моля да ми обясниш как като се крием ще има ефект от това което правим.Млад човек съм ,но баща ми ме заведа на първия ми мач преди повече от 20 години. И винаги ми е повтарял ,че позицията ми трябва да се отстоява и да се чува.Кажи ми как нещата ще се променят на бира и кебапчета пред стадиона.Ако трябва ми отговори на лично.Благодаря предварително.
Колега-и аз ще ги лекувам-ама имам още дотста да уча-![]()
![]()
!!
![]()
![]()
![]()
Така -първо не се криеме,второ,позицията ни се чу и жегна много Титан-това се видя и последващите и ходове-да не си мислиш,че 60 човека са отишли само за Главата!!!Отразси се и то доста тази наша позиция!!А този път и НФК е с нас-а за добро или лошо-много хора се влият от мнението на Дучето!!Така,че сега нещата ще са доста по-различни-и отзвук ще има-бъди спокоен!!
Прав си ще има ЦСКА в В група като си отидат титаните понеже няма кой да дава пари за отбора и така хората който слушат дучето в момента който се държи като обеумял пак ще си говорят за ЦСКА ама за мача не с Рапид или Порто а за мача с паламуд мичурин или ритни колец червен бряг,защото ние не сме Ливърпул да си намерим нов собственик ние ще тънем в В група.И тогава искам да попитам тези който протестират каде ще бъдат,тези като теб???? дали ще отидат на дерби мача с арсенал розова долина ???? или пак ще сме на езерото на бира и кебап и ще се греем от миналото ?????