Спартак Варна е взел Па Конате, който преди време играеше в Ботев Пловдив като ляв бек и май го искахме.
Нашите сумати директори, скаути и какви ли не пак са го проспали.... Както и с Андрей Йорданов, ако се вярва на медиите, а може да се окаже и той класен играч.
Не знам тия наште директори кво търсят, кво струват, ама се насраха от търсене. Накрая ако сгафят и трансферите им се окажат несполучливи ще го ядат.
Tрансфери и контроли лято 2024
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Tрансфери и контроли лято 2024
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
danko_sot написа:Не знам тия наште директори кво търсят, кво струват, ама се насраха от търсене. Накрая ако сгафят и трансферите им се окажат несполучливи ще го ядат.
Ти вярваш ли , че ще има трансфери ? :lol:
Аз си мисля, че сме приключили със селекцията
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
Ръководството на ЦСКА уреди пето ново попълнение. Това е крилото на Хъл Сити Джейсън Локило, като се очаква той да пристигне в България утре и да подпише своя договор.
"Червените" ще платят около 400 000 евро за белгиеца, чийто контракт с клуба от Чемпиъншип е до лятото на 2025 година.
Така той ще бъде петото нова попълниение в отбора след Йоан Борносузов,Иван Тасев, Иван Дюлгеров иЛумбард Делова
Локило е юноша на Андерлехт, а в мъжкия футбол е играл за френския Лориен, английския Донкастър, полския Гурник (Лечна), нидерландския Спарта (Ротердам), турския Истанбулспор, а през последния полусезон игра като преотстъпен от Хъл Сити в португалския Визела.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
- mistreated
- Контакти:
danko_sot написа:Спартак Варна е взел Па Конате, който преди време играеше в Ботев Пловдив като ляв бек и май го искахме.
Нашите сумати директори, скаути и какви ли не пак са го проспали.... Както и с Андрей Йорданов, ако се вярва на медиите, а може да се окаже и той класен играч.
Не знам тия наште директори кво търсят, кво струват, ама се насраха от търсене. Накрая ако сгафят и трансферите им се окажат несполучливи ще го ядат.
Па Конате е доста слаб бек по отношение на защитата. Да, има добри пробиви, бърз е, но греши доста - имаме си един такъв отляво. Самият факт, че е стигнал от Спартак Вн...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- MASTER_COOL
- Контакти:
Гледах малко отзиви и клипчета за Локило. Не мога да преценя.
Дясно крило, но може да играе и зад нападателя и по лявото крило.
Програма минимум включва още двама : ляв бек и централен нападател
Дясно крило, но може да играе и зад нападателя и по лявото крило.
Програма минимум включва още двама : ляв бек и централен нападател
Дано да е добър поне колкото новото ляво крило на Ботев Пловдив с интересното име :)
И дано не сме се отказали от Мартин Минчев.
И дано не сме се отказали от Мартин Минчев.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Кариерата на този Локило ми е леко странна, не знам какво да очакваме от него.
Имах добро усещане за 20 годишният нападател на Сарпсборг, но явно няма да го бъде при нас.
Имах добро усещане за 20 годишният нападател на Сарпсборг, но явно няма да го бъде при нас.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Според мен не е бил вариант едно за позицията. Времето ни притиска и минаваме към варианти две, три и четири.
Да се надяваме на по-малко грешки
Да се надяваме на по-малко грешки
Вярвам на новото скаутско звено. По добре по един на седмица,отколкото при Ганчеви където се изсипваха по десет нови с хронични контузии, психически проблеми, неиграли по една година
И аз мисля, че не е бил първи избор. След цялото това изчакване се очакваше нещо още по-качествено.
За 25-годишен доста отбори е сменил. Ще го видим. Дано да му се играе в ЦСКА, а да не е дошъл просто в поредния отбор да изкара някви мангизи.
Сега му разгледах по-подробно кариерата. Навсякъде е изкарал максимум по 1 година и под наем и после или е връщан или е напускал със свободен трансфер. Определено ми се струва, че този трансфер не е от най-добрите. Дано не съм прав ;)
За 25-годишен доста отбори е сменил. Ще го видим. Дано да му се играе в ЦСКА, а да не е дошъл просто в поредния отбор да изкара някви мангизи.
Сега му разгледах по-подробно кариерата. Навсякъде е изкарал максимум по 1 година и под наем и после или е връщан или е напускал със свободен трансфер. Определено ми се струва, че този трансфер не е от най-добрите. Дано не съм прав ;)