Кашчей написа:rodencherven написа:CSKA69 написа:Ако наистина сте привърженици на ЦСКА (аз съм такъв трето поколение) единственото, което може да искате от този мач е победа за ЦСКА! Всичко друго ви приравнява с ОНЕЗИ, които толкова много мразите! Винаги съм вярвал (така съм и закърмен и възпитан), че ЦСКА е нещо повече, нещо над типичното байганьовско дередже на останалите отбори.. В последните 25 години по всякакън начин се опитваха външни и вътрешни сили да ни върнат обратно в казана на родната посредственост.. Такива мнения на част от нашите привърженици подсказват, че донякъде мисията е успешна
Не, колега! Точно обратното. Отстраняването на метастазите означава по-чист футбол. Това винаги означава по-добре за нас. Тогава имаме повече шанс. Иначе какво-6 точки за Лудогорец, след "дербитата" с тях само някой осакатен титуляр, много картони и някоя загубена точка за отменен автогол за ... засада! Не, мястото им е долу!
Много приказваш за 6 точки за Лудогорец, но забравяш, че в шампионатните мачове досега, вие имате 2 точки от Лудогорец, а те имат 3 победи, едната в Разград.
По този повод има друга приказка, но тя не във фокуса на днешния мач-РУБИКОН. Ще стане дума за това по натам...