BRF написа:Добре,марек не уговаря мачове,разсеяната игра на защитниците на марек е заради НЕФУТБОЛНОТО предаване,ЦСКА са слаби(въпреки че са на първо място)!Това ли беше?Разбрах го!
Аве, човек, остави Марек. Ясно е че е глупаво да се оправдавате, че играли футбол, а не се разхождали. Че играли колкото могат, а не тичали да отбият номера, въпреки феновете по трибуните. Колкото и да ми го повтаряте това, не го разбирам, че ще дойдат 5000 човека да ме гледат, ще играя срещу ВЕЛИКИЯ ЦСКА и ще се разхождам и няма да искам да се докажа срещу първият в класирането.
ТЪПО е оправданието. Срамно е това, че треньорът на отбора Ви говори така.
Аз ще ти кажа, защо говори така и защо ви промива мозъците и почвате и вие всичките да говорите по този начин.
Стойчо недоволства, защото знае, че за да стигне нивото на Лудогорец трябва да играят неговите футболисти на върха на възможностите си през цялото първенство 100%, което е почти невъзможно или поне аз не съм виждал за последните 30 години такъв отбор. Защото го е страх от мачове от типа на мача с Черно Море (във Варна), мача с Монтана за купата, където съдиите се ИЗГАВРИХА с отборите, които играха футбол срещу вас, а не друго, само и само да не загубите. ЦСКА не ги гледам редовно, но мачове които гледам и като слушам коментарите след тях, си признавам, че органите са безхаберни към Стойчо и тоя човек трябва да му се сложи диагноза и да спре да се подиграва с труда на хората.