XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1
Браво момчета, страхотно представяне по трибуните днес. Още малко хора и сектора ни беше пълен. На 15ти времето се очертава хубаво, пълен "Г" и "А"! 

Последна промяна от Армейче на 09 мар 2014 01:03, променено общо 1 път.
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....
- Червени Воини
- Контакти:
Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА - 0:1 FT
bai_ivo2 написа:RedeviL написа:mistreated написа:dreben23 написа:Също така смятам, че имаше и две чисти дузпи за сините, не бива да си затваряме очите все пак, които реферът не им даде. Първата беше през първото полувреме на Туре- чиста дузпа, той прави финт с топката, вярно е, че беше малко дълга, но спечели предимството на своя страна и Райс го фаулира според мен. Втората е повече от очевидна- Апостол Попов играе с ръка, не беше умишлено, но и това е дузпа- ръката му е високо.
Не знам къде си гледал положенията, но това на Туре беше брутална симулация. Достатъчно ясно се видя на повторенията, Мболи дори не го докосва. Ръка на Апата имаше, но ударът с глава беше от неповече от 40-50 см. Как точно да си махне ръката от пътя на топката? Да не говорим, че цялата ситуация се развива на ъгъла на нак. поле, без да има реална опасност за отбелязване на гол.
Да и аз се зачудих за какви две чисти дузпи става на въпрос..Турето си беше полета полета на лястовицата! А положението на Попов си е 50/50 - както можеше да се даде, така и можеше да се подмине..
Абе хора не се излагайте Попов е извън наказателното.За такава ръка дузпа не се дава най много непряк свободен .
Пичуе, вижте същото положение на "Апата", около него бяха макриев и Чочев.....ще видите как Чочев дърпа за ръката ония ръгач

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА - 0:1 FT
Червени Воини написа:bai_ivo2 написа:RedeviL написа:mistreated написа:dreben23 написа:Също така смятам, че имаше и две чисти дузпи за сините, не бива да си затваряме очите все пак, които реферът не им даде. Първата беше през първото полувреме на Туре- чиста дузпа, той прави финт с топката, вярно е, че беше малко дълга, но спечели предимството на своя страна и Райс го фаулира според мен. Втората е повече от очевидна- Апостол Попов играе с ръка, не беше умишлено, но и това е дузпа- ръката му е високо.
Не знам къде си гледал положенията, но това на Туре беше брутална симулация. Достатъчно ясно се видя на повторенията, Мболи дори не го докосва. Ръка на Апата имаше, но ударът с глава беше от неповече от 40-50 см. Как точно да си махне ръката от пътя на топката? Да не говорим, че цялата ситуация се развива на ъгъла на нак. поле, без да има реална опасност за отбелязване на гол.
Да и аз се зачудих за какви две чисти дузпи става на въпрос..Турето си беше полета полета на лястовицата! А положението на Попов си е 50/50 - както можеше да се даде, така и можеше да се подмине..
Абе хора не се излагайте Попов е извън наказателното.За такава ръка дузпа не се дава най много непряк свободен .
Пичуе, вижте същото положение на "Апата", около него бяха макриев и Чочев.....ще видите как Чочев дърпа за ръката ония ръгач
Е то и в 6-тата минута един от тях игра с ръка вътре в полето след далечен удар ама...
- bobonikolov
Гледам сега правиланика на БФС и нещата хич не са добре за Косоко. Според правилника наказанията за нашите футболисти ще са следните:
1. Борис Галчев - Второ предупреждение в срещата - глоба 300 лв. и наказание за 1 среща;
2.Омар Косоко - тук е най - тежкото наказание - глоба от 1000 лв. и наказание за 4 срещи, тъй като има удар с ръка или крак на друг състезател;
Най - интересен е казусът с Райс МБоли. Сред наказанията в чл. 22 от Правилника има наказания за хвърляне на топка или предмети по състезател,служ. лица, длъжнистни лица или публика, но ако това се случи по време на игра не се предвижда наказание. Такива са предвидени само ако това е станало при спряна игра, извън игрова обстановка или извън игрово време. Този правилник честно казано е доста аматьорски направен. Излиза, че ако имаме игрова обстановка играчът може самоволно да напусне, да обижда служебни и длъжностни лица, да показва брутално поведение изразяващо се в бутане блъскане и т.н. и няма да бъде наказан нито с глоба нито с лишаване от някакви права.
Ето линк към правилника:
http://www.bfunion.bg/media/upload/new2/files/Disciplinaren_BFU_2013.pdf
1. Борис Галчев - Второ предупреждение в срещата - глоба 300 лв. и наказание за 1 среща;
2.Омар Косоко - тук е най - тежкото наказание - глоба от 1000 лв. и наказание за 4 срещи, тъй като има удар с ръка или крак на друг състезател;
Най - интересен е казусът с Райс МБоли. Сред наказанията в чл. 22 от Правилника има наказания за хвърляне на топка или предмети по състезател,служ. лица, длъжнистни лица или публика, но ако това се случи по време на игра не се предвижда наказание. Такива са предвидени само ако това е станало при спряна игра, извън игрова обстановка или извън игрово време. Този правилник честно казано е доста аматьорски направен. Излиза, че ако имаме игрова обстановка играчът може самоволно да напусне, да обижда служебни и длъжностни лица, да показва брутално поведение изразяващо се в бутане блъскане и т.н. и няма да бъде наказан нито с глоба нито с лишаване от някакви права.
Ето линк към правилника:
- Червени Воини
- Контакти:
Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА
memnto написа:Кашчей написа:Червени Воини написа:Не разбирам, защо се показа червен картон на Мболи след като пуска топката в игра!?!?!?!?
Защото удари с топката Туре по главата при спряна игра.
Той се опита да я хвърли напред. Просто стечение на обстоятелствата, че Туре беше на грешното място.![]()
Звучи смешно но....наистина това не е за жълт даже.

Пример: Бадема изпълнява фаул и при удара, сваля говедо на земята и се привива от болки. Това за картон ли е?

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
bobonikolov написа:Гледам сега правиланика на БФС и нещата хич не са добре за Косоко. Според правилника наказанията за нашите футболисти ще са следните:
Ето линк към правилника:
И цялата ситуация бе в игрови момент, защото Мболи беше захлупил топката играта не беше спряна... Ама не го мислете - умниците ще намъдруват нещо. винаги в тези правилници има ако не порти, то вратички. Ще го накажат, после ще се окаже че е било много ама то вече ... Както в онзи случай с Присо в Пловдив
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Такаааа. Много съм щастлив.
Голям екшън и невероятна победа за нашия любим отбор.
Триото Тодоров - Томов - Младенов къса гръкляни.
Тони Силва показа, че просто си го може.
Джаксън и Вальо Илиев - бойци от най-висш ранг.
Чочев, Гъргора, Милисавлевич, Фо Поре, Апостол Попов, Мболи, Косоко, Тошко Янчев - всички се раздадоха до краен предел.
Поздравления!
Най-сладката победа!
400 дерби минути(4х90+2х15) и 0-ла гола във вратата на ЦСКА - 4 в синята кошница!
Толкова за слабия треньор Стойчо Младенов...
Сун-Дзъ е велик
[offtopic]от Кировец на 04 Мар 2014 15:38
Започнах да чета Сун-Дзъ и "Изкуството на войната" - там пише как се водят, избягват,губят и печелят битки.
В този стил ще нахвърлям някои свои виждания и наблюдения, заключения спрямо изводите и поуките в книгата.
Нашите силни страни преди важния сблъсък:
1.Ние имаме превъзходна "армия" - както стари и опитни бойци, така и млади, бързи и агресивни.
2.Имаме добър тактик и стратег в лицето на Стойчо Младенов.
"Добрият командир винаги се придържа към Моралния закон и бди за дисциплината и реда.Така той е в състояние да владее успеха."
3.Влизаме във войната след спечелени две последователни сражения-Чмц и Славия, които ще ни дадат увереност и агресия в нанасянето на удари.
Слабостите, които ще попречат на Левски:
1."Владетелят"-Т.Б. се намеси в работата на "военачалниците"-треньори и спортен директор.
2."Армията" на сините е в смут и напрежение, чувстват се несигурно, не познават вкуса на похвалата и победата вече две сражения - Славия и Локо Сф.
3.Ще се хвърлят масирано, с мисъл за задължителна победа и това ще отслаби отделните им постове в защитен план - при наш контраудар ще се разпилеят игрово.
Общ план на ситуацията преди битката:
ЦСКА води с 4 точки на опонента си, т.е. спрямо него е на върха на възвишението - небето над нас е светло, здраво стъпили сме на земята.
Левски ще се опита да щурмува този връх и да ни бутне от там - над тях са надвиснали тъмни облаци, земята под нозете им трепери.
В тази връзка Сун-Дзъ казва:
"Военно правило е да не напредваш по възвишение срещу врага. Нито да му се противопоставяш, когато той се спуска от възвишение."
Според мен сините ще направят точно обратното и тук ще сбъркат.
"Който е обречен на поражение първо влиза в бой, а после търси победа."
А за очакванията и желанията на червени привърженици за погром над Левски ще цитирам отново: "не нападай бойци изпаднали в ярост, ако врагът е отчаян не го притискай твърде силно".
"В това се състои изкуството да воюваш." - каза Сун-Дзъ!
Уникално четиво!
[/offtopic]
Голям екшън и невероятна победа за нашия любим отбор.
Триото Тодоров - Томов - Младенов къса гръкляни.
Тони Силва показа, че просто си го може.
Джаксън и Вальо Илиев - бойци от най-висш ранг.
Чочев, Гъргора, Милисавлевич, Фо Поре, Апостол Попов, Мболи, Косоко, Тошко Янчев - всички се раздадоха до краен предел.
Поздравления!
Най-сладката победа!
400 дерби минути(4х90+2х15) и 0-ла гола във вратата на ЦСКА - 4 в синята кошница!
Толкова за слабия треньор Стойчо Младенов...
Сун-Дзъ е велик

Започнах да чета Сун-Дзъ и "Изкуството на войната" - там пише как се водят, избягват,губят и печелят битки.
В този стил ще нахвърлям някои свои виждания и наблюдения, заключения спрямо изводите и поуките в книгата.
Нашите силни страни преди важния сблъсък:
1.Ние имаме превъзходна "армия" - както стари и опитни бойци, така и млади, бързи и агресивни.
2.Имаме добър тактик и стратег в лицето на Стойчо Младенов.
"Добрият командир винаги се придържа към Моралния закон и бди за дисциплината и реда.Така той е в състояние да владее успеха."
3.Влизаме във войната след спечелени две последователни сражения-Чмц и Славия, които ще ни дадат увереност и агресия в нанасянето на удари.
Слабостите, които ще попречат на Левски:
1."Владетелят"-Т.Б. се намеси в работата на "военачалниците"-треньори и спортен директор.
2."Армията" на сините е в смут и напрежение, чувстват се несигурно, не познават вкуса на похвалата и победата вече две сражения - Славия и Локо Сф.
3.Ще се хвърлят масирано, с мисъл за задължителна победа и това ще отслаби отделните им постове в защитен план - при наш контраудар ще се разпилеят игрово.
Общ план на ситуацията преди битката:
ЦСКА води с 4 точки на опонента си, т.е. спрямо него е на върха на възвишението - небето над нас е светло, здраво стъпили сме на земята.
Левски ще се опита да щурмува този връх и да ни бутне от там - над тях са надвиснали тъмни облаци, земята под нозете им трепери.
В тази връзка Сун-Дзъ казва:
"Военно правило е да не напредваш по възвишение срещу врага. Нито да му се противопоставяш, когато той се спуска от възвишение."
Според мен сините ще направят точно обратното и тук ще сбъркат.
"Който е обречен на поражение първо влиза в бой, а после търси победа."
А за очакванията и желанията на червени привърженици за погром над Левски ще цитирам отново: "не нападай бойци изпаднали в ярост, ако врагът е отчаян не го притискай твърде силно".
"В това се състои изкуството да воюваш." - каза Сун-Дзъ!
Уникално четиво!

[center]"ЦСКА се утвърди на третата позиция и дръпна на вечния съперник със 7 точки.
За оздравителна година - толкова!"[/center]
- Love in blue
- Контакти:
Еее, па да ви е....Честито!!!!

Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Голям кеф когато Райс дрънна кофата на оня рогач
Просто си го заслужаваше! жалко, че ще изгори за следващия мач, ама Черни не е по-зле, а и си е наш играч все още. имаме достойни смени и на Апата и Вальо, изобщо Стойчо за това държи дълга скамейка - щото знае, че ще ни режат като бесни. Следващата среща ги колим и ги закриваме окончателно! 

- Love in blue
- Контакти:
Моран, бързаш да слагаш пак каруцата пред коня
, като че и преди не се е случвало това от осанна до разпни го?? 

Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!