Трансфери в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Re: Трансфери в ЦСКА!

Мнениеот redrOck » 31 авг 2009 21:27

Maverick написа:Някой знае ли тоя несретник Д.Силва продадохме ли го или е само преотстъпен?

Португалецът Давид Силва премина в Локомотив Мездра, научи Гонг. Футболистът на ЦСКА не влизаше в плановете на старши треньора Любослав Пенев и затова през последните седмици му се търсеше нов клуб.

Давид Силва доскоро лекуваше контузия, но дори и здрав, не попадаше в групите на наставника.

Той се присъедини към „червените” през изминалата зима, още докато треньор на тима бе Димитър Пенев.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=89500

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 01 сеп 2009 23:10

Maverick написа:Някой знае ли тоя несретник Д.Силва продадохме ли го или е само преотстъпен?

защо наричаме футболисти на ЦСКА несредници или такива имена
призовавам ако някой е истински фен на отбора да не ги нарича така защото е убидно
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 05 май 2015 11:21

Любо Пенев взима талант на Ботев

Въпреки че Любослав Пенев категорично заяви, че мисли само за мачовете на ЦСКА до края на сезона, той има някои идеи и за бъдещето на отбора. Бившият национален селекционер вече е набелязал първото евентуално попълнение на ЦСКА през лятото. Това е левият бек на "Ботев" (Пловдив) Лазар Марин, който е сред любимците на Пенев. Той го познава отлично заради съвместната им работа през миналото лятото, когато за кратко бе треньор на "канарчетата". Марин трябва да замени Тончи Кукоч, който със сигурност си тръгва през лятото. Лазар Марин няма да струва нищо на ЦСКА, тъй като може да разтрогне договора си с "Ботев" по взаимно съгласие. 20-годишният ляв бек е кадър на пловдивския Спартак, като е бил юношески национал до 17 и до 19 години.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 10 май 2015 16:50

Изходящи трансфери.Тони Силва в Реал М.,че Роналдо много се е разхайтил и му трябва конкуренция,а и вариативност на тренера им.Сънди в Барселона,че и те са го закъсали в средата на терена.Кукоч в Челси(на острова харесват снажни дървета) в краен случай в Динамо К..Вальо и Тунчев директори(все ще се намери какви).Борко - дървосекач(какъвто си е по професия).Останалите ни по-малки звездички можем да ги пласираме в отбори от втората 10-ка на Европа.Когато му дойде времето ще говорим и за входящите.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 май 2015 18:42

Трябват ни два вътрешни халфа, едно крило и двама нападатели :idea:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 май 2015 12:31

Teo написа:Трябват ни два вътрешни халфа, едно крило и двама нападатели :idea:

Като гледам как вървят нещата, може направо цял отбор да ви трябва. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 май 2015 18:37

TristaNNN написа:

Като гледам как вървят нещата, може направо цял отбор да ви трябва. :roll:

За жалост е така.. :idea:

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 15 май 2015 17:47

Според Спортал сте почнали преговори със Спаско (крилце) и Дани Кики (вътрешен халф). Демек Любо се вслушва в съветите ти :)
Сега остава само и да имате право на трансфери през лятото. Иначе ще трябва бързо (до края на месеца май) да подписвате предварителни договори.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 май 2015 15:39

Не знам за трансферите, ама от тия сегашните убавци трябва да останат само Милисавлевич , Сънди,Витанов...другото,като махнеш ветераните,по разбираеми причини е абсолютен шкарт,начело с вратарчето 8-) Щом ми казаха,че отзивите на новото спортно-техническо ръководство за наличните играчи са трагични и че Любо Пенев на тия години ,вкарва по 6-7 гола на двустранните игри :o :shock: ,а „професионалистите“ не мое да откинат,значи правете си сметка за ква селекция става дума :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 17 май 2015 20:20

Red joker написа:Не знам за трансферите, ама от тия сегашните убавци трябва да останат само Милисавлевич , Сънди,Витанов...другото,като махнеш ветераните,по разбираеми причини е абсолютен шкарт,начело с вратарчето 8-) Щом ми казаха,че отзивите на новото спортно-техническо ръководство за наличните играчи са трагични и че Любо Пенев на тия години ,вкарва по 6-7 гола на двустранните игри :o :shock: ,а „професионалистите“ не мое да откинат,значи правете си сметка за ква селекция става дума :lol:

Е нали с тия,дето "не мое да откинат",щяхте да ставате шампиони и да мачкате в ШЛ?Или аз бъркам нещо?
Изображение

Върни се в “ЦСКА”