Сектор Г
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сектор Г
Подуянеца пак се изложи.Но аз друго не съм и очаквал от човечеца. 
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Venko123 написа:Скандален си...![]()
![]()
Мисли си човека, че ще бъдат слагани седалки в целия сектор и това е
A няма ли? Еее, язък значи, пак ще се кърпи на парче. Ако в действителност е така както казваш, то не губи кураж-другите най-вероятно ще се монтират след празниците
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Добър ви ден! Седалки в сектор Г, кога
Те тоалетна нямат, ти за седалки питаш.
TristaNNN написа:Venko123 написа:Скандален си...![]()
![]()
A няма ли? Еее, язък значи, пак ще се кърпи на парче. Ако в действителност е така както казваш, то не губи кураж-другите най-вероятно ще се монтират след празниците
Обаче продължаваш да доказваш колко си зле.
Истински левскар, как беше...Да си левскар братко, е чест
TristaNNN написа:Venko123 написа:Скандален си...![]()
![]()
Поинтересувай се и ще разбереш защо няма седалки навсякъде!
BRF написа:Поинтересувай се и ще разбереш защо няма седалки навсякъде!
Няма да разбере. Много се изписа по темата, но той явно не може да го осмисли
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
искам и да виждам хора на АРМИЯТА а не едвам 1000 човека ... къде сте бе софиянци пак питам ? защо можахме да напълним Варна 3000 човека гостуващ отбор а като домакини никви ни няма ? Това ли ви е обичта ? това ли ви е подкрепата ? За мрънкане всички сме много силни ... за това което се иска от нас феновете да сме плътно зад отбора къде сме ? ЦСКА ИМА НУЖДА ОТ НАС !!! СЕГА Е МОМЕНТА ДА ГО ПОДКРЕПИМ !!! А НИЕ СМЕ ЦСКА ЦСКА ЦСКА !!!
tyranta написа:искам и да виждам хора на АРМИЯТА а не едвам 1000 човека ... къде сте бе софиянци пак питам ? защо можахме да напълним Варна 3000 човека гостуващ отбор а като домакини никви ни няма ? Това ли ви е обичта ? това ли ви е подкрепата ? За мрънкане всички сме много силни ... за това което се иска от нас феновете да сме плътно зад отбора къде сме ? ЦСКА ИМА НУЖДА ОТ НАС !!! СЕГА Е МОМЕНТА ДА ГО ПОДКРЕПИМ !!! А НИЕ СМЕ ЦСКА ЦСКА ЦСКА !!!
Колкото толкова... никой на сила не можеш да го закараш на стадиона.. трябва желание да имаш
ПП да се надяваме като отворят Г да има с една идея повече.. но силно се съмнявам!
-
Тик-Так1892
- Контакти:
tyranta написа:искам и да виждам хора на АРМИЯТА а не едвам 1000 човека ... къде сте бе софиянци пак питам ? защо можахме да напълним Варна 3000 човека гостуващ отбор а като домакини никви ни няма ? Това ли ви е обичта ? това ли ви е подкрепата ? За мрънкане всички сме много силни ... за това което се иска от нас феновете да сме плътно зад отбора къде сме ? ЦСКА ИМА НУЖДА ОТ НАС !!! СЕГА Е МОМЕНТА ДА ГО ПОДКРЕПИМ !!! А НИЕ СМЕ ЦСКА ЦСКА ЦСКА !!!
Истината е болезнена,това е наказание за Стойчовият футбол и постоянните лъжи на лупи.И не,това не е моя ЦСКА.
Тик-Так1892 написа:tyranta написа:искам и да виждам хора на АРМИЯТА а не едвам 1000 човека ... къде сте бе софиянци пак питам ? защо можахме да напълним Варна 3000 човека гостуващ отбор а като домакини никви ни няма ? Това ли ви е обичта ? това ли ви е подкрепата ? За мрънкане всички сме много силни ... за това което се иска от нас феновете да сме плътно зад отбора къде сме ? ЦСКА ИМА НУЖДА ОТ НАС !!! СЕГА Е МОМЕНТА ДА ГО ПОДКРЕПИМ !!! А НИЕ СМЕ ЦСКА ЦСКА ЦСКА !!!
Истината е болезнена,това е наказание за Стойчовият футбол и постоянните лъжи на лупи.И не,това не е моя ЦСКА.
И какъв е " Стойчовият футбол "?ЦСКА има най-доброто нападение и защита в А група и отбора е на първо място!Какви претенции имаш към Младенов?Или просто ти плащат да плюеш по ЦСКА,ръководството и треньора?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]