20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: 20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април

Мнениеот danko_sot » 06 апр 2013 21:32

petko.h.markov написа:
danko_sot написа:Този мач може да има много гледни точки. Една от тях може да бъде дори, че сме били и че всичко е ок, щом е така. Радукан направи най-силният си ход от как е треньор на Армията- да смени К. Стоянов. :) Забележете обаче направи го при 3:2 за нас чак. Кажете ми какъв идиот, дори идиот е слаба дума, трябва ад си за да ги държиш тея двмата на терена, визирам Стоянов и Присо. Ми той Стоянов очебийно не е в час просто, тва трябва да си не тъп ми не знам къв да не го видиш. Ами Присо????????? Цял мач игра. Ма кой го грее, че бил направил пробив беее? Поне асистенции да прави, ама той и тва не може. Вие видяхте ли кви пропуски направи и влахът продължава да го държи. А сега ще ви върна малко назад, когато Стойчо беше треньор. Стойчо бързо разкри Присо и накрая почна да го държи само на пейката. А К. Стоянов беше казал, че въобще не го иска в състава. При Йешич мисля, че нещата пак седяха по подобен начин. И сега изведнъж идва Радуканов и ги държи при положение, че се вижсда от всеки, че те правят само грешка след грешка. Ми К. Стоянов колко грешки направи??? Ми дори и малко преди дузпата май пак той обърка паса, за ад се стигне до ситуацията. В началото на мача също сгреши един пас към Попов, от което произлезе опасна контра едва не завършила с гол. Кво да говорим! Мазният влах се натискаше яко на Титаните да го вземат и сега като го взеха и няма друго логично обяснение, освен че от горе го карат да ги пуска тия двамата, за да може да се вземат пари за тях лятото, защото тоя е ясно, че трябва да ги махнем. Другият вариант е, че Радукан е най-кухото парче на света, за да ги пуска и да не ги сменя дори( поне Присо не).
Както бях казал наскоро много харесвам Платини като играч, но това което направи днес ми дойде малко в повече. Да го махат и него лятото и това е. Да ходи в Бразилия да рита там бутилки :evil:
Разберете за всичко, което става в клуба в последните 4 години са виновни Титан. не става, не става и пак не става. Защо не оставиха Стойчо поне??? Вижда се защо, той не беше толкова послушен като влахчето. Тази постъпка на Платини показва, мче няма никакъв ред в този отбор, няма никаква дисциплина и на играчите не им пука от нищо и те не носят никаква отговорност за отбора. Нали Майкъла е там, нали Костадинов етам, айде де..! Какво ще направят сега. Няма титли, няма митли. Една глоба сега ама 6 цифрена сума и да го замразяват до края на полусезона и после продажба. Но няма да го направят. И пак ще се върна на Любо Пенев. Той единстевн се опита да наложи ред и дисциплина, но не като тази при Милен мазника. И видяхте какво се получи. Титан до тук сигурно са направили поне хиляда грешки откак са в ЦСКА, но за мен тази грешка тогава, че не застанаха настраната на Любо, а на играчите беше най-голямата им. Още от тогава всичко се обърна и продължава да е така идо сега. РАЗБЕРЕТЕ ТИТАН ТРЯБВА ДА СЕ МАХНАТ С тях просто не става и няма да стане. Ако ще и Мауриньо да дойде, колкото и клиширано да звучи, но е така. Ако ще и той да дойде пак няма да стане. Разберете няма ли ясни правила в един клуб и те да почват от горните етажи до долните един треньор колкото и да е добър не може да развие потенциала си. А този мазен влах Радуканов се надявам в най-скоро време да си събере багажа...

АЙДЕ ВЛИЗАЙ В ИГРА.Страшно си ни нужен.

Ккаво имаш в предвид, че не те разбрах много?
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 апр 2013 21:35

Има предвид,че и привържениците са като играчите ни - едните сменят треньорите,другите собствениците. :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 апр 2013 21:36

данко това с големите черни букви лятото май ще се осъществи, имай търпения чакат ни хубави дни ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 апр 2013 21:37

msm написа:
Tommi написа:
msm написа:А, не ти ли минава мисълта, че е отсъдена дузпа и жълт картон за игра с ръка в наказателното поле (играта с ръка на всякъде по терена е за жълт картон), без да е отчел че топката ще влезе във вратата ( не знам кой е абсалютно сигурен, че наистина тя щеше да влезе).

ХАХАХАХАХАХАХА Разцепи мрака.

Смешното е , че тълкуваш само собствената си гледна точка. Приеми, че има и други и тогава разсъждавай!

Извинявай, ама твоята няма как да я приема. ;) Не можеш да си представиш колко не си наясно с тези неща, които коментираш.
"играта с ръка на всякъде по терена е за жълт картон" - това нещо ако ми го докажеш по някакъв начин, аз си давам думата, че повече няма да вляза във форум Гонг.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 06 апр 2013 21:39

Tommi написа:
vaskonti написа:
Tommi написа:И никъде не съм писал, че се допуска тълкуване за тази ситуация. Това не е неумишлена игра с ръка.

Тия две изречения очевидно си противоречат изцяло и категорично! :) Хем не допускаш тълкуване на волна/неволна игра с ръка, хем в същия момент самият ти го правиш. Ако не го правеше, просто щеше да кажеш, че няма значение дали е умишлено или не.
Значи, аз не споря за това какво е трябвало да се отсъди. Пак казвам, че аз не знам дали в подобна ситуация правилата изобщо допускат тълкуване на това дали е умишлено или не. Ако правилата не правят разлика, значи си прав, но ако все пак се допуска да се прецени има или няма умисъл, тогава отсъждането е правилно.

:roll: :roll: :roll: Точно тази ситуация, повтарям точно тази ситуация, а не по принцип, е дузпа и тълкуването, че е неумишлена игра с ръка е грешно. Не знам не разбираш ли или се правиш, че не разбираш, защото няаш какво да кажеш.
и п

добре де,има ли значение умишлена игра ли е ,или няма....хайде това кажи,стига го увърта
Изображение

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 06 апр 2013 21:39

Tommi, каза каквото имаше, разбрахме какво имаше предвид, сега най-учтиво ти казвам, че на мен (вероятно и на останалите в този форум) ми писна да чета едно и също и ако няма какво друго да кажеш, по-добре спри да пишеш.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 06 апр 2013 21:41

Teo написа:данко това с големите черни букви лятото май ще се осъществи, имай търпения чакат ни хубави дни ;)

Дано. Навит съм и на някой по скромен инвеститор. Но да вземат Мето Деянов за треньор и да се налагат повече наши юноши и млади български играчи от други отбори да се търсят. Литекс имат разкошен отбор в момента. Забележете че имат дори най-много национали. Днес Якимов не направи лош мач, въпреки това по-скоро ми се струва че няма качества чак да играе в ЦСКА, но всъщност тъпото беше, че на него просто не му дадоха шанс да се докаже при нас, заради такива като Присо.... ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 06 апр 2013 21:44

Колко съм се ядосвал, че изпуснахме Якимов просто не е истина.. Може да е същият като Делев, но мисля, че имаше качества на качествено крило, а и нали искаме български играчи..

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 апр 2013 21:45

joro65 написа:добре де,има ли значение умишлена игра ли е ,или няма....хайде това кажи,стига го увърта

Ами нищо не увъртам, отговорил съм преди няколко часа, няколко страници по-напред. ;) Има.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 апр 2013 21:46

Янис Зику написа:Tommi, каза каквото имаше, разбрахме какво имаше предвид, сега най-учтиво ти казвам, че на мен (вероятно и на останалите в този форум) ми писна да чета едно и също и ако няма какво друго да кажеш, по-добре спри да пишеш.

Както виждаш, отговарям на цитати към мен.

Върни се в “ЦСКА”