petko.h.markov написа:danko_sot написа:Този мач може да има много гледни точки. Една от тях може да бъде дори, че сме били и че всичко е ок, щом е така. Радукан направи най-силният си ход от как е треньор на Армията- да смени К. Стоянов.Забележете обаче направи го при 3:2 за нас чак. Кажете ми какъв идиот, дори идиот е слаба дума, трябва ад си за да ги държиш тея двмата на терена, визирам Стоянов и Присо. Ми той Стоянов очебийно не е в час просто, тва трябва да си не тъп ми не знам къв да не го видиш. Ами Присо????????? Цял мач игра. Ма кой го грее, че бил направил пробив беее? Поне асистенции да прави, ама той и тва не може. Вие видяхте ли кви пропуски направи и влахът продължава да го държи. А сега ще ви върна малко назад, когато Стойчо беше треньор. Стойчо бързо разкри Присо и накрая почна да го държи само на пейката. А К. Стоянов беше казал, че въобще не го иска в състава. При Йешич мисля, че нещата пак седяха по подобен начин. И сега изведнъж идва Радуканов и ги държи при положение, че се вижсда от всеки, че те правят само грешка след грешка. Ми К. Стоянов колко грешки направи??? Ми дори и малко преди дузпата май пак той обърка паса, за ад се стигне до ситуацията. В началото на мача също сгреши един пас към Попов, от което произлезе опасна контра едва не завършила с гол. Кво да говорим! Мазният влах се натискаше яко на Титаните да го вземат и сега като го взеха и няма друго логично обяснение, освен че от горе го карат да ги пуска тия двамата, за да може да се вземат пари за тях лятото, защото тоя е ясно, че трябва да ги махнем. Другият вариант е, че Радукан е най-кухото парче на света, за да ги пуска и да не ги сменя дори( поне Присо не).
Както бях казал наскоро много харесвам Платини като играч, но това което направи днес ми дойде малко в повече. Да го махат и него лятото и това е. Да ходи в Бразилия да рита там бутилки![]()
Разберете за всичко, което става в клуба в последните 4 години са виновни Титан. не става, не става и пак не става. Защо не оставиха Стойчо поне??? Вижда се защо, той не беше толкова послушен като влахчето. Тази постъпка на Платини показва, мче няма никакъв ред в този отбор, няма никаква дисциплина и на играчите не им пука от нищо и те не носят никаква отговорност за отбора. Нали Майкъла е там, нали Костадинов етам, айде де..! Какво ще направят сега. Няма титли, няма митли. Една глоба сега ама 6 цифрена сума и да го замразяват до края на полусезона и после продажба. Но няма да го направят. И пак ще се върна на Любо Пенев. Той единстевн се опита да наложи ред и дисциплина, но не като тази при Милен мазника. И видяхте какво се получи. Титан до тук сигурно са направили поне хиляда грешки откак са в ЦСКА, но за мен тази грешка тогава, че не застанаха настраната на Любо, а на играчите беше най-голямата им. Още от тогава всичко се обърна и продължава да е така идо сега. РАЗБЕРЕТЕ ТИТАН ТРЯБВА ДА СЕ МАХНАТ С тях просто не става и няма да стане. Ако ще и Мауриньо да дойде, колкото и клиширано да звучи, но е така. Ако ще и той да дойде пак няма да стане. Разберете няма ли ясни правила в един клуб и те да почват от горните етажи до долните един треньор колкото и да е добър не може да развие потенциала си. А този мазен влах Радуканов се надявам в най-скоро време да си събере багажа...
АЙДЕ ВЛИЗАЙ В ИГРА.Страшно си ни нужен.
Ккаво имаш в предвид, че не те разбрах много?