BRF написа:petko.h.markov написа:BRF написа:petko.h.markov написа:[Няма начин да не ти повярвам че ще намериш хора да платят.Много пресен е спомена от възраждане.
Както казва народа-ум царува ум робува ум патки пасе.
На тебе не ти направи впечетление другите неща като например,че обичам ЦСКА,че знам историята на клуба и т.нт.Тебе те вълнуват само парите,които дори не са твой и нямаш нищо общо с тях
!Явно не е баш така!
п.п.Не е нужно да ми вярваш за нищо,прави това което смяташ за необходимо!Аз като става въпрос за ЦСКА и нещо в мен се пречупва и не разсъждавам трезво и съм готов на много лични жертви за Честта на ЦСКА!Едва ли ме разбираш!
А ти защо мислиш че аз не обичам клуба.Точно за това ме боли-защото го приемам като моя загуба на пари.
Аз ходя на мачове от времето на Пенев Жеков Якимов.Големият отбор с треньор Паро.Мачовете с Аякс Ливерпул
Байерн и много други знаменити победи над големи отбори.Но аз за разлика от теб не губя разум.И той ми
сочи друг начин на мислене И ПОВЕДЕНИЕ.
Не съм го твърдял!Чети по-добре!Това,че си присъствал на тези мачове е за уважение,а че си гледал тези футболисти е привилегия!
И какъв ти е начина на мислини и на ПОВЕДЕНИЕ!И защо си мислиш,че твоето мислене и поведение е правилно!За мен лично ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА е най-правилното!
Добре.