ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Мнениеот petko.h.markov » 21 май 2013 15:40

BRF написа:
petko.h.markov написа:
BRF написа:
petko.h.markov написа:[Няма начин да не ти повярвам че ще намериш хора да платят.Много пресен е спомена от възраждане.
Както казва народа-ум царува ум робува ум патки пасе.

На тебе не ти направи впечетление другите неща като например,че обичам ЦСКА,че знам историята на клуба и т.нт.Тебе те вълнуват само парите :lol: ,които дори не са твой и нямаш нищо общо с тях :? !Явно не е баш така!
п.п.Не е нужно да ми вярваш за нищо,прави това което смяташ за необходимо!Аз като става въпрос за ЦСКА и нещо в мен се пречупва и не разсъждавам трезво и съм готов на много лични жертви за Честта на ЦСКА!Едва ли ме разбираш!

А ти защо мислиш че аз не обичам клуба.Точно за това ме боли-защото го приемам като моя загуба на пари.
Аз ходя на мачове от времето на Пенев Жеков Якимов.Големият отбор с треньор Паро.Мачовете с Аякс Ливерпул
Байерн и много други знаменити победи над големи отбори.Но аз за разлика от теб не губя разум.И той ми
сочи друг начин на мислене И ПОВЕДЕНИЕ.

Не съм го твърдял!Чети по-добре!Това,че си присъствал на тези мачове е за уважение,а че си гледал тези футболисти е привилегия!
И какъв ти е начина на мислини и на ПОВЕДЕНИЕ!И защо си мислиш,че твоето мислене и поведение е правилно!За мен лично ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА е най-правилното!

Добре.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 май 2013 15:57

BRF написа:
Кашчей написа:[]

Абе... ти .. на неумен ли се правиш или си такъв?Като накажат ЦСКА без домакинство, ТИТАН ли наказват?Да не мислиш, че тия не си смятат всяка стотинка дадена за клуба?Айде, като сте толкова ербап, нахлуйте на терена в последните два мача, за да накажат ТИТАН с изваждане от групата!

Еми ти сам си отговаряш!

Леко небрежно си пропуснал най-важното изречение от поста ми, или то не ти отърва..на теб и на тебеподобните "фенове" на ЦСКА?!

Кашчей написа:
Айде, като сте толкова ербап, нахлуйте на терена в последните два мача, за да накажат ТИТАН с изваждане от групата!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 май 2013 16:01

Кашчей написа:
BRF написа:

Абе... ти .. на неумен ли се правиш или си такъв?Като накажат ЦСКА без домакинство, ТИТАН ли наказват?Да не мислиш, че тия не си смятат всяка стотинка дадена за клуба?Айде, като сте толкова ербап, нахлуйте на терена в последните два мача, за да накажат ТИТАН с изваждане от групата!

Еми ти сам си отговаряш!

Леко небрежно си пропуснал най-важното изречение от поста ми, или то не ти отърва..на теб и на тебеподобните "фенове" на ЦСКА?!

Кашчей написа:
Айде, като сте толкова ербап, нахлуйте на терена в последните два мача, за да накажат ТИТАН с изваждане от групата!

Кое не ми отърва?Ако с тези действия и последствия титан се махнат,нахлувам!
Защо си сложил кавички на фенове?Който не е като теб привържаник на отбор от друга страна,стоящ пред компютъра с единствената цел да се заяжда с други хора,не е фен :lol: !Така ли?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 май 2013 16:07

BRF написа:
Кашчей написа:
BRF написа:

Еми ти сам си отговаряш!

Кашчей написа:

Защо си сложил кавички на фенове?Който не е като теб привържаник на отбор от друга страна,стоящ пред компютъра с единствената цел да се заяжда с други хора,не е фен :lol: !Така ли?

Защо не ги застреляш направо.Хем ще спасиш отбора от изваждане от групата.Жертвай се ще те почетем подобаващо.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 май 2013 16:12

petko.h.markov написа:[Защо не ги застреляш направо.Хем ще спасиш отбора от изваждане от групата.Жертвай се ще те почетем подобаващо.

Да извърша убиисство :? :o !Отиди се прегледай!
Кой сте вие дето ще ме почетете?Ти и кашата ли? :lol:За мен не е проблем ЦСКА да играе в Б група,за мен проблем са титан!Как да ти го напиша по друг начин да го разбереш!Щом си на едно мнение с кашчо,по въпрос за ЦСКА значи си много зле!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 21 май 2013 16:21

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ybhWHmQM98Y[/youtube]
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 май 2013 16:22

BRF написа:
petko.h.markov написа:[Защо не ги застреляш направо.Хем ще спасиш отбора от изваждане от групата.Жертвай се ще те почетем подобаващо.

Да извърша убиисство :? :o !Отиди се прегледай!
Кой сте вие дето ще ме почетете?Ти и кашата ли? :lol:За мен не е проблем ЦСКА да играе в Б група,за мен проблем са титан!Как да ти го напиша по друг начин да го разбереш!Щом си на едно мнение с кашчо,по въпрос за ЦСКА значи си много зле!

Не сме на едно мнение.Аз съм от ЦСКА.Шегувам се.А иначе казано-проблема на всички ни е в главата.
От там ни идва белята.Когато човек прави нещо трябва добре да го обмисли.Вече почти два часа
се опитвам това да ти кажа.Но вече вдигам бялото знаме.И баждеков плаче от тези глоби.И той
като мен смята че това са грешни пари.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 21 май 2013 16:24

петко мн си тъп заклевам се но си и много далеч от нещата и няма как да ти се обесни че пирото го има на всички стадиони и е нещо нормално, ама ти продължаваш да си знаеш твоето и да обвиняваш тук, а невиждаш че това са хората остояващи гласно позицията си за промяна срещу сегашното управление....само ние останахме бе парцал нещастен пари от нас даваме боклук мръсен .....ама българина неможе да оцени труда на другите.......смешнико защо не си дигнеш мазната трътка и не дойдеш да си изкажеш позицията на глас, с какви очи ни обвиняваш. Писва им на момчетата които отделят времето и средствата си, а ти да идваш на готово и пак критикуваш. а ти какво си направил бе педал гнусен.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 май 2013 16:33

BRF написа:
Кашчей написа:
BRF написа:

Еми ти сам си отговаряш!

Кашчей написа:

Ама що така, ако се махнат ТИТАН...Нахлуйте, за да ги накажат.Нали няма да накажат ЦСКА, а ТИТАН :roll: Само че за това се иска яко дупе и непукизъм, а на вас определено ви пука дали ще сте шампиони и дали ще играете в ЕКТ.Дори трансперантите, издигнати в Ст. Загора го показват!

ПП-Аз никога няма да кажа за МЮ- ние и за Олд Трафорд-нашият стадион.Това е разликата.А в България си имам град, в който живея, и този град има отбор-дали е добър или не, това отборът на моят град.Глорихънтър, като теб, това няма как да го разбере!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 май 2013 16:38

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:петко мн си тъп заклевам се но си и много далеч от нещата и няма как да ти се обесни че пирото го има на всички стадиони и е нещо нормално, ама ти продължаваш да си знаеш твоето и да обвиняваш тук, а невиждаш че това са хората остояващи гласно позицията си за промяна срещу сегашното управление....само ние останахме бе парцал нещастен пари от нас даваме боклук мръсен .....ама българина неможе да оцени труда на другите.......смешнико защо не си дигнеш мазната трътка и не дойдеш да си изкажеш позицията на глас, с какви очи ни обвиняваш. Писва им на момчетата които отделят времето и средствата си, а ти да идваш на готово и пак критикуваш. а ти какво си направил бе педал гнусен.

Не е лошо да се прегледаш.Злобата не е добър съветник.Аз съм на всеки мач на стадиона.А речника ти издава
и умствения ти потенциал.Нищо градивно-само простотия.

Върни се в “ЦСКА”