Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/

Мнениеот Red Warrior » 04 мар 2012 19:32

PFC Litex написа:
Red Warrior написа:
PFC Litex написа:
Днес ви смаза един отбор, който няма вашите пари, че дори си проведе подготовката в Бургас без да ходи на лагери в чужбина и т.н.

И това е довод, че титаните не са виновни ли :lol: Аз мисля, че това е поредното потвърждение какви жалки човечета са!

Титан ли пуснаха футболисти като титуляри които нямат две нормални тренировки с ЦСКА (Боладо и Томас)?
Титан ли водиха подготвителните лагери и т.н.?

Няма идеални собственици, но в България прекалено много драматизираме.

Днес ЦСКА от слаб отбор от втората половина на таблицата ли за губи или от отбор претендент за титлата?

Титан продадоха футболисти, с които спокойно можехме да станем шампиони и взеха такива, с които играем като средняшко отборче. И не ти знам критерийте какви са, но ...... ДА, ЦСКА загуби днес от слаб отбор!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 04 мар 2012 19:34

PFC Litex написа:
msm написа:
PFC Litex написа:Проблемите на ЦСКА не са Титан, единствената тяхна вина е, че държат Пенев все още за треньор, а той отдавна е изпята песен и вкарването на откровеното менте Дуци в управата ви, този ако ставаше нещо от него, то щеше да е в Ловеч, а не да митарства из "А" група.

А кой ги е назначил и ги държи на работа?

Ти само първото изречение ли четеш в мненията на другите?

След като Титан са виновни, кой плати оня ден заплати, кой изплаща задължения натрупани през годините... хайде да не изброявам, че не виждам смисъл от същото.

Няма идеални собственици, но същите не са длъжни да са нон стоп над ЦСКА за това са си назначили хора да управляват клуба и протестите ви трябва да бъдат срещу тези хора, за да разберат собствениците същото.

Кой собственик не плаща заплати? Като купиха ЦСКА не се ли ангажираха да изплатят задължрнията? Нали ако не плащат няма да има и отбор. Какво като протестираме срещу Дуци и Пенев след , като собствениците ги държат и им плащат заплати? Знаеш ли колко ще се трогнат?
Аз не съм против Титан, а против управлението им. Колко му е да намерят читав треньор и спортен директор и да нямат ядове. Кадри на ЦСКА, колкото щеш. Така, че това това управлиние е изцяло по вина на собствениците, а не на некъдърниците. Те толкова си могат, друг е въпроса защо ги държат!

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 04 мар 2012 19:36

Още ли някои хора тук си мислят, че може да станем шампиони ?
По смешен и трагичен ЦСКА аз не съм виждал, отбор без никаква идея какво да прави , тотален хаус във всяка една линия . Но все пак всичко това аз го очаквах и го споделих преди мача и много пъти преди това .
Не може ти да развалиш целия отбор и да чакаш някакви испанци дошли преди 2 дни да ти оправят играта.
В ЦСКА всичко е тотално сбъркано и след края на сезона Титан заедно с Дуци и Пенев трябва да си ходят защото тези хора направо се гаврят с отбора и неговите фенове .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CSKARED
Контакти:

Мнениеот CSKARED » 04 мар 2012 19:37

Като се замисля ТИТАН са хора на Б.Борисов /не случайно взеха боклука на София/ и те заедно с много други видни лилави с рога личности работят против ЦСКА, затова трябва веднага да се махат

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 мар 2012 19:39

msm написа:Кой собственик не плаща заплати? Като купиха ЦСКА не се ли ангажираха да изплатят задължрнията? Нали ако не плащат няма да има и отбор. Какво като протестираме срещу Дуци и Пенев след , като собствениците ги държат и им плащат заплати? Знаеш ли колко ще се трогнат?
Аз не съм против Титан, а против управлението им. Колко му е да намерят читав треньор и спортен директор и да нямат ядове. Кадри на ЦСКА, колкото щеш. Така, че това това управлиние е изцяло по вина на собствениците, а не на некъдърниците. Те толкова си могат, друг е въпроса защо ги държат!

Всички собственици на клубове бавят заплати, само в ЦСКА реват от същото.
Купиха ЦСКА със задължения и същите се плащат, в противен случай щяхте да сте без лиценз в момента
Когато има интензивни протести срещу някой, колкото и "тъп" да е един собственик ще му светне сигналната лампа, че нещо се случва, вие изгонихте Коща, а срещу Дуци само по форумите ревете, защо?

ЦСКА има много кадри, но това съвсем не значи, че са професионалисти в дадена област и е тъпо някой да бъде назначен само и единствено защото е цесекар.
Изображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 04 мар 2012 19:40

Справедливостта възтържествува - днес Черноморец победи най-малкото заради непочтените опити на ръководството на ЦСКА да си спести парите за Анисе и Платини. Браво на Херо и неговите момчета, нека феновете на ЦСКА най-накрая да престанат да търсят виновниците другаде освен в собствения си клуб.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
CSKARED
Контакти:

Мнениеот CSKARED » 04 мар 2012 19:43

T&T написа:Справедливостта възтържествува - днес Черноморец победи най-малкото заради непочтените опити на ръководството на ЦСКА да си спести парите за Анисе и Платини. Браво на Херо и неговите момчета, нека феновете на ЦСКА най-накрая да престанат да търсят виновниците другаде освен в собствения си клуб.

Предател :) :) :) а колко пъти сме ви спасявали да не отпаднете, не го очаквах от фен на Ботев ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 мар 2012 19:44

CSKARED написа:Като се замисля ТИТАН са хора на Б.Борисов /не случайно взеха боклука на София/ и те заедно с много други видни лилави с рога личности работят против ЦСКА, затова трябва веднага да се махат

:lol: ТИТАН бяха коронясани при едни други правителства и партийки, които Борисов видимо недолюбва и не пести сили да го покаже. Всъщност, вие хубаво искате Дон Праховеца и Шейх Гърнето да се махнат...а кво става след това? Кой идва :?:
Последна промяна от TristaNNN на 04 мар 2012 19:45, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
CSKARED
Контакти:

Мнениеот CSKARED » 04 мар 2012 19:45

Joni_ написа:Още ли някои хора тук си мислят, че може да станем шампиони ?
По смешен и трагичен ЦСКА аз не съм виждал, отбор без никаква идея какво да прави , тотален хаус във всяка една линия . Но все пак всичко това аз го очаквах и го споделих преди мача и много пъти преди това .
Не може ти да развалиш целия отбор и да чакаш някакви испанци дошли преди 2 дни да ти оправят играта.
В ЦСКА всичко е тотално сбъркано и след края на сезона Титан заедно с Дуци и Пенев трябва да си ходят защото тези хора направо се гаврят с отбора и неговите фенове .

Прав си ама мнаго пъти вече стана ни навик да губим титлата на полусезона според мен умишлено

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 мар 2012 19:45

Здравейте!! Кво прайте?? Как свърши мача?? Някои предричаха 0:4,0:5. Познаха ли??? Още ли не сте се покрили???
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “ЦСКА”