Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот PFC Litex » 09 яну 2018 21:49

delqnski47 написа:Иначе аз лично ще се радвам модела ''Литекс'' да се приложи на Армията,защото е донякъде успешен.Както казах,топлата вода не е нужно да се търси.Тя е намерена.

Моделът Литекс беше алъш/вериш, купени четири шампионски титли и задлъжняла община http://lovechtoday.eu/%D0%B7%D0%B0%D1%8 ... B5-%D0%BE/
Изображение

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 09 яну 2018 21:52

Изглежда ще си имаме нов спонсор. http://7dnifutbol.bg/archives/115777
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 яну 2018 21:54

Изглежда, че тук има пишещи, които вярват в дядо Мраз.
Изображение

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 09 яну 2018 21:55

Mitata написа:Изглежда ще си имаме нов спонсор. http://7dnifutbol.bg/archives/115777

Ако е вярна изнесената информация, сумата е сериозна за нашите мащаби. Някакви предположения кой ще бъде?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 яну 2018 21:55

Кашчей написа:
peliforewer написа:
Кашчей написа:
Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:Празни приказки.Отговарям ти както ти отговаряш.И не съм тънкообиден.Даже си имам принципи да не банвам срещу лични обиди.

Ти наистина ли смяташ за празни приказки нарушениета на Кралев на Закона за държавната собственост и на Закона за концесиите, поединично и накуп?
Въобще наясно ли си за какви закони става дума и как ги е нарушил?

А ти знаеш ли, че днес бай Пешо наруши закона за движение по пътищата и го хванаха да пресича на червено? Аз като цесекар си посипвам главата с пепел заради бай Пешо!

Нарушението на бай Пешо с какво ощети държавата? Ти изобщо четеш ли какво пишеш? Сравняваш един бай Пешо (хипотетичен) с реални закононарушения от страна на министър?!

Драги ми Професоре,след като си убеден че министър Кралев е нарушил законите на Република България защо не сезираш Прокуратурата и по този начин да възтържествува Правдата и ти да станеш неин носител.Сега по-сериозно,кажи ми за кой път повтаряш едно и също и само трупаш едни бройки коментари без да ни казваш нищо съществено.Ако имаше нещо незаконно при даването на базите на ЦСКА нали първи газдовците щяха да заведат дела и да атакуват търга,мислиш ли че Домусчиев и Пеевски щяха да оставят на мира Ганчев ако имаше и най-малкото съмнение за закононарушение.Не знам защо всички от моралния сектор забравяте че този "подарък" от държавата струва на ФК ЦСКА-София над 800 хил.лв. годишно,няма друг футболен клуб в България подложен на подобен рекет от държавата,няма и кой друг собственик освен Гриша Ганчев да дава такива луди пари само защото си държи на думата дадена пред феновете на ЦСКА .

Защото нямам НатУрален акт за всичко изписано от теб :mrgreen:

Идея си нямаш колко неща не знаеш, но така сте вие, с НатУралните актове!

Радвам се че следиш какво пиша,ако се научиш и на малко позитивизъм от моите писания ще ти е от полза,не е лошо и да забележиш че там където не съм желан не се натрапвам,нямам и фиксидеята да съм трол на годината,познавам и правилото за засадата.Не знам защо си мисля че ако не си биеш камшика от форума на ЦСКА ще те поздравя с една песен,ако и това не помогне ще търсим комшията за помощ.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 09 яну 2018 21:55

PFC Litex написа:
delqnski47 написа:Иначе аз лично ще се радвам модела ''Литекс'' да се приложи на Армията,защото е донякъде успешен.Както казах,топлата вода не е нужно да се търси.Тя е намерена.

Моделът Литекс беше алъш/вериш, купени четири шампионски титли и задлъжняла община http://lovechtoday.eu/%D0%B7%D0%B0%D1%8 ... B5-%D0%BE/

Не знам дали си ги е купил и четирите, може. Но помня какво го ориентира... Помниш ли мача за купата с подуенци, докато бяха в Б група? Мутрите от ВИС, които съвсем ОФИЦИАЛНО пресекоха терена пред камерите и съветваха съдиите?
Хайл Мусолини

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 09 яну 2018 21:58

PFC Litex написа:Изглежда, че тук има пишещи, които вярват в дядо Мраз.

Какъв ти е проблемът та се опитваш да си на всяка манджа меродия?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 яну 2018 22:03

PFC Litex написа:

За пореден път те питам,след като моделът Литекс е алъш/вериш,купени титли и задлъжняла община ти защо продължаваш още да го рекламираш,някой плаща ли ти.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 яну 2018 22:03

Ozzimozzi написа:
Mitata написа:Изглежда ще си имаме нов спонсор. http://7dnifutbol.bg/archives/115777

Ако е вярна изнесената информация, сумата е сериозна за нашите мащаби. Някакви предположения кой ще бъде?

Тези клик-генератори новини сме ги чели, четем и ще ги четем, и занапред. Това, че има такива, които се връзват си е за тяхна сметка.
Единствената компания, която има сериозни приходи от пазара в България е Huawei, а чуждите компании идеално виждаме, как обичат да спонсорират в България, особено в сферата на спорта... Гаранти Коза...
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 яну 2018 22:04

peliforewer написа:
PFC Litex написа:

За пореден път те питам,след като моделът Литекс е алъш/вериш,купени титли и задлъжняла община ти защо продължаваш още да го рекламираш,някой плаща ли ти.

Да, получавам пари за същото, сега доволен ли си?
За всяко мнение ми дават по един лев и за това съм нервен, когато модератор ги трие.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”