Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Ozzimozzi » 06 яну 2018 21:02

tochavos написа:
sin4ec написа:
peliforewer написа:Сега искам да ми посочиш един отбор дето в периода 1944-1990г. си е плащал за базите в България,ако ми посочиш поне един ще призная че ЦСКА са най-големите престъпници.Аз пък знам един отбор дето от 1944г. до днес и за вечни времена не е платил и стотинка за стадиона си,а преди 1944г. са взели едно игрище но са "забравили" да го платят и за това нямат натурален акт за него,но сега претендират за 2-3 стадиона безвъзмездно като компенсация за игрището.

Ами аз отговарям на GOLEADOR, който казва, че " ЦСКА винаги си е плащал за базите".
Останалите свободни съчинения в поста не бих се наел да коментирам.

Ако се позачетеш в последните си три-четири поста, които изака тази вечер...

Или както написа един потребител - "само с акане не става"! :) Наздраве!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 яну 2018 21:07

sin4ec написа:
peliforewer написа:Сега искам да ми посочиш един отбор дето в периода 1944-1990г. си е плащал за базите в България,ако ми посочиш поне един ще призная че ЦСКА са най-големите престъпници.Аз пък знам един отбор дето от 1944г. до днес и за вечни времена не е платил и стотинка за стадиона си,а преди 1944г. са взели едно игрище но са "забравили" да го платят и за това нямат натурален акт за него,но сега претендират за 2-3 стадиона безвъзмездно като компенсация за игрището.

Ами аз отговарям на GOLEADOR, който казва, че " ЦСКА винаги си е плащал за базите".
Останалите свободни съчинения в поста не бих се наел да коментирам.

Винаги съм ти казвал че след 20.00ч. не си струва да пишеш в този форум по понятни причини,тази вечер са кайсиеви според твоите думи,защо не си пишеш при твоите братя във форума на Левски ами си се набутал тук да обираш негативите или си мазохист.Другите във форума също не сме на сухо,кой гроздова,кой мерло,кой сингуларски мискет,но май само ти ядеш л..на по чужди форуми.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 яну 2018 22:50

Левски колко пъти си плати, колко пъти му отнемаха стадиона?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 яну 2018 23:12

W84me написа:

Левски колко пъти си плати, колко пъти му отнемаха стадиона?

Факти.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 07 яну 2018 11:42

[offtopic]В темата на сините пак пуснаха глупостта, че Радио Свободна Европа ги било "определило" за отбора на народа, а пък на всяко едно гласуване и обективно проучване показва, че в София феновете на сини и червени са по равно, а в страната червените са в пъти повече, да уточним и за туй радио, където са внедрявани агенти и на репресивната комунистическа Държавна Сигурност, чийто ведомствен отбор са сините, и които са го създали (първо под името Динамо), след закриването на автентичния футболен отбор с това наименование.

Архивите са живи написа:Заради доносите на Христо Друмев (член на надзорния съвет на сините) 2 невинни жени са хвърлени в затвора Агент "Борил" /още "Драганов"/ трябвало да бъде внедрен в радио "Свободна Европа". 22 Февр. 2010, 17:44965 прочита2 коментара Христо Друмев с италианската филмова звезда Джина Лолобриджида. 1 от 1 Агент "Борил" /още "Драганов"/ трябвало да бъде внедрен в радио "Свободна Европа". Несменяемият шеф на НДК Христо Друмев е бил общо 31 години агент и секретен сътрудник на бившата Държавна сигурност и на бившето Разузнавателно управление на Генералния щаб на Българската армия. Друмев е ползвал два псевдонима – “Борил” и “Драганов”, имал е 22-ма ръководители. Досието му обхваща цели 10 тома. Докладът на Комисията по досиетата показва, че Христо Друмев е получавал прилични за времето “хонорари” за собственоръчно написани агентурни сведения /разбирай, доноси/. Едва наскоро обаче стана ясно, че бриджор №1 на България е наклепал в донесенията си 2 жени, които без никаква вина отгърмяват в затвора. Особено пошла се оказа и историята на женитбата му с мома от “добро семейство” – бъдещата съдийка от Конституционния съд Емилия Друмева. Де факто двамата се загаджват по поръчение на тайните служби. По това време Друмев е бил избран да реализира една “строго секретна” мисия – да се внедри в “Свободна Европа”. За трамплин е трябвало да използва брака си с много по-младата възпитаничка на Немската езикова гимназия в София, чийто чичо бил голям шеф във “вражеската” радиостанция.
[/offtopic]
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 07 яну 2018 13:17

Sisi 1914 написа:
pomiqr272 написа:
Sisi 1914 написа:Обсъждай си вашитенеща, а не нашите!
Кво те интересува, кой, как и защо ще плаща наема?
:twisted:

Мен ме интересува и всяко живо същество, което плаща данъци трябва да го интересува. ЦСКА и ЦСКА-София са общодостъпен пример за целия български народ за наглост и далавера и как държавния апарат с всички средства подкрепя престъпността. Днес ЦСКА, утре ЦСКА-София, Ковачки, Прокопиев, Цветанов, Пеевски и още стотици знайни и незнайни войни, които всекидневно оглозгат държавата и милиарди потъват по вертикалата в джобовете им, докато им се кефите.

Ама ЦСКА плаща най-висок наем, за да играе на стадиона, а вие не плащате нищо и продължавате да си мрънкате!
Гледайте си вашата паница, а не на другите!
:evil:

Ако не си от ЦСКА-София си от "Левски". Ако не си от ГЕРБ си комунист. Този манталитет ще ви убие. ЦСКА не е плащал наем за "Българска армия". Както се разбира и ЦСКА-София не плаща наем.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 07 яну 2018 13:29

GOLEADOR написа:
pomiqr272 написа:
Sisi 1914 написа:Обсъждай си вашитенеща, а не нашите!
Кво те интересува, кой, как и защо ще плаща наема?
:twisted:

Мен ме интересува и всяко живо същество, което плаща данъци трябва да го интересува. ЦСКА и ЦСКА-София са общодостъпен пример за целия български народ за наглост и далавера и как държавния апарат с всички средства подкрепя престъпността. Днес ЦСКА, утре ЦСКА-София, Ковачки, Прокопиев, Цветанов, Пеевски и още стотици знайни и незнайни войни, които всекидневно оглозгат държавата и милиарди потъват по вертикалата в джобовете им, докато им се кефите.

И каква е далаверата на ЦСКА,че нещо не е ясно?Кой в България дава повече пари за наем от ЦСКА?Или викаш стадиона трябва да бъде разрушен и на негово място да се построи кооперация,МОЛ или там каквото ти хрумне?Каква е далаверата на ЦСКА срещу която протестираш?

ЦСКА се спомина с 10 млн. лв. задължения към държавата и 20 млн. към други физически и юридически лица. На негово място, за да обере активите държавния апарат впрегна сили и създаде ЦСКА-София. ЦСКА-София не е плащал наем. Някой ден може би. Познавайки строителния бранш ще се надпишат едни фактури и вместо ремонт за 1 млн. лв. ще ги пишат като 10 млн и няма да плащат нищо.

Най-накрая започнете да гледате реално на нещата за всичко случващо се около вас. Няма по-важно от собствения Ви интерес и докато поставяте инетересите на незначителни неща, като ФК, партия, хамбургер и т.н. над вашите интереси разни хора като гореспоменатите ще прибират поне 1/4 от доходите Ви ежегодишно и като Ви кажат "Механата" първо ще се сещате за мястото където можете да се напиете, а чак след това ще се сетите за важното. Дълбоко се съмнявам, че повечето ще се сетят за второто: "а вий... вий сте идиоти".

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 яну 2018 14:15

ЦСКА планира да преобрази "Армията"

Ръководството на ЦСКА планира да прави поетапна реконструкция на стадион "Българска армия". Идеята на клуба е да прави сектор по сектор, докато преобрази напълно съоръжението.
"Червените" са наясно със своя проект, но той ще извърви дълъг път докато бъде одобрен от всички институции. Инвестициите ще бъдат внушителни, а "Армията" ще придобие модерен вид, пише "Тема спорт". Плановете са стадионът да може да приема поне мачове от груповата фаза на евротурнирите.

На Панчарево ще се събори старото стрелбище, което е в окаяно състояние. На негово място ще се вдигне общежитие за школата, което ще включва ресторант и модерна фитнес зала. Ще има и още нови терени.

https://topsport.bg/cska/tsska-planira-da-preobrazi-armiyata.html

Явно няма да се жалят средства, за да може ЦСКА да се върне на върха! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 07 яну 2018 14:28

CSKA 78 написа:
ЦСКА планира да преобрази "Армията"

Ръководството на ЦСКА планира да прави поетапна реконструкция на стадион "Българска армия". Идеята на клуба е да прави сектор по сектор, докато преобрази напълно съоръжението.
"Червените" са наясно със своя проект, но той ще извърви дълъг път докато бъде одобрен от всички институции. Инвестициите ще бъдат внушителни, а "Армията" ще придобие модерен вид, пише "Тема спорт". Плановете са стадионът да може да приема поне мачове от груповата фаза на евротурнирите.

На Панчарево ще се събори старото стрелбище, което е в окаяно състояние. На негово място ще се вдигне общежитие за школата, което ще включва ресторант и модерна фитнес зала. Ще има и още нови терени.

https://topsport.bg/cska/tsska-planira-da-preobrazi-armiyata.html

Явно няма да се жалят средства, за да може ЦСКА да се върне на върха! :)

Това е добре, че няма да е само на приказки, а ще се вършат и дела! 8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 яну 2018 14:38

Sisi 1914 написа:
CSKA 78 написа:Явно няма да се жалят средства, за да може ЦСКА да се върне на върха! :)

Това е добре, че няма да е само на приказки, а ще се вършат и дела! 8-)

Ако се съди по Панчарево, то и дела ще има, а не само приказки! Но ще има и хора, които ще пречат за изграждането на нов стадион!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “ЦСКА”