Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Red_Neck » 05 яну 2018 16:19

W84me написа:Ебати цирка, чета договора за Армията и рева от смях! Добре, че финансово съм си оправил нещата, да му мислят бедняците в тая държава, с тия крадци няма да се оправят!

Синтезирай в резюме и ние да се посмеем, де .... Има хора, които не са го чели. ;)
Що ми се струва, че хич не ти е до смях, .... а стомахът те свива :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 05 яну 2018 17:04

https://fans.vote/vote/ACsLkYsntrM/---- ... -----2017-

Да подкрепим Киро! Позор ,ще е вратар на който му вкарват десет пъти от 30 метра да е на първо място !

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 05 яну 2018 18:01

boabbb написа:
W84me написа:
delqnski47 написа:Стегайте шортите,че дали ще те изнасили ЦСКА или Чавдар пред Сектор Г - не е от толко значение.Еб*нето си е еб*не. 8-) Пък вие после се оправдавайте,че ви е изнасилил Пешо,а не Гошо. :mrgreen:

Напротив, от значение е, не е от значение само за фенове-плужеци, каквито са припознавачтие :oops:

Ей Богу, замезвай, бе, момче :mrgreen: :mrgreen:

Купи му ти, защото той може да няма парички, за да си вземе.
:lol:
Левски завинаги в моето сърце![

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 05 яну 2018 18:35

Sisi 1914 написа:Обсъждай си вашитенеща, а не нашите!
Кво те интересува, кой, как и защо ще плаща наема?
:twisted:

Мен ме интересува и всяко живо същество, което плаща данъци трябва да го интересува. ЦСКА и ЦСКА-София са общодостъпен пример за целия български народ за наглост и далавера и как държавния апарат с всички средства подкрепя престъпността. Днес ЦСКА, утре ЦСКА-София, Ковачки, Прокопиев, Цветанов, Пеевски и още стотици знайни и незнайни войни, които всекидневно оглозгат държавата и милиарди потъват по вертикалата в джобовете им, докато им се кефите.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 яну 2018 18:51

gihuelo написа:https://fans.vote/vote/ACsLkYsntrM/-----bulgaria-national-football-team/-------2017-

Да подкрепим Киро! Позор ,ще е вратар на който му вкарват десет пъти от 30 метра да е на първо място !

Остви геренци да вилнеят, ... нека Божката спечели :)
Това ще е по-голям цирк и от Кривия Футболист на годината :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 05 яну 2018 18:58

gihuelo написа:https://fans.vote/vote/ACsLkYsntrM/-----bulgaria-national-football-team/-------2017-

Кой я организира тази класация, защото има потресаващи имена?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 яну 2018 19:22

W84me написа:Ебати цирка, чета договора за Армията и рева от смях! Добре, че финансово съм си оправил нещата, да му мислят бедняците в тая държава, с тия крадци няма да се оправят!

:lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 05 яну 2018 19:53

:) Тати ли има пари? Щото с този акъл на 14 годишен това ти е единствения шанс да са оправиш.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 яну 2018 20:45

pomiqr272 написа:
Sisi 1914 написа:Обсъждай си вашитенеща, а не нашите!
Кво те интересува, кой, как и защо ще плаща наема?
:twisted:

Мен ме интересува и всяко живо същество, което плаща данъци трябва да го интересува. ЦСКА и ЦСКА-София са общодостъпен пример за целия български народ за наглост и далавера и как държавния апарат с всички средства подкрепя престъпността. Днес ЦСКА, утре ЦСКА-София, Ковачки, Прокопиев, Цветанов, Пеевски и още стотици знайни и незнайни войни, които всекидневно оглозгат държавата и милиарди потъват по вертикалата в джобовете им, докато им се кефите.

И каква е далаверата на ЦСКА,че нещо не е ясно?Кой в България дава повече пари за наем от ЦСКА?Или викаш стадиона трябва да бъде разрушен и на негово място да се построи кооперация,МОЛ или там каквото ти хрумне?Каква е далаверата на ЦСКА срещу която протестираш?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 яну 2018 21:44

GOLEADOR написа:И каква е далаверата на ЦСКА,че нещо не е ясно?Кой в България дава повече пари за наем от ЦСКА?Или викаш стадиона трябва да бъде разрушен и на негово място да се построи кооперация,МОЛ или там каквото ти хрумне?Каква е далаверата на ЦСКА срещу която протестираш?

Далаверата на ЦСКА наистина е неясна, доколкото този клуб е в процедура по разпродажба на активи и не съществува. Колкото до Литекс, който дойде на жълтите павета от село под името " ЦСКА-София", за тях все пак това си е развитие! И да, нормално е като идваш от село, да плащаш наеми за имоти в центъра на София. И в елитна вилна зона край София. Ако на някой не му отърва-ресто на село, там си има и стадион, и база!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”