защо написа:delqnski47 написа:Брей,коментирате и дискутирате без да си обсъждате майките.Направо съм в шок.
Ей, ти да не искаш да се похвалиш с нещо?
Отчитам дейност.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
защо написа:delqnski47 написа:Брей,коментирате и дискутирате без да си обсъждате майките.Направо съм в шок.
Ей, ти да не искаш да се похвалиш с нещо?
Ozzimozzi написа:Опитах се да ти маркирам основните моменти в договора. На мен също не ми се губи времето да отговарям на едни и същи глупости.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа: че не сте плащали и вие никакъв наем за последната година и половина
1982 написа:Имайте си договор, няма лошо, ама до момента не знам и една месечна вноска наем да сте платили ........ хитричко сте оформили договора си така, че на хартия да се води, че плащате, ама на практика да не плащате, а за плащане да се броят забитите пирони в базата.![]()
Ами то и Левски са забили бая пирони, аз разлика не виждам, освен че по договор техните забити пирони не се водят като платен наем
, докато вашите се водят.
![]()
![]()
Щом за теб има някаква разлика, ОК, не ми се спори. Аз разлика не виждам. Чакок когато платите някой наем, ама реално да платите, можем пак да си поговорим.
delqnski47 написа:1982 написа: че не сте плащали и вие никакъв наем за последната година и половина
http://www.segabg.com/article.php?id=843164
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
delqnski47 написа:1982 написа:Имайте си договор, няма лошо, ама до момента не знам и една месечна вноска наем да сте платили ........ хитричко сте оформили договора си така, че на хартия да се води, че плащате, ама на практика да не плащате, а за плащане да се броят забитите пирони в базата.![]()
Ами то и Левски са забили бая пирони, аз разлика не виждам, освен че по договор техните забити пирони не се водят като платен наем
![]()
![]()
Щом за теб има някаква разлика, ОК, не ми се спори. Аз разлика не виждам. Чакок когато платите някой наем, ама реално да платите, можем пак да си поговорим.
Разликата,която уж не ''виждаш'',е че те нямат договор,който да ги задължава да правят инвестиции.И индивид с мозък на маруля,но за сметка на това обективен, ще види разликата.И в случая няма смисъл да се водят ''платени наеми'' при тях.
1982 написа:delqnski47 написа:1982 написа:Имайте си договор, няма лошо, ама до момента не знам и една месечна вноска наем да сте платили ........ хитричко сте оформили договора си така, че на хартия да се води, че плащате, ама на практика да не плащате, а за плащане да се броят забитите пирони в базата.![]()
![]()
![]()
Разликата,която уж не ''виждаш'',е че те нямат договор,който да ги задължава да правят инвестиции.И индивид с мозък на маруля,но за сметка на това обективен, ще види разликата.И в случая няма смисъл да се водят ''платени наеми'' при тях.
Тези договори са просто едни листа хартия, още повече в джунгла като България. Аз гледам на практика кой какво е платил, не ме вълнува толкова дали формално на хартия това се води наем или се води доброволна инвестиция ........ щото реално нито те, нито вие плащате наем, а само инвестирате в базата. Вие сте се хванали за това, че вашата инвестиция се брои за наем, а тяхната не.![]()
![]()
Ами, ОК, нека е така, не ми се спори наистина, просто явно вие виждате някаква разлика, която аз не мога, ей богу.
1982 написа:delqnski47 написа:1982 написа: че не сте плащали и вие никакъв наем за последната година и половина
http://www.segabg.com/article.php?id=843164
И кой лъже сега, че отново имаме разминаване ?? Поне документи показаха ли се, че е плащано или само на думи бе обявено ??!![]()
Наскоро пак излезе информация, че до момента не е плащан наем, защото се било приспадало още от направените инвестиции. Имаше цитирани и сумите даже, ама не ги помня вече.
W84me написа:Иначе тези дни беше извършена измамата на века в България! И то с дейното участие на Бойко Борисов и Красен Кралев.
Потребители, разглеждащи този форум: Highlander и 9 госта