delqnski47 написа:Брей,коментирате и дискутирате без да си обсъждате майките.Направо съм в шок.
Споко, скоро ше пада еване, ся всичко е махмурлия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Брей,коментирате и дискутирате без да си обсъждате майките.Направо съм в шок.
шивача написа:delqnski47 написа:Брей,коментирате и дискутирате без да си обсъждате майките.Направо съм в шок.
шивача написа:delqnski47 написа:Брей,коментирате и дискутирате без да си обсъждате майките.Направо съм в шок.
1982 написа:Ozzimozzi написа:1982 написа:Викаш може и да послъгва, ама ти му се доверяваш, че този път по изключение казва истината.![]()
Защото така ти се иска.
![]()
Истината е, че иде реч за един мега жалък популист, същият като шефа си от Банкя. Човек, който няма скрупули да лъже и да подписва фалшиви документи, само и само да се хареса на дадена тълпа хора.
Доверявам се на очите си! Ти също можеш да видиш платените наеми, ако се поразходиш из базата! Какъв е Кралев не ме интересува!
И ти можеш да видиш платените наеми от Левски, ако се поразходиш из Герена.
Антон Недялков: Любимо ми беше да бия Левски с ЦСКА, този отбор винаги съм го мразел
Официално беше подписан договорът за базите на ЦСКА между клуба и Министерството на младежта и спорта. Договорът за ползване на стадион "Българска армия" и спортен комплекс "Панчарево" е за срок от 10 години, като след приемането на новия закон за спорта той може да бъде продължен до 30 години.
На срещата присъстваха спортният министър Красен Кралев, изпълнителният директор на "Сердика спортни имоти" Мариана Петрова, изпълнителният директор на ЦСКА Трифон Попов, спортният директор Пламен Марков, почетният президент Димитър Пенев, главният скаут на ДЮШ Георги Велинов и адвокат Станислав Трендафилов.
boabbb написа:Голям е![]()
![]()
Антон Недялков: Любимо ми беше да бия Левски с ЦСКА, този отбор винаги съм го мразел
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Радвам се, че сте припознали още един оранжев селянин за свой. Проглеждате нещата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта