Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот шивача » 04 яну 2018 09:54

delqnski47 написа:Брей,коментирате и дискутирате без да си обсъждате майките.Направо съм в шок.

Споко, скоро ше пада еване, ся всичко е махмурлия :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 04 яну 2018 10:21

Синдикът на фалиралия ЦСКА Дора Милева заяви пред „Меридиан Мач", че в този момент не би се ангажирала с конкретен срок за плащането на емблемата от спечелилата търга фирма „Ред Енималс".

„Няма развитие по случая с плащането за активите и емблемата на фалиралото дружество. Има много жалби по разпределението на парите за кредиторите. Всички те са в Апелативния съд, който трябва да го разгледа и да се произнесе. Не мога да кажа кога ще стане това. На много хора им се иска да се по-бързо, но може и да отнеме повече време", коментира Дора Милева.

Това за информация на 1982 ,защото той всеки ден пита.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 яну 2018 10:24

шивача написа:
delqnski47 написа:Брей,коментирате и дискутирате без да си обсъждате майките.Направо съм в шок.

:geek:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 яну 2018 10:27

шивача написа:

Добър ден!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 04 яну 2018 11:26

1982 написа:
Ozzimozzi написа:
1982 написа:Викаш може и да послъгва, ама ти му се доверяваш, че този път по изключение казва истината. :lol: :lol: Защото така ти се иска. :mrgreen:

Истината е, че иде реч за един мега жалък популист, същият като шефа си от Банкя. Човек, който няма скрупули да лъже и да подписва фалшиви документи, само и само да се хареса на дадена тълпа хора.

Доверявам се на очите си! Ти също можеш да видиш платените наеми, ако се поразходиш из базата! Какъв е Кралев не ме интересува!

И ти можеш да видиш платените наеми от Левски, ако се поразходиш из Герена.

Не съм знаел, че при договор за безвъзмездно и безсрочно ползване се дължи наем!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 яну 2018 16:42

Голям е :lol: :lol: :lol:

Антон Недялков: Любимо ми беше да бия Левски с ЦСКА, този отбор винаги съм го мразел
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

ludiafan

Мнениеот ludiafan » 04 яну 2018 16:55

Официално беше подписан договорът за базите на ЦСКА между клуба и Министерството на младежта и спорта. Договорът за ползване на стадион "Българска армия" и спортен комплекс "Панчарево" е за срок от 10 години, като след приемането на новия закон за спорта той може да бъде продължен до 30 години.

На срещата присъстваха спортният министър Красен Кралев, изпълнителният директор на "Сердика спортни имоти" Мариана Петрова, изпълнителният директор на ЦСКА Трифон Попов, спортният директор Пламен Марков, почетният президент Димитър Пенев, главният скаут на ДЮШ Георги Велинов и адвокат Станислав Трендафилов.

Дето се вика : Честито на печелившите !
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 яну 2018 17:19

boabbb написа:Голям е :lol: :lol: :lol:

Антон Недялков: Любимо ми беше да бия Левски с ЦСКА, този отбор винаги съм го мразел

Все едно съм го писал аз това хахахаха :lol:
@ Тони завинаги в моето сърце след това откровение : ))

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 яну 2018 17:33

Радвам се, че сте припознали още един оранжев селянин за свой. Проглеждате нещата :)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 яну 2018 17:37

W84me написа:Радвам се, че сте припознали още един оранжев селянин за свой. Проглеждате нещата :)

А после се чудим що излизат нашите на живот и смърт срещу вас. 8-) Ето ква била причината.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”