Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот PFC Litex » 04 яну 2018 00:45

1982 написа:Сигурен ли си, че Националния и Герена имат отопление ??

Иначе мисля, че то върши работа не само при сняг, ами и при сух студ ..... в смисъл, помага теренът/почвата да не е толкова твърда ....

Също така и на Лудогорец стадиона е с отопление.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 яну 2018 00:47

boabbb написа:Е, тя естествената трева как я взимат :?: Иначе наистина съм чувал, че част от тревата е изкуствена на доста терени по Европа, което е плюс ...

Абсолютно всички вече така си правят терените, дори и малките отбори
https://www.youtube.com/watch?v=NFaD0jUe5LA
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 яну 2018 00:51

PFC Litex написа:
1982 написа:Сигурен ли си, че Националния и Герена имат отопление ??

Иначе мисля, че то върши работа не само при сняг, ами и при сух студ ..... в смисъл, помага теренът/почвата да не е толкова твърда ....

Също така и на Лудогорец стадиона е с отопление.

Е тогава нямам идея защо Ганчев не е сложил отопление, когато подмени тревната настилка ...... Герена има, Разград има, Васил Левски има ..... би трябвало и Армията да има.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 яну 2018 01:01

Виж цената, която ти бях писал отгоре - колко струва да бачка отоплението 24 часа преди мача и ще разбереш защо не е сложил :lol: То и аз да съм на негово място - не бих сложил, как ще избиеш 50 бона от домакински мач с Верея, например :?: Предпочитам да не е с тото :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 яну 2018 01:08

Отоплението струва около 3000лв на ден.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 яну 2018 01:13

Е да ама после не се чуди що с Л-ц теренът е бил ужасен. Температурните промени също оказват влияние върху състоянието на настилката, зимно време най-вече й се ебава майката от студа. Да, струва пари, ама ако си тръгнал да градиш нещо, няма как с пестене да стане, качеството си има цена.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 яну 2018 01:25

PFC Litex написа:Отоплението струва около 3000лв на ден.

Отделно не е казано, че за всеки мач трябва да се включва ..... ти си го имай, пък когато има нужда, ще го пускаш.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 яну 2018 02:03

Брей,коментирате и дискутирате без да си обсъждате майките.Направо съм в шок.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 04 яну 2018 07:07

1982 написа:
Ozzimozzi написа:
1982 написа:Викаш може и да послъгва, ама ти му се доверяваш, че този път по изключение казва истината. :lol: :lol: Защото така ти се иска. :mrgreen:

Истината е, че иде реч за един мега жалък популист, същият като шефа си от Банкя. Човек, който няма скрупули да лъже и да подписва фалшиви документи, само и само да се хареса на дадена тълпа хора.

Доверявам се на очите си! Ти също можеш да видиш платените наеми, ако се поразходиш из базата! Какъв е Кралев не ме интересува!

И ти можеш да видиш платените наеми от Левски, ако се поразходиш из Герена.

Това не са наеми, защото базата им е дадена за безсрочно и безмъзмездно ползване. Те даже режийните не плащат, нито данък сгради и такса смет. Всички текущи разходи по обслужване на базата се поемат от МВР.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 04 яну 2018 09:52

boabbb написа:
1982 написа:Пич, кой в днешно време подменя тревна настилка, без да сложи отдолу отопление ??! Говорим за 2016-а, 2017-а година все пак ...

Кой в България има отопление :?: Националния и говедата, които не го пускат, щото гори много ток :mrgreen: :mrgreen: И за какво ти е отопление като декември се играят 1-2 мача :?: Това е като тъпотията с козирките на целия стадион - за чий к*р ни е тука, да не вали през ден като в Лондон :?: Тая работа е малко като жабата и вола ...

То при нас проблемът е Слънцето. Даже и в подписа си съм го натякнал :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”