1982 написа:Ozzimozzi написа:1982 написа:Моля те, спести ми цитати от онази "институция", според чийто управител Лупитата не са забили и един пирон в базите, но лично той е подписал документ, според когото те са ....... инвестирали около 2 млн. в същите.![]()
![]()
На Кралев лъжите вече не хващат дикиш пред никого.
Собственика на имота казва, че наем е плащан, а някакъв анонимен потребител твърди обратното! На кой да вярвам сега? Баси дилемата!
Собственикът на имота вече бе уличен публично в говорене на лъжи, така че спести ми това. Знам, че ви е любимец след всичко, което направи и прави за вас, ама е доказано компрометирана личност.
И до днес чакаме да чуем кога господин Кралев лъже - когато казва, че Лупитата не са забили и един пирон, или когато подписва документи, които признават направени инвестиции в базите за 2 млн. лева от същите лица.
Инак добре сте му се подмазали онзи ден, браво на вас.
Може и да послъгва, но специално за наема му се доверявам, защото „платеното” може да се види и да се пипне! Виж , ако представиш неоспорими доказателства, че ползването на базите от ЦСКА до сега не им е струвал нито един лев, може да си преразгледам позицията.