Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 02 яну 2018 22:25

Пласирахме наш човек в Етър. 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 яну 2018 22:38

ИзображениеТц,фейк нюз.
[offtopic]Легендата на „Етър“ и българския футбол Красимир Балъков опроверга публикуваните днес информации, че е новият старши треньор на „Етър“. По-рано днес се появиха твърдения, че „Балъков поема „Етър“ от зимата“.

Балъков обяви твърденията за неверни, като преди минути публикува официалното си становище на своята страница във Фейсбук.

„По повод на публикации в някои медии, искам да заявя, че твърденията за „поредното” ми треньорско назначение, са неверни и спекулативни.

Ръководството на „Етър” Велико Търново ще вземе решение за треньорския щаб, след като задълбочено анализира представянето през есенния полусезон. Аз помагам на клуба, защото приемам „Етър” като кауза и когато се потърси мнението ми, консултирам отбора, от който съм тръгнал към професионалния футбол.

Благодаря за живия интерес, който проявявате, но когато има важна новина, свързана с мен, ще я научите от официалния ми сайт и фейсбук страницата ми.“[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 яну 2018 22:49

GOLEADOR написа:ИзображениеТц,фейк нюз.
[offtopic]Легендата на „Етър“ и българския футбол Красимир Балъков опроверга публикуваните днес информации, че е новият старши треньор на „Етър“. По-рано днес се появиха твърдения, че „Балъков поема „Етър“ от зимата“.

Балъков обяви твърденията за неверни, като преди минути публикува официалното си становище на своята страница във Фейсбук.

„По повод на публикации в някои медии, искам да заявя, че твърденията за „поредното” ми треньорско назначение, са неверни и спекулативни.

Ръководството на „Етър” Велико Търново ще вземе решение за треньорския щаб, след като задълбочено анализира представянето през есенния полусезон. Аз помагам на клуба, защото приемам „Етър” като кауза и когато се потърси мнението ми, консултирам отбора, от който съм тръгнал към професионалния футбол.

Благодаря за живия интерес, който проявявате, но когато има важна новина, свързана с мен, ще я научите от официалния ми сайт и фейсбук страницата ми.“[/offtopic]

:cry:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 яну 2018 00:05

Преди минути, какъв период от време са?
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 яну 2018 00:12

PFC Litex написа:

Преди минути, какъв период от време са?

От една минута до 59 минути, предполагам :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 яну 2018 00:19

Питам, защото Краси Балъков е писал същото не преди няколко минути, а преди доста много минути, още на 14.12.2017 https://www.facebook.com/balakov.bg/pho ... =3&theater а от тогава до днес много вода е изтекла.

Ех.... gihuelo, не е лесна и твоята.
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 яну 2018 00:21

PFC Litex написа:Питам, защото Краси Балъков е писал същото не преди няколко минути, а преди доста много минути, още на 14.12.2017 https://www.facebook.com/balakov.bg/pho ... =3&theater а от тогава до днес много вода е изтекла.

Аз затова казвам "предполагам" - ето, оказа се, че са били около 27 000 минути :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 яну 2018 08:30

Непонятно е замесването на Балъчето в темата за Магията ... ;)
Изпусна пиленцето едно време и вместо през Магията да премине в Порто или Бенфика, стигна до Спортинг.
Да се сърди на съгражданите си, които блокираха пътища ;)

ПП: Май излиза, че е по-добре да си нещатен скаут в ЦСКА, отколкото тренер във Велико Търново ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 03 яну 2018 09:01

delqnski47 написа:Пласирахме наш човек в Етър. 8-)

И той е?
:o
Левски завинаги в моето сърце![

ludiafan

Мнениеот ludiafan » 03 яну 2018 10:45

[wrapimg=]https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/26169922_10210704940526416_1018963117454255817_n.jpg?oh=ad8bad15e001aaab865898a94936cc11&oe=5AC0D0F4[/wrapimg]

Честито ! Това е добър подарък за новата година .
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Върни се в “ЦСКА”