Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

maxi1914
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот maxi1914 » 30 дек 2017 17:30

Teo написа:
maxi1914 написа:
Teo написа:
maxi1914 написа:
Teo написа:Никога не е бил легенда на ЦСКА тоя смешник!
@ Баща ми вика, че е ебати дърводелеца играл с невероятно поколение футболисти!

Оценка от псевдо фена бояджия . За това си допадате със Сиса или там квато беше . Тази година колко пъти смени настроението . И понеже го е казал дърводелец УЕФА ще си смени мнението така ли ?

Има време до УЕФА :lol:
@ Вие мислете какво ще правите, щото ще ви направиме 2-ри юбилей с погроми и срам! :lol:

Продължавай с това бъдеще не определено време ЩЕ платиме , Ще ви биеме , Ще станеме шампиони , ЩЕ ЩЕ ЩЕ :)

Важно е да си потрошиме от бой, да ви унижиме 5 пъти... ЕКТ ще е бонус след това! :lol: :lol: :lol:

След последните години точно ти да говориш за унижение е лицемерно и жалко .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 30 дек 2017 17:32

maxi1914 написа:
Teo написа:
maxi1914 написа:

Оценка от псевдо фена бояджия . За това си допадате със Сиса или там квато беше . Тази година колко пъти смени настроението . И понеже го е казал дърводелец УЕФА ще си смени мнението така ли ?

@ Вие мислете какво ще правите, щото ще ви направиме 2-ри юбилей с погроми и срам! :lol:

Продължавай с това бъдеще не определено време ЩЕ платиме , Ще ви биеме , Ще станеме шампиони , ЩЕ ЩЕ ЩЕ :)

Първо Майкъла е много далеч от статута на легенда за червените! Това, което казва е много вероятно да се случи, но не значи, че е баба Ванга! Лично аз съм убеден, че и тази година няма да бъдем допуснати до ЕКТ, но трагедии не правя! Относно "ще станем шампиони", "ще бием", "ще вземем купа" - смятам, че е нормално за цесекарите да искат и да вярват в тези неща. Едно време и за вас беше така, но сега явно ситуацията се променили!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 30 дек 2017 17:40

Ozzimozzi написа:
maxi1914 написа:
Teo написа:
maxi1914 написа:

Първо Майкъла е много далеч от статута на легенда за червените! Това, което казва е много вероятно да се случи, но не значи, че е баба Ванга! Лично аз съм убеден, че и тази година няма да бъдем допуснати до ЕКТ, но трагедии не правя! Относно "ще станем шампиони", "ще бием", "ще вземем купа" - смятам, че е нормално за цесекарите да искат и да вярват в тези неща. Едно време и за вас беше така, но сега явно ситуацията се променили!

Първо Майкала е много по-близо до легенда от теб или другия коментирал го по-горе . След като думите са много възможно да се случат . Тогава защо го храните ? Не ви изнася , че се повдига темата или какво . Как така става , че когато някои не върви с вас го оплювате веднага . И то хора от вашите среди . Ето това ви е позорното и срамното .

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 дек 2017 17:58

krumeto написа:Легенда на ЦСКА почти отписа отбора за Европа
ИЗВЪНРЕДНО: Легенда на ЦСКА почти отписа отбора за Европа
Novsport

Легендата на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла, изрази интересно мнение пред Канал 3, касаещо "червените". Според него и тази година отборът ще има проблеми с участието си в евротурнирите. "Досега не съм чул и не знам някой да е спечелил дело срещу УЕФА и ФИФА. Не вярвам те да тръгнат против себе си, против техните решения и закони. Правилата се разминават в България, но там се спазват. ЦСКА и тази година ще има проблем с участието в евротурнирите", заяви Майкъла.

"Ръководството на ЦСКА не трябва да обвинява БФС, който е направил изключително много за "червените". Боби Михайлов е човекът, който 99% допринесе за сегашното състояние на ЦСКА", добави още Илиев.

Novsport

[offtopic]Откъс от едно интервю на Георги Василев за лицето Майкъла. Добавям и трите му запалени коли към автобиографията

".. Добре, ще ви разкажа един случай. Имахме мач с Локомотив (Пловдив) у дома. Бихме с 3:1 или 4:1, не помня точния резултат. След като поведохме убедително, се поотпуснахме малко в защита. Съперникът създаде няколко чисти положения и ни вкара един гол. Свършва мачът, влизаме ние в съблекалнята доволни от победата. Играчите са усмихнати, в настроение. Ние, треньорите, също. По едно време в съблекалнята нахлу като фурия Николай Вълканов – той беше тогава дясна ръка на Илия Павлов и вицепрезидент на клуба. „Така не може! Какво е това отпускане! Какъв беше тоя левашки гол?! Къде беше вратарят, къде бяха защитниците? Ще глобим играчите!”. Аз не се съгласих и твърдо обясних, че няма основание за никакви глоби. Казах му: „Г-н Вълканов, така не бива и не може. По този начин няма как да станем шампиони и да атакуваме Купата”. Той се укроти и си излезе. Ние обаче поискахме да разберем кое е накарало Вълканов да реагира така. Или по-точно – кой го е накарал. Вълканов като бизнес управление беше на голямо ниво, но не разбираше футбола. Той, човекът, не се и намесваше по спортните въпроси. И затова бяхме шокирани от поведението му. Беше ясно, че някой му е повлиял. Извиках Боби Станков и го помолих да научим кой е в основата на този напън за глоби след категоричен успех. Разкрихме го! Оказа се, че Георги Илиев-Майкъла е стоял до Вълканов в ложите на стадиона и му е дуднел нещо на ухото. Ясно ни стана кое е било това нещо…"[/offtopic]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 30 дек 2017 18:01

maxi1914 написа:
Ozzimozzi написа:
maxi1914 написа:
Teo написа:
maxi1914 написа:

Първо Майкала е много по-близо до легенда от теб или другия коментирал го по-горе . След като думите са много възможно да се случат . Тогава защо го храните ? Не ви изнася , че се повдига темата или какво . Как така става , че когато някои не върви с вас го оплювате веднага . И то хора от вашите среди . Ето това ви е позорното и срамното .

Да те разбирам, че пишещите тук трябва да сме легенди или поне играли в ЦСКА за да имаме право на мнение и отношение по темата? Ице, ние сме фенове на ЦСКА и поради тази причина си коментираме събитията около отбора. Сигурен съм, че повечето от нас съзнават много добре, че ще пропуснем ЕКТ тази година и Майкъла не казва нищо ново! Виж теб явно те вълнува повече темата, щом следиш толкова внимателно събитията в ЦСКА, та и ни информираш. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 дек 2017 18:06

Ozzimozzi написа:
1982 написа:
Ozzimozzi написа:Пълни глупости говориш! Обжалванията ги има, защото много субекти се чувстват ощетени от разпределението, а в този случай закона им дава право да си търсят правата!

Пълни глупости ли говоря, я ми кажи, ако не бяхте направили кухата фирма кредитор, какъв е срокът за плащане, хм ??!

Вероятно щеше да се плати на другия ден и на никой нямаше да му дойде на акъла да обжалва, УЕФА щеше да ахне и да ни допусне до ЕКТ, е процедурата по отдаване на Армията можеше да се забави още година две, но какво от това!
Ти не си ли задаваш въпроса защо имаше още 3 кандидатури за активите, като две от тях веднага се оттеглиха след търга, хм?
С две думи, когато ти играят мръсно, е здравословно за теб да играеш по подобна схема! Аз лично съм много доволен от развитието на нещата! ;)

Не разбрах, кога се плаща, ако кухата фирма не бяхте я направили кредитор ?? ....... неудобен ли е въпросът ??!

И тия оправдания с другите, не на мен. Всички знаем Ганчев какъв "бизнесмен" е, такива схеми не ги върти за пръв път, че да ми обясняваш как някой друг ви бил виновен, че не плащате.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 30 дек 2017 18:07

krumeto написа:Легенда на ЦСКА почти отписа отбора за Европа
ИЗВЪНРЕДНО: Легенда на ЦСКА почти отписа отбора за Европа
Novsport

Легендата на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла, изрази интересно мнение пред Канал 3, касаещо "червените". Според него и тази година отборът ще има проблеми с участието си в евротурнирите. "Досега не съм чул и не знам някой да е спечелил дело срещу УЕФА и ФИФА. Не вярвам те да тръгнат против себе си, против техните решения и закони. Правилата се разминават в България, но там се спазват. ЦСКА и тази година ще има проблем с участието в евротурнирите", заяви Майкъла.

"Ръководството на ЦСКА не трябва да обвинява БФС, който е направил изключително много за "червените". Боби Михайлов е човекът, който 99% допринесе за сегашното състояние на ЦСКА", добави още Илиев.

Novsport

Крумчо вашия форум е замрял и се чудиш какви Пеевски новини да пускаш.Така наречения МайкАл се слагаше в интервюто по тв.на Шиши и ти хоп.Пусни нещо за някоя разградска легенда като Ради Здравков​ например.
Нищо общо нямате с Апостола

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 30 дек 2017 18:09

maxi1914 написа:
CaptainBertorelli написа:Кое точно му е легендарното на Майкъла, освен дограмата на сектор А?

Кое му е легендарното на Гриша , милко рудко и компания ?

Къде точно някой твърди, че ГГ, Милко, Рудко и компания са легенди? Не виждам никой да го твърди. Твърдя, а виждам, че и останалите червени фенове тук са на моето мнение, че Майкъла не е никаква легенда. Това постоянно легендосване е дразнещо, а не че нямало и следващото лято да играем в турнирите. Това си го знаем и без Майкъла. На теб ти пожелавам, поне още 3 интервюта да даде до НГ, голямата ви легенда Курдов. :lol:
Хайл Мусолини

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 30 дек 2017 18:11

CaptainBertorelli написа:
maxi1914 написа:
CaptainBertorelli написа:Кое точно му е легендарното на Майкъла, освен дограмата на сектор А?

Къде точно някой твърди, че ГГ, Милко, Рудко и компания са легенди? Не виждам никой да го твърди. Твърдя, а виждам, че и останалите червени фенове тук са на моето мнение, че Майкъла не е никаква легенда. Това постоянно легендосване е дразнещо, а не че нямало и следващото лято да играем в турнирите. Това си го знаем и без Майкъла. На теб ти пожелавам, поне още 3 интервюта да даде до НГ, голямата ви легенда Курдов. :lol:

Ами то излезна , че не си ли легенда спонсорирана от ГГ не може да коментираш ЦСКА -СОФИЯ .

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 30 дек 2017 18:14

maxi1914 написа:
CaptainBertorelli написа:
maxi1914 написа:

Ами то излезна , че не си ли легенда спонсорирана от ГГ не може да коментираш ЦСКА -СОФИЯ .

Излиза, че не ти се удава мисловния процес. Проблемът не е, че е казал нещо, което вероятно е вярно. Проблемът е, че тъпите журналя го цитират от висотата на легенда, а не просто като един бивш футболист на ЦСКА, какъвто е.
Хайл Мусолини

Върни се в “ЦСКА”