Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Червени Воини
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)
Стоичков забрави да ни поздрави и на руски! 

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Искам да напиша два реда за един много голям човек, за едно много голямо сърце.
Вальо Илиев - възхищавам ти се!
Горд съм, че в нашия отбор има такива личности! Без вас нямаше да е същото, нямаше да я има магията, харизмата!
Завинаги един от нас!
Вальо Илиев - възхищавам ти се!
Горд съм, че в нашия отбор има такива личности! Без вас нямаше да е същото, нямаше да я има магията, харизмата!
Завинаги един от нас!
- валидол за теб
- Контакти:
Браво Ице, великан си

Футболната легенда Христо Стоичков изрази своето впечатление от играта на ЦСКА срещу Левски във Вечното дерби (1:0). Бившият селекционер на националния отбор на България написа в личния си Twitter, че „червените“ са се справили много добре в двубоя от 26-я кръг на А група.
Христо Стоичков рядко изразява публично своето мнение относно мачовете в родното първенство. Този път обаче той сподели с привържениците личното си мнение, макар то да бе изключително лаконично.
„Само ЦСКА. Браво, Стойчо. Много добре ЦСКА. Браво ЦСКА“, написа Камата, но на три езика – български, испански и английски. Оригиналният текст е следният: „Samo cska bravo stoicho muy bien cska Well done cska.”
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
- JackPackage
- Контакти:
Ицо си е полиглот - самтаймс люн, самтаймс уин...учудвам се че не го е написал на още 2-3 езика 

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- Red_Girl
- Контакти:
JackPackage написа:Ицо си е полиглот - самтаймс люн, самтаймс уин...учудвам се че не го е написал на още 2-3 езика
Любимото ми беше :"вертолейшън"

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Ицо е предател, да не ми се прави сега на голям цесекар, лятото ни заряза когато ни беше най-тежко, без дори да благоволи да каже, че си тръгва.
Aberfeldy написа:Ицо е предател, да не ми се прави сега на голям цесекар, лятото ни заряза когато ни беше най-тежко, без дори да благоволи да каже, че си тръгва.
Трябваше да остане да играе с титаните ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Магията ЦСКА!
Кога един отбор се превръща в магия за своите фенове? Дали още с първите мачове, или малко по-късно, с деветте поредни титли? А може би когато идват и първите международни успехи? Голяма роля за това, ЦСКА да стане магия за милиони българи през годините изиграват и големите български футболсти, играли в отбора. Някои от тях не съм гледал, други съм гледал, но спомените от детските години са избледнели за подробностите.Това е без значение обаче-тези играчи са допринесли много за ЦСКА и България. Те направиха тази магия да радва хората по стадионите и пред телевизорите с красива и сърцата игра, с любов към клуба.
Магията ЦСКА е била, е и ще бъде магия за още много хора. След няколко кошмарни години ЦСКА се възражда и отново ще бъде на върха!
Кога един отбор се превръща в магия за своите фенове? Дали още с първите мачове, или малко по-късно, с деветте поредни титли? А може би когато идват и първите международни успехи? Голяма роля за това, ЦСКА да стане магия за милиони българи през годините изиграват и големите български футболсти, играли в отбора. Някои от тях не съм гледал, други съм гледал, но спомените от детските години са избледнели за подробностите.Това е без значение обаче-тези играчи са допринесли много за ЦСКА и България. Те направиха тази магия да радва хората по стадионите и пред телевизорите с красива и сърцата игра, с любов към клуба.
Магията ЦСКА е била, е и ще бъде магия за още много хора. След няколко кошмарни години ЦСКА се възражда и отново ще бъде на върха!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:Магията ЦСКА!
Интересен монолог.