Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Мнениеот Batkoto » 08 май 2012 13:51

Голям е Мораеш,как му я сложи на Паунчето на гюме .. 8-)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 08 май 2012 14:30

[center][wrapimg=]http://cdn.livemedia.bg/2012/04/26/4f99291255416_large.jpg[/wrapimg][/center]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Мнениеот Брабиняка » 11 май 2012 15:04

Жуниор остава дори
при второ място

Звездата на ЦСКА Жуниор Мораес е уведомил ръководството на клуба, че е готов да остане в отбора, дори и при второ място в крайното класиране този сезон. Бразилецът е казал, че се чувства щастлив и ценен в ЦСКА и няма намерение да преминава в друг отбор. На друго мнение обаче е мениджърът му Бекали, който отсега потрива ръце за сделка през лятото. Румънският агент бе преди около месец на „Армията”, за да уведоми Димитър Борисов и Иво Иванов, че за Мораес има голяма оферта от чужбина и той трябва да бъде продаден.
По информация на „Тема Спорт” при спечелване на шампионската титла Мораес на 99 % остава в ЦСКА, а при второ място шансовете му да играе на „Армията” и през следващия сезон също са големи.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 12 май 2012 20:05

яд ме е че точно той изпусна дузпата. надявам се това да не се отрази на формата му и да бележи още срещу литекс :idea:
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 12 май 2012 20:23

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:яд ме е че точно той изпусна дузпата. надявам се това да не се отрази на формата му и да бележи още срещу литекс :idea:

Лошото е че след Враца,изпуска втора поредна в напечен момент.Добре че не може да чете български че колко помия ще се излее не ми се мисли,дано психически да издържи.Иначе няма за какво да го обвиняваме,ако не беше той въобще нямаше да сме на това място в класирането.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 15 май 2012 10:28

Нападателят на ЦСКА Жуниор Мораеш вероятно ще бъде избран за играч №1 на сезона в “А” група следващата седмица. Информацията все още е неофициална, а награждаването ще е след последния кръг. Но се говори, че бразилецът печели с огромна преднина в анкетата между професионалните футболисти у нас. Фаворити за подгласници на голмайстора са бившите “червени” звезди Емил Гъргоров (Лудогорец) и Христо Янев (Литекс).

Мораес се превърна в мотора на ЦСКА, особено през пролетта, когато буквално “носи отбора на гърба”. Въпреки че пропусна първите 5 мача за сезона заради липса на картотека, бразилецът вече има 14 гола.

В своята страница в социалната мрежа фейсбук Мораес се надъхва за дербитата с Литекс и Лудогорец: “В събота бях тъжен и разочарован от резултата (0:2 с “Миньор” - б.а.), но днес моят Господ ми даде нови сили и удвои желанието ми да стана шампион. Нека бъдем заедно. Само ЦСКА!”

“Червените” се нуждаят задължително от поне 4 точки, за да триумфират с титлата, ако Калиакра шокиращо не спъне Лудогорец

В анкетата на асоциацията на професионалните футболисти голяма е битката за най-добър треньор на сезона. Но Ивайло Петев е с едни гърди пред Стойчо Младенов, тъй като води Лудогорец още от есента. Развитието на битката за титлата няма да реши спора за приза, тъй като гласуването вече е приключило.

„Труд“
8-)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 май 2012 13:01

Нападателят на ЦСКА Жуниор Мораес, който пропиля дузпа в последния мач на армейците, загубен с 0:2 от Миньор, публикува обръщение във Фейсбук, с което надъха феновете да подкрепят отбора срещу Литекс и Лудогорец. "В събота бях тъжен и разочарован от резултата, но днес с помощта на Бог – вярата и желанието ми да станем шампиони се удвои. Нека бъдем всички заедно. Само ЦСКА!“, апелира звездата на червените. 

До края на сезона червените имат два мача - срещу Литекс на стадион "Българска армия", а в 30-ия кръг гостуват на Лудогорец, където ще се реши титлата, но при условие, че разградчани не загубят точки при визитата си на Калиакра кръг по-рано.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 17 май 2012 11:35

Голмайсторът на ЦСКА Жуниор Мораес е попаднал в полезрението на някой от големите отбори в Португалия, съобщава местното издание “Ольо Клинико”.

Изданието прави подробен портрет на бразилския нападател и напомня, че брат му Бруно е направил име Португалия, преди да си тръгне наскоро от Униао Лейрия със скандал. Според “Ольо Клинико” Мораес може да бъде определен като 9,5 на терена, тъй като не е нито типичен централен нападател (9), нито класическа "10-ка".

“Той играе с еднакъв успех на няколко позиции в атака, като търси непрекъснато топката и се опитва да организира играта на отбора си. Мораес е еднакво ефикасен и при бързи контраатаки и при постепенно нападение. Цената му не толкова висока, защото не е играл в топ отбори”, описва изданието бразилския нападател.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 17 май 2012 12:05

Единствената възможност да остане при нас е да станем шампиони и да го прилъжем да се пробваме за ШЛ.При все друг развой мисля че ще се разделяме с него :roll:

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 17 май 2012 13:06

батенце при оферта от 3 милиона евро и шампиони няма да ни спасят да го задържим :)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”