Понеже си държим на думата.....
Едно обещание е мн важно нещо- така че въпрки цялата тъга и болка след финала
Честита Купа армейци и успех в Европа.... друго и да искам сега нямам силите и желанишето да кажа ....
ЦСКА - Славия 1:0 (FT)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Стефан_Филипов
- Контакти:
Честита Купа армейци.Понеже си държим на думата.....
ВИНАГИ С ВАС (/С\)
Re: Честита Купа армейци.Понеже си държим на думата.....
Стефан_Филипов написа:Понеже си държим на думата.....
Честита Купа армейци и успех в Европа.... друго и да искам сега нямам силите и желанишето да кажа ....
мерси
[center]
[/center]

Re: ЦСКА - Славия 1:0 (FT)

Честито на феновете на ЦСКА !
Съвсем заслужено спечелихте купата. Бяхте по-добрият отбор през по-голямата част от финала. Публиката ви също беше на ниво за гранд като ЦСКА ...
Видя се обаче, че всякакви прогнози от типа на 4:0, 5:0, 6:1 и т.н. са доста безпочвени.
Аз като славист ви казвам - това е един от най-слабите състави на СЛАВИЯ от много години насам !
Сами си правете извода колко силни са вашите тогава ...
Май това лято ще берем голям срам в Европа ....
Ние поне се разминахме с тази опасност.

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Стефан_Филипов написа:Понеже си държим на думата.....
Ако темата ти е провокирана от един мой пост във форума на Славия - Благодаря, чест ти прави. Странно защо човекът към когото бе насочена моята вметка все още не се е появил, но ти изкупваш "чужди грехове". Пак казвам - благодаря ти и дано и останалите слависти си държат на думата

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
B__A__N__DA__TA написа:Жоржиньо написа:rainman_p написа:И какво стана накрая? Уж, Левски с добра селекция, Гара бележи Гол след Гол, а накрая Литекс Шампион, ЦСКА носител на купата и ще играе направо на плейофите в Евротурнирите. Левски на безличното 2-ро място. Сега кажете кой си "изяде мъдете"?
И срещу кой ше играе??Тотнъм,Атлетико Мадрид,Севиля,Лацио,Рома да изброявам ли още??Така грам няма да биете никой и нито една точка няма да спечелите...!
Бе ти нас не ни гледай бе,гледай си твоя "морален" отбор и си празнувайте среброто и така
Аааа,Б_А_Н_Д_А ,не си прав.Те трябва да гледат и да пророкуват.Помниш ли,как един ''пророк'' казваше ,че и 900 год.не можем да бием Ливърпул.Така накрая може и да се научат !

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
ros написа:Стефан_Филипов написа:Понеже си държим на думата.....
Ако темата ти е провокирана от един мой пост във форума на Славия - Благодаря, чест ти прави. Странно защо човекът към когото бе насочена моята вметка все още не се е появил, но ти изкупваш "чужди грехове". Пак казвам - благодаря ти и дано и останалите слависти си държат на думата
Aко визираш мен, вече ви честитих Купата в предишен коментар, може би не си видял

Viktor4o_Rs написа:ros написа:Стефан_Филипов написа:Понеже си държим на думата.....
Aко визираш мен, вече ви честитих Купата в предишен коментар, може би не си видялВинаги държа на думата си, както виждате, ние славистите сме хора на честта, може да не обичаме ЦСКА, но това не пречи да сме обективни
Прав си.Но с този президент и с тази синя каишка на врата ,ще се мъчите дълго.Имам братовчед славист и знам колко Ви е криво на Вас ,истинските слависти .
- delqnski47
- Контакти:
marmi52 написа:8-)
Честито на феновете на ЦСКА !
Съвсем заслужено спечелихте купата. Бяхте по-добрият отбор през по-голямата част от финала. Публиката ви също беше на ниво за гранд като ЦСКА ...
Видя се обаче, че всякакви прогнози от типа на 4:0, 5:0, 6:1 и т.н. са доста безпочвени.
Аз като славист ви казвам - това е един от най-слабите състави на СЛАВИЯ от много години насам !
Сами си правете извода колко силни са вашите тогава ...
Май това лято ще берем голям срам в Европа ....
Ние поне се разминахме с тази опасност.
Не знам колко сме били силни,ама ако трябва да броим чистите положения,то резултата трябваше да е 5:2

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Viktor4o_Rs написа:ros написа:Стефан_Филипов написа:Понеже си държим на думата.....
Aко визираш мен, вече ви честитих Купата в предишен коментар, може би не си видялВинаги държа на думата си, както виждате, ние славистите сме хора на честта, може да не обичаме ЦСКА, но това не пречи да сме обективни

Благодаря ти отново

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Нека бъде!
Купата на България е спечелена! Спечелихме я след невероятно тежък сезон. Сезон, в началото на който губехме точки в почти всеки мач!
Но в един момент нещата се стабилизираха при Милен Радуканов! После всичко тръгна плавно...
Нека ние превържениците на ЦСКА, бъдем този коректив на нашите "собственици"(ние нямаме собственици, ние сме ЦСКА), че Милен Радуканов да бъде НАШИЯТ треньор в следващите години! Нека да остане ядрото от футболисти! Има такива, които заслужават уважение и..."свобода"! Маркиньос например...дори да не го "продадем"(продават се роби, а ние не сме робовладелци, ние сме отбора на Свободата-ЦСКА), заслужава уважение и развитие!
Нека Купата на България да извиси ЦСКА до нови успехи за Родината!
Нека защитим българското име, нека напомним на другите народи, кои сме ние! Те ще си спомнят...лесно ще си спомнят...
Но в един момент нещата се стабилизираха при Милен Радуканов! После всичко тръгна плавно...
Нека ние превържениците на ЦСКА, бъдем този коректив на нашите "собственици"(ние нямаме собственици, ние сме ЦСКА), че Милен Радуканов да бъде НАШИЯТ треньор в следващите години! Нека да остане ядрото от футболисти! Има такива, които заслужават уважение и..."свобода"! Маркиньос например...дори да не го "продадем"(продават се роби, а ние не сме робовладелци, ние сме отбора на Свободата-ЦСКА), заслужава уважение и развитие!
Нека Купата на България да извиси ЦСКА до нови успехи за Родината!
Нека защитим българското име, нека напомним на другите народи, кои сме ние! Те ще си спомнят...лесно ще си спомнят...
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8