Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Искате ли Валентин Михов да се завърне в ЦСКА?

Мнениеот DANS » 22 окт 2010 22:01

СНИМКИ: Каръшко начало за Вальо Михов в ЦСКА
Ники Александров / 22 октомври 2010 19:50

Ако приемем, че провелите се този следобед разговори между босовете на ЦСКА и почти сигурния бъдещ президент на отбора Вальо Михов са началото на работата на бившият шеф на Професионалната лига в Борисовата градина, то спокойно можем да заявим, че Михов не започна добре новата си кариера.
Паркирайки лъскавия си зелен Ягуар пред столичния ресторант „Грозд”, Вальо Михов влезе спокоен и уверен на първата си среща очи в очи с хората от Титан на тема ЦСКА.

Малко по-късно, когато мълвата за срещата в ресторанта се бе разнесла и пред него започнаха да прииждат множество журналисти, опасността започна да дебне бъдещия президент на „червените”.

При паркирането на служебен автомобил от страна на една от големите телевизии, точно до Ягуара на Михов, шофьорът не прецени докрай своите шофьорски умения и закачи леко евентуалната президентска кола. Боята се покри с няколко резки, които след това сред тълпата журналисти и надвисналия мрак над София, Михов нямаше как да забележи.

Вероятно на другата сутрин той ще види леката беля, която му е сторена. Но мъдър човек като Валентин Михов би могъл да обърне тази закачка на съдбата и да приеме случилото се като знак за успех в бъдещата си работа в ЦСКА.
Изображение
Изображение

Журналюгите имат къса памет, или са още с жълто по устата!!!
1993г. ноември месец Вальо Михов разби чисто новото си Ферари, последва екзекуцията на "петлите" от Емо Костадинов и полуфинал на СП94!!!,
дай боже такава "каръщина" и за ЦСКА!!!!!!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: За Вальо Михов!

Мнениеот vaskonti » 22 окт 2010 22:04

Кашчей написа:
nostradamus написа:
lastsentinel написа:Не ми се вярва да промени нещо с тия футболисти...

През зимната пауза сигурно ще се оттърве от чужденците.

И?Какво ще последва?

Ако си чел последното интервюна сър Алекс...и сравниш Михов с неговият поглед върху играчите?!?

Споко, няма да се отърве от чужденците. Най-много от 1-2ма. Лятото ще е основната чистка, освен ако тия чужденци междувременно не покажат скритите си таланти.
[offtopic]Виждам, че си претърпял огромен culture shock :)[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Мнениеот Gateca » 22 окт 2010 22:07

Това титаните ги мислех за тъпи , но явно доста съм грешал . Направиха не най доброто нещо за себе си , а направо нещо гениално ! Феновете тръгнаха на война и бяха на път да я спечелят и за титаните не се виждаше изход , но изведнъж Вальо Михов ;) От тук нататък не ги чакаите да се вяснат на стадиона . От тук нататък Михов ще отговорен за всичко и ще му бъде пренесена цялата отговорност за състоянието на отбора . Титан си остават собственици и "дават парите" и какво очаквате Вальо Михов да прави каквото реши без да се допита до тях ли . Еми може ако плаща той ! От един такъв пост не зависи кой знае какво , да не кажа почти нищо . Спортно техническата част се ръководи от директор и треньор , а парите идват от собственик /президент / Михов най много да назначи двама такива и правомощията са му до там . Превръща е чисто и просто в изтривалка на Титан и ако нещо се обърка гърнето и праховеца ще кажат има си президент , ние само даваме парите .
И Михов които уж е много интелигентен и скромен човек , който за няма нищо ще оправя ЦСКА и няма финансови претенции .
Е къде му е далаверата , защото той без да има такава няма да се захване точно пък в такъв момент .
Има нещо гнило , но вие си преценявате !
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 22 окт 2010 22:14

Gateca написа:Това титаните ги мислех за тъпи , но явно доста съм грешал . Направиха не най доброто нещо за себе си , а направо нещо гениално ! Феновете тръгнаха на война и бяха на път да я спечелят и за титаните не се виждаше изход , но изведнъж Вальо Михов ;) От тук нататък не ги чакаите да се вяснат на стадиона . От тук нататък Михов ще отговорен за всичко и ще му бъде пренесена цялата отговорност за състоянието на отбора . Титан си остават собственици и "дават парите" и какво очаквате Вальо Михов да прави каквото реши без да се допита до тях ли . Еми може ако плаща той ! От един такъв пост не зависи кой знае какво , да не кажа почти нищо . Спортно техническата част се ръководи от директор и треньор , а парите идват от собственик /президент / Михов най много да назначи двама такива и правомощията са му до там . Превръща е чисто и просто в изтривалка на Титан и ако нещо се обърка гърнето и праховеца ще кажат има си президент , ние само даваме парите .
И Михов които уж е много интелигентен и скромен човек , който за няма нищо ще оправя ЦСКА и няма финансови претенции .
Е къде му е далаверата , защото той без да има такава няма да се захване точно пък в такъв момент .

А да си чувал, че някои бизнесмени си назначават хора да им въртят парите? Защо да не е точно това. Има истина, че по този начин потушават напрежението, но все някой трябваше да отстъпи. Така нямаше как да се продължава. Ако направят това което си мисля ще е добре. Просто Вальо Михов ще казва трябват ми пари примерно за нов терен за школата. И ТИТАН само казват добре даваме или не намери ги. Президента не се изчерпва само до командване на треньора и другите служители. Президента трябва да търси и нови инвеститори. И точно по тази точка Вальо Михов е много силен.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 окт 2010 22:17

Gateca написа:Това титаните ги мислех за тъпи , но явно доста съм грешал . Направиха не най доброто нещо за себе си , а направо нещо гениално ! Феновете тръгнаха на война и бяха на път да я спечелят и за титаните не се виждаше изход , но изведнъж Вальо Михов ;) От тук нататък не ги чакаите да се вяснат на стадиона . От тук нататък Михов ще отговорен за всичко и ще му бъде пренесена цялата отговорност за състоянието на отбора . Титан си остават собственици и "дават парите" и какво очаквате Вальо Михов да прави каквото реши без да се допита до тях ли . Еми може ако плаща той ! От един такъв пост не зависи кой знае какво , да не кажа почти нищо . Спортно техническата част се ръководи от директор и треньор , а парите идват от собственик /президент / Михов най много да назначи двама такива и правомощията са му до там . Превръща е чисто и просто в изтривалка на Титан и ако нещо се обърка гърнето и праховеца ще кажат има си президент , ние само даваме парите .

Айде, почна се от сега...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 22 окт 2010 22:18

stannn написа:

А да си чувал, че някои бизнесмени си назначават хора да им въртят парите? Защо да не е точно това. Има истина, че по този начин потушават напрежението, но все някой трябваше да отстъпи. Така нямаше как да се продължава. Ако направят това което си мисля ще е добре. Просто Вальо Михов ще казва трябват ми пари примерно за нов терен за школата. И ТИТАН само казват добре даваме или не намери ги. Президента не се изчерпва само до командване на треньора и другите служители. Президента трябва да търси и нови инвеститори. И точно по тази точка Вальо Михов е много силен.

Знаеш ли защо?Защото живееш в България и тука тикава не виреят помни ми думата.Това ще бушон който ще изгори при ново лошо бъдеще.Тогава ще има Ни лук ял,ни лук мерисъл от страна н а Титан.Защото единствената файда от това да си шеф на ЦСКА и Левски е,че всеки ден те дават по-всички медии.Питай Батков как се скри като мишка когато го псуваха а сега се прави на господ.Така и Титан сега ще се скрият и след време пак ще изникнат от пепелта.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 22 окт 2010 22:21

Всичко може да стане. Аз поне се надявам, че няма да е бушон Вальо Михов. По принцип има такъв вариант, но не е прост човек Михов знае с какво се захваща.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Re: За Вальо Михов!

Мнениеот Кашчей » 22 окт 2010 22:22

vaskonti написа:Споко, няма да се отърве от чужденците. Най-много от 1-2ма. Лятото ще е основната чистка, освен ако тия чужденци междувременно не покажат скритите си таланти.
[offtopic]Виждам, че си претърпял огромен culture shock :)[/offtopic]

Което показва....че Михов ще има власт, след като няма да се "отърве от ненужните през зимната пауза".Все си мислех, че през трансферните прозорци се отървавате от тези, които могат да ви докарат някой лев отгоре ;)

Имам усещането, че ми намекваш нещо за аватара, обаче съм решил да ги сменям, както ЦСКА си сменя треньорите.. но със собствено производство :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 22 окт 2010 22:26

stannn написа:Всичко може да стане. Аз поне се надявам, че няма да е бушон Вальо Михов. По принцип има такъв вариант, но не е прост човек Михов знае с какво се захваща.

честно ми кажи,ама честно ти вярваш ли наистина,че Титан ще предоставят 5 милиона евро на година на Михов.Без да могат да имат контрол над парите си,ей така като спонсори :lol: :lol: :lol: Това са просто приказки за наивници извинявай.Това в България за мен е невъзможно и няма как да стане никога!!! :shock: :shock: :shock:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 22 окт 2010 22:32

stannn написа:А да си чувал, че някои бизнесмени си назначават хора да им въртят парите? Защо да не е точно това. Има истина, че по този начин потушават напрежението, но все някой трябваше да отстъпи. Така нямаше как да се продължава. Ако направят това което си мисля ще е добре. Просто Вальо Михов ще казва трябват ми пари примерно за нов терен за школата. И ТИТАН само казват добре даваме или не намери ги. Президента не се изчерпва само до командване на треньора и другите служители. Президента трябва да търси и нови инвеститори. И точно по тази точка Вальо Михов е много силен.

А ти да си чувал, че за това си има "Изпълнителен Директор" ? :lol: :lol:
Обаче тия нали са назначили Спектакъуа... и остава той да започне "да им върти" парите. ха-ха-ха
Смешки започнал да разказва ... :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”