Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Любо: Играчите ми не са обикновени хора

Мнениеот zalozite » 16 окт 2009 15:58

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев за пореден път заяви, че ще бъде безкомпромисен към неспазването на режима. Той говори на брифинг преди срещата с Ботев от деветия кръг на А група.

"Всеки си носи последиците за неспазването на дисциплината. Няма как един футболист да е на 100 процента, ако седи до 2-3 часа в дискотеката, яде, пуши, пие и аз го искам сутринта на тренировка. На никого нищо не забранявам, но всичко трябва да е дозирано, защото на следващия ден имат тежка тренировка, а в неделя ги чака изпит, т.е. мач от първенството. На всички момчета съм им обяснил, че те са публични личности, а не обикновени хора и трябва да се съобразяват с това", каза Любослав Пенев.

"Не съм запознат с публикацията, че Тимонов и Попов са пили алкохол до късно. От кога са снимките? От преди една година? Няма какво да коментираме тогава. Утре всеки може да снима някой на улицата и да го пусне във вестника", възмутен беше Пенев.
netinfo.bg

PP: Колеги искрено се радвам, че в БГ има един истински треньор, който въведе немска дисциплина в клуба и показа, какво значи да работиш по еврпоейски. Не съм вярвал, че у Любо има толкова много неизявени качества и по нищо не личеше в началото, че има такъв талант за треньор. Какво ми харесва у него:
-Държи се мъжки, като пич, а не както Пламен Марков / с извинение, ама той е като плюнка мънка си се нещо се слуша тоя и оня/
-Има виждане върху играта, зане кога , къде и кой да пусне.
- Момчетата го уважават, имат му доверие и го слушат. скандали не съм чул да има с някои о тях, освен че не пускаше Муши, но пък и той току дойде на Армията и си помисли, че е голяма звезда вече.
- Не говори за премий, за пари, за повишение на заплатата, както доста други треньори се мрънкаха, че зимали малко.
- Личи си, че обича ЦСКА и иска да направи нещо, а не е дошъл само за материалното в този клуб, което е и най-важното според мен
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Потребителски аватар
EL GALAKTIKO
Контакти:

Re: Любо: Играчите ми не са обикновени хора

Мнениеот EL GALAKTIKO » 16 окт 2009 16:04

Не съм чорбар, ама Любо е пич- мъжкар.

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 16 окт 2009 16:06

Евала му правя на Пенев! В началото и аз не вярвах, че ще направи нещо, но с постоянството си и сериозното отношение той запуши устите на всички. Дано продължава в същият дух и да доближи българският футбол поне малко до европейският.

п.п. и аз не съм от ЦСКА

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 окт 2009 16:07

Ееее вие кво се учудвате бре аз бат Любо си ме кефи още когато ни стана треьор!!! 8-) Много се радвам че сериозен и отговорен човек ръководи любимия ми клуб!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 16 окт 2009 16:24

Евала на Любо Пенев! Абсолютен мъжкар. И аз не съм от ЦСКА. Даже мисля, че по добре ще се справи и от Мъри в национала.
ВДинев

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 16 окт 2009 16:26

Браво на Любо!
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 16 окт 2009 16:57

Браво !!! Хайде всички отбори САМО НАГОРЕ И ПОБЕДИ :geek:

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 16 окт 2009 17:01

:mrgreen:

Няма какво да се чудим, Любо е играл голям футбол - ставал е шампион на Испания и е първият футболист вкарал хеттрик на "Реал Мадрид" ... :!:
С годините е помъдрял. Държи се уравновесено като истински голям спортист и треньор ...
Любо успя да извади от небитието ЦСКА и съм сигурен, че с него начело, армейците ги чакат още много щастливи моменти ...
За национала му е рано още ! Не, че не е по-добър от Мъри ... Естесвено, че Любо е далеч над нивото на хасковския "специалист" ! Хубаво е обаче да понатрупа стаж като треньор, да постигне нещо наистина значимо с ЦСКА ... Примерно да ги вкара в групите на ШЛ или да стигнат поне до полуфинал за УЕФА ... Тогава ще му дойде времето за национала !
Сигурен съм, че Любо Пенев ще води един ден успешно и националите, но този ден още не е дошъл ... Нека да не го хвърляме в огъня още сега ... Рано е !
Иначе без да съм от ЦСКА, искрено се радвам на това, което прави Любо Пенев с армейците ! ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
plamenfm
Контакти:

Мнениеот plamenfm » 16 окт 2009 17:32

Изобщо не му трябва нациналния отбор. Само проблеми ще си има и за нищо ще го похабят. Евала на работата му в ЦСКА. Нека да се доказва там, докато не започнат да му правят проблеми, защото в България винаги става така - когато видим, че някой е професионалист и си върши работата, започваме да го дърпаме надолу. След като дойде това време, да бяга, ама далеч да бяга, защото където и да отиде със своя професионализъм всеки ще го оцени, само не и в собствената му страна. Браво Любо!

Върни се в “ЦСКА”