Динамо Москва - ЦСКА-27.09.09-19:00-БНТ!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Динамо Москва - ЦСКА-27.09.09-19:00-БНТ!
Браво, Любо Пенев доказа, че е много добър треньор и уникален стратег, той заедно с Балъков и Кольо Спасов са най-добрите български треньори в момента, всички други са измислени псведо-треньорчета, жалко че националния не е воден от един от тях
ludiq1913 написа:Браво, Любо Пенев доказа, че е много добър треньор и уникален стратег, той заедно с Балъков и Кольо Спасов са най-добрите български треньори в момента, всички други са измислени псведо-треньорчета, жалко че националния не е воден от един от тях
Явно си си взел поука от днеска!
Мерси !

Сори на всички обаче май сега разбрах че тая вечер идват а не утре 

ПОЗДРАВЯВАМ ВИ НАЙ-ИСКРЕНО, ЕВАЛА.
Браво на момчетата ви, че нае'''''ха надутите братушки.
Най-тържествено обещавам тази година да не псувам цска.
Още един път браво, и успех.
Успех и на литекс.
Браво на момчетата ви, че нае'''''ха надутите братушки.
Най-тържествено обещавам тази година да не псувам цска.
Още един път браво, и успех.
Успех и на литекс.
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...
Yasso написа:CSKA V-na написа:....ГОЛЯМ ПОКОЛН ПРЕД ВСИЧКИ И ИГРАЧИ И ОТБОР И ФЕНОВЕ. Може да умра утре, но за мен ЦСКА е религия и ми създаоха страхотно изживяване тази вечер. а в групите съм на мача в София, там е невероятна обстановката.......
Нека напълним стадиона, момчета - нашите играчи го заслужават - да се съберем всички от форума на първия домакински мач в групите - вероятно всеки ще дойде или поотделно, или с фенклуба от града в който живее - но нека се видим и запеем заедно любимите песни![]()
![]()
МИСЛЯ ЧЕ ст."В.ЛЕВСКИ " ЩЕ Е МАЛЪК..............САМО 45 000хил.
Всичките руски отбори отпаднаха от УЕФА тази вечер. Голям кеф. Високомерни пияндурници. Коефицента им ще се срине сега. Така им се пада, дето се подиграваха с нас.
- a boy named goo
- Контакти:
Едва ли има смисъл да казвам каквото и да е било за този мач. Просто уникален ЦСКА, жалко, че ги бихме само с 2:1, можеше да ги треснем много по-брутално, та да им върнем за приказките.
Както и да е, честито на всички армеийци и на всички българи, които бяха с нас тази вечер. Само ЦСКА !!!
Както и да е, честито на всички армеийци и на всички българи, които бяха с нас тази вечер. Само ЦСКА !!!
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Просто невероятно сърцати играчи и игра.
Поздравления!!!
Поздравления!!!
Ако искат и 100 пъти да дойде полицията/ идва за втори път и искат да ми правят протокол/, " ДАЖЕ И НА КРАЙ СВЕТА , ДАЖЕ И В СЪРЦЕТО НА ВРАГА, ТВОЙТО ИМЕ ЩЕ СЕ ПЕЕ, ТВОЕТО ЗНАМЕ ЩЕ СЕ ВЕЕ.... САМО ЦСКА, ЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯ... САМО ЦСКА"/ на макс през колоните и уредбата на компа/,никой не може да ми го отнеме. "САМО ТИ В СЪРЦАТА НИИИ, ЗА ТЕБЕ ПЕЕМ , ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМЕ, ЗА ТЕБ ЩЕ УМРЕМ...." И знаете ли момчета, как се обеснява всичко...а то е толкова лесно.. за нас е лесно.... "А НИЕ СМЕ ЦСКААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". хайде ЦСКА ние в тебе се кълнем, ако трябва ще умрем...............
лека вечер на всички Армейци,чакаме утре жребия 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]