karager написа:Мързи ме да го отварям сега. Ако се вълнуваш го отвори и виж.
Не, не те мързи, а просто нямаш смислен отговор! Нищо ново при цесекар, като изключа двама-четирима в този форум!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
karager написа:Мързи ме да го отварям сега. Ако се вълнуваш го отвори и виж.
karager написа:Все ми е тая к'во си мислиш .
percival написа:Мамалигата дори не направи опит да свие крака си ,дори се опита да го удари колкото може по твърдо !До втория гол на Лудогорец ,всеки опит за нещо опасно от страна на ЦСКА се спираше с измислени фалове и засади.Обратно на това почти всеки шпагат в близост на наказателното поле беше свирен като фал за отбора на Еничарина !
Лудогорец нали са в пъти по-добри ,защо трябва да се бутат така очевадно ? Искам да чуя обяснението на съдията ,да си каже как не е видял ,нищо ,че беше на 10тина метра фронтално срещу нарушението и видя кристално ситуацията !Оня страничния и той иначе вижда несъществуваща засада на Кукоч ,ама това не го видя или пък на няколко пъти да дава смешни фалове за агата ! Такива палячовци с кеф да им избиеш зъбите ,корумпирани к..ви на агата !
И стига с тия обяснение ,че пак щели да бият ,който не се е събличал по физическо или играл дори и на аматьорско ниво някакъв вид отборен спорт ,знае колко важни са първите минути при такива отсъждания.Просто ти убиват желанието за каквото и да е ,трябва да си в пъти по-добър за да успееш да победиш !
BRF написа:Каквото и да бяхме направили като игра,пак щяхме да загубим!Резултата със сигурност не показва съотношението на силите в мача!моцито,какво да го коментираме-нагъл боклук на когото всичко е разрешено!Мач като мач,който беше ясно че нищо не решава!Титлата е с ясен притежател от около месец и половина,поне!
karager написа:
Der Führer написа:BRF написа:Каквото и да бяхме направили като игра,пак щяхме да загубим!Резултата със сигурност не показва съотношението на силите в мача!моцито,какво да го коментираме-нагъл боклук на когото всичко е разрешено!Мач като мач,който беше ясно че нищо не решава!Титлата е с ясен притежател от около месец и половина,поне!
Ами можеше да завършите 0:0 примерно
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта