ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014
За много години момчета, живи и здрави и само радост през годината Ви желая. Относно селекцията, не мисля че закъснява. Ето вече второ ново попълнение с това нигерийче, имаме и базата, спкоен съм. Ляв бег, един нападател и сме 6. С нападателят ще е трудно да се осигури. Този Деян Христов , който беше в Нефтохимик е свободен агент, дали няма да ни свърши работа..преди играеше добре, висок е, има и хубав удар. Вероятно няма и да е с голяма заплата...само като вариант го споменавам
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
- Red Warrior
- Контакти:
vaskonti написа:Съжалявам, но според мен Тошко го няма никакъв от поне 2 години насам. Това, че на всеки 10 мача успява да направи един приличен изобщо не е достатъчно. Признавам, че и аз предпочитам да налагат Витанов, за малкото време в игра показа добър потенциал, но като се има предвид, че Тошко съвсем скоро се отказва, а Дюлгеров и Хауърд ще ги изгонят, то се оказва, че на практика ние нямаме вътрешни халфове - на Чочев силата му е в по-предни позиции. Така че, според мен има място и за Витанов и за още един играч.
Съгласен съм с мнението ти за Тошко въпреки, че ми е любимец и даже бях писал хвалебствен материал за него преди 2 години, който Гонг публикува. Но в случая с нигерийчето не виждам с какво е повече от него. Ако ще привличаме нови футболисти те трябва да вдигат нивото, иначе защо ни бе да гоним Дюлгеров например. Нищо чудно Тошко лятото да се пенсионира, така че задължително ни трябва още един вътрешен халф освен Чочев и Витанов. Маркиньос за момента ми се струва най-удачен вариант, макар че се съмнявам Гигов да го пусне ей така. Моля се само да не вземем Галчев. Той ми е в тройката най-некадърни футболисти играли в ЦСКА заедно с Матия Матко и Станко Машина.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Logical person
- Контакти:
Red Warrior написа:vaskonti написа:Съжалявам, но според мен Тошко го няма никакъв от поне 2 години насам. Това, че на всеки 10 мача успява да направи един приличен изобщо не е достатъчно. Признавам, че и аз предпочитам да налагат Витанов, за малкото време в игра показа добър потенциал, но като се има предвид, че Тошко съвсем скоро се отказва, а Дюлгеров и Хауърд ще ги изгонят, то се оказва, че на практика ние нямаме вътрешни халфове - на Чочев силата му е в по-предни позиции. Така че, според мен има място и за Витанов и за още един играч.
Съгласен съм с мнението ти за Тошко въпреки, че ми е любимец и даже бях писал хвалебствен материал за него преди 2 години, който Гонг публикува. Но в случая с нигерийчето не виждам с какво е повече от него. Ако ще привличаме нови футболисти те трябва да вдигат нивото, иначе защо ни бе да гоним Дюлгеров например. Нищо чудно Тошко лятото да се пенсионира, така че задължително ни трябва още един вътрешен халф освен Чочев и Витанов. Маркиньос за момента ми се струва най-удачен вариант, макар че се съмнявам Гигов да го пусне ей така. Моля се само да не вземем Галчев. Той ми е в тройката най-некадърни футболисти играли в ЦСКА заедно с Матия Матко и Станко Машина.
Нигериеца е с 12 години по-млад, физически е не по-малко здрав и пипа топката уверено. За другото не може да се каже от един 6 минутен клип. Има опит и в Испания. Ако можем да го вземем като свободен агент и със заплата която се вписва в тавана при нас, задължително трябва да го вземем.
-
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
- Контакти:
Red Warrior написа:vaskonti написа:Съжалявам, но според мен Тошко го няма никакъв от поне 2 години насам. Това, че на всеки 10 мача успява да направи един приличен изобщо не е достатъчно. Признавам, че и аз предпочитам да налагат Витанов, за малкото време в игра показа добър потенциал, но като се има предвид, че Тошко съвсем скоро се отказва, а Дюлгеров и Хауърд ще ги изгонят, то се оказва, че на практика ние нямаме вътрешни халфове - на Чочев силата му е в по-предни позиции. Така че, според мен има място и за Витанов и за още един играч.
Относно нигерийчета,това са някакви подбрани кадри неможем да съдим за качествата му в ютуб.Напълно трябва да ви е ясно,че със сигурност не е топ футболист и идва в България,защото явно неможе да се реализира другаде.Незнам до колко е вярно,но Гигов искал символичните 10 000 евро за трансфер на Маркиньос,ако е вярно дали нямаше вече да сме го взели?Аз също съм твърдо против връщането на бездарници като Делев и Платини и дърваря Галчев,а централен нападател класен ще е доста трудно да намериме.
Нигерийчето е повече най-малко с това, че е много по-енергичен и подвижен. Тошко в момента разчита само и единствено на опита си, но това изобщо не е достатъчно. Принципно и аз съм му фен, но на онзи Тошко, от преди повече от 2 години. Не и на днешния. А играчи като тоя Съни принципно имат едно основно предимство пред всеки наш талант, колкото и голям да е - почти със сигурност е тактически грамотен и знае какво трябва да прави на терена, а не го кара на гол ентусиазъм - типичен пример е Карачанаков, който има талант, но идея си няма как да го използва.
Маркиньос би бил конкурент на Чочев защото и двамата са по-скоро офанзивни играчи. Чисти опорни халфове в момента са само Тошко и Витанов - единият издъхва, другият не е готов чак за редовен титуляр. Със сигурност имаме нужда от най-малко още един на този пост, при това достатъчно приличен играч. Един Станислав Генчев също е свободен агент, той е приличен играч и мисля, че ще ни свърши работа.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Вие добре го гледате това клипче, но обърнахте ли внимание, че то е качено преди 7 години ?
Иначе по въпроса за селекцията, най важното нещо е да вземем добър нападател и задължително един опорен халф, че с Тошко вече не се издържа.
Иначе по въпроса за селекцията, най важното нещо е да вземем добър нападател и задължително един опорен халф, че с Тошко вече не се издържа.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
- Red Warrior
- Контакти:
По принцип това с офанзивните и дефанзивните халфове си е малко българска работа. На Запад един халф трябва да бъде еднакво ефективен и в офанзивен и в дефанзивен план.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Logical person
- Контакти:
Red Warrior написа:По принцип това с офанзивните и дефанзивните халфове си е малко българска работа. На Запад един халф трябва да бъде еднакво ефективен и в офанзивен и в дефанзивен план.
В България още си играем с плеймейкъри
-
гражданин от село
Какви плеймейкъри,в България взимаме играчи в средата на терена,защото такива са правилата -11 играча.Иначе вратарят или централните защитници го играят плеймейкъри.
П.П.ЧНГ ,здраве,радост и щастие през новата година.
П.П.ЧНГ ,здраве,радост и щастие през новата година.
Nasser Al-Khelaïfi : "Nous discutons d'un match amical contre le CSKA Sofia à Bamako à l'été 2015."
Собственика на ПСЖ е казал, че се водят дискусии с ЦСКА София за провеждането на приятелски мач в Бамако през лятото на 2015 година.