20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април
Единични случаи са това и сега ще слушаме една година напред как чудото е възможно, след като Монтана и Пирин хванали един Х с два от претендентите и сега ще се надяваме отбори като Враца, Славия и Локо София да не надупят пред любимото им отборче, или пък Миньор на спонсора им Домусчиев.
petko.h.markov написа:Teo написа:Какъв е тоя че ще раздава правосъдие в съблекалнята и ще казва кой ще играе, Милен ако е мъж ще го изгони от отбора, де** и ман**** мръсен!
Тео не го нарочвайте .Добър футболист е.Нямаме по-бърз от него.За дузпата е виновен Апостол-сгреши с паса и се получи контраатака.Апостол посмъртно не можеше да го стигне.
Той качества има, но като човек е пълен боклук.. и всичко което се говори за него е вярно.
- Червени_шампиони
- Контакти:
petko.h.markov написа:Като крещиш ползата каква е че не я виждам.Кой собственик ти угоди на теб специално.Ако си толкова
добър и в работата както тук цена нямаш.
Черепа
Джузепе Акуаро направи скандални разкрития преди заминаването си за Германия, където днес трябва да подпише договор с Карлсруе. Според италианеца българските футболисти в ЦСКА са саботирали умишлено Павел Дочев и Гьоре Йовановски, което е довело до уволнението на треньорите.
"Българите играха срещу Дочев, а след това и срещу Гьоре. Поне така усещах нещата. След това Радуканов ги обедини", каза Акуаро пред "Меридиан Мач".
Той не скри и за конфликта си с Костадин Стоянов. "Не го харесвам, защото е фалшив и интригант", добави Акуаро.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
msm написа:Tommi написа:На дузпа без картон съм написал, че е грешно, но не най-грешното. Тук съдията е преценил правилно, че трябва да се отсъди дузпа, но не е отчел, че предотвратява гол, което си е абсолютно явно.
А, не ти ли минава мисълта, че е отсъдена дузпа и жълт картон за игра с ръка в наказателното поле (играта с ръка на всякъде по терена е за жълт картон), без да е отчел че топката ще влезе във вратата ( не знам кой е абсалютно сигурен, че наистина тя щеше да влезе).
ХАХАХАХАХАХАХА Разцепи мрака.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
petko.h.markov
- Контакти:
Teo написа:petko.h.markov написа:Teo написа:Какъв е тоя че ще раздава правосъдие в съблекалнята и ще казва кой ще играе, Милен ако е мъж ще го изгони от отбора, де** и ман**** мръсен!
Тео не го нарочвайте .Добър футболист е.Нямаме по-бърз от него.За дузпата е виновен Апостол-сгреши с паса и се получи контраатака.Апостол посмъртно не можеше да го стигне.
Той качества има, но като човек е пълен боклук.. и всичко което се говори за него е вярно.
Може и така да е.Неща които не зная не коментирам.Сега най-лошото е да има напрежение около
отбора.Когато футболистите се стресират -грешат още повече.Виж какво стана с Торес в Челси.В
четвъртък имаме много тежък и важен мач.Трябва им подкрепа.НЕ ВЗИМАЙТЕ ЗА ПРИМЕР
говедата.Ще си съсипят отбора-ама това си е техен проблем
Този мач може да има много гледни точки. Една от тях може да бъде дори, че сме били и че всичко е ок, щом е така. Радукан направи най-силният си ход от как е треньор на Армията- да смени К. Стоянов.
Забележете обаче направи го при 3:2 за нас чак. Кажете ми какъв идиот, дори идиот е слаба дума, трябва ад си за да ги държиш тея двмата на терена, визирам Стоянов и Присо. Ми той Стоянов очебийно не е в час просто, тва трябва да си не тъп ми не знам къв да не го видиш. Ами Присо????????? Цял мач игра. Ма кой го грее, че бил направил пробив беее? Поне асистенции да прави, ама той и тва не може. Вие видяхте ли кви пропуски направи и влахът продължава да го държи. А сега ще ви върна малко назад, когато Стойчо беше треньор. Стойчо бързо разкри Присо и накрая почна да го държи само на пейката. А К. Стоянов беше казал, че въобще не го иска в състава. При Йешич мисля, че нещата пак седяха по подобен начин. И сега изведнъж идва Радуканов и ги държи при положение, че се вижсда от всеки, че те правят само грешка след грешка. Ми К. Стоянов колко грешки направи??? Ми дори и малко преди дузпата май пак той обърка паса, за ад се стигне до ситуацията. В началото на мача също сгреши един пас към Попов, от което произлезе опасна контра едва не завършила с гол. Кво да говорим! Мазният влах се натискаше яко на Титаните да го вземат и сега като го взеха и няма друго логично обяснение, освен че от горе го карат да ги пуска тия двамата, за да може да се вземат пари за тях лятото, защото тоя е ясно, че трябва да ги махнем. Другият вариант е, че Радукан е най-кухото парче на света, за да ги пуска и да не ги сменя дори( поне Присо не).
Както бях казал наскоро много харесвам Платини като играч, но това което направи днес ми дойде малко в повече. Да го махат и него лятото и това е. Да ходи в Бразилия да рита там бутилки
Разберете за всичко, което става в клуба в последните 4 години са виновни Титан. не става, не става и пак не става. Защо не оставиха Стойчо поне??? Вижда се защо, той не беше толкова послушен като влахчето. Тази постъпка на Платини показва, мче няма никакъв ред в този отбор, няма никаква дисциплина и на играчите не им пука от нищо и те не носят никаква отговорност за отбора. Нали Майкъла е там, нали Костадинов етам, айде де..! Какво ще направят сега. Няма титли, няма митли. Една глоба сега ама 6 цифрена сума и да го замразяват до края на полусезона и после продажба. Но няма да го направят. И пак ще се върна на Любо Пенев. Той единстевн се опита да наложи ред и дисциплина, но не като тази при Милен мазника. И видяхте какво се получи. Титан до тук сигурно са направили поне хиляда грешки откак са в ЦСКА, но за мен тази грешка тогава, че не застанаха настраната на Любо, а на играчите беше най-голямата им. Още от тогава всичко се обърна и продължава да е така идо сега. РАЗБЕРЕТЕ ТИТАН ТРЯБВА ДА СЕ МАХНАТ С тях просто не става и няма да стане. Ако ще и Мауриньо да дойде, колкото и клиширано да звучи, но е така. Ако ще и той да дойде пак няма да стане. Разберете няма ли ясни правила в един клуб и те да почват от горните етажи до долните един треньор колкото и да е добър не може да развие потенциала си. А този мазен влах Радуканов се надявам в най-скоро време да си събере багажа...
Както бях казал наскоро много харесвам Платини като играч, но това което направи днес ми дойде малко в повече. Да го махат и него лятото и това е. Да ходи в Бразилия да рита там бутилки
Разберете за всичко, което става в клуба в последните 4 години са виновни Титан. не става, не става и пак не става. Защо не оставиха Стойчо поне??? Вижда се защо, той не беше толкова послушен като влахчето. Тази постъпка на Платини показва, мче няма никакъв ред в този отбор, няма никаква дисциплина и на играчите не им пука от нищо и те не носят никаква отговорност за отбора. Нали Майкъла е там, нали Костадинов етам, айде де..! Какво ще направят сега. Няма титли, няма митли. Една глоба сега ама 6 цифрена сума и да го замразяват до края на полусезона и после продажба. Но няма да го направят. И пак ще се върна на Любо Пенев. Той единстевн се опита да наложи ред и дисциплина, но не като тази при Милен мазника. И видяхте какво се получи. Титан до тук сигурно са направили поне хиляда грешки откак са в ЦСКА, но за мен тази грешка тогава, че не застанаха настраната на Любо, а на играчите беше най-голямата им. Още от тогава всичко се обърна и продължава да е така идо сега. РАЗБЕРЕТЕ ТИТАН ТРЯБВА ДА СЕ МАХНАТ С тях просто не става и няма да стане. Ако ще и Мауриньо да дойде, колкото и клиширано да звучи, но е така. Ако ще и той да дойде пак няма да стане. Разберете няма ли ясни правила в един клуб и те да почват от горните етажи до долните един треньор колкото и да е добър не може да развие потенциала си. А този мазен влах Радуканов се надявам в най-скоро време да си събере багажа...
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Много мрънкате за този червен на Стоянов (а ако го беше дал съм сигурен, че щяхме да победим с по-голяма г.р.), но никой не казва имаше ли дузпа на Марсиньо.
vaskonti написа:Tommi написа:И никъде не съм писал, че се допуска тълкуване за тази ситуация. Това не е неумишлена игра с ръка.
Тия две изречения очевидно си противоречат изцяло и категорично!Хем не допускаш тълкуване на волна/неволна игра с ръка, хем в същия момент самият ти го правиш. Ако не го правеше, просто щеше да кажеш, че няма значение дали е умишлено или не.
Значи, аз не споря за това какво е трябвало да се отсъди. Пак казвам, че аз не знам дали в подобна ситуация правилата изобщо допускат тълкуване на това дали е умишлено или не. Ако правилата не правят разлика, значи си прав, но ако все пак се допуска да се прецени има или няма умисъл, тогава отсъждането е правилно.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:msm написа:Tommi написа:На дузпа без картон съм написал, че е грешно, но не най-грешното. Тук съдията е преценил правилно, че трябва да се отсъди дузпа, но не е отчел, че предотвратява гол, което си е абсолютно явно.
А, не ти ли минава мисълта, че е отсъдена дузпа и жълт картон за игра с ръка в наказателното поле (играта с ръка на всякъде по терена е за жълт картон), без да е отчел че топката ще влезе във вратата ( не знам кой е абсалютно сигурен, че наистина тя щеше да влезе).
ХАХАХАХАХАХАХА Разцепи мрака.
Смешното е , че тълкуваш само собствената си гледна точка. Приеми, че има и други и тогава разсъждавай!
-
petko.h.markov
- Контакти:
danko_sot написа:Този мач може да има много гледни точки. Една от тях може да бъде дори, че сме били и че всичко е ок, щом е така. Радукан направи най-силният си ход от как е треньор на Армията- да смени К. Стоянов.Забележете обаче направи го при 3:2 за нас чак. Кажете ми какъв идиот, дори идиот е слаба дума, трябва ад си за да ги държиш тея двмата на терена, визирам Стоянов и Присо. Ми той Стоянов очебийно не е в час просто, тва трябва да си не тъп ми не знам къв да не го видиш. Ами Присо????????? Цял мач игра. Ма кой го грее, че бил направил пробив беее? Поне асистенции да прави, ама той и тва не може. Вие видяхте ли кви пропуски направи и влахът продължава да го държи. А сега ще ви върна малко назад, когато Стойчо беше треньор. Стойчо бързо разкри Присо и накрая почна да го държи само на пейката. А К. Стоянов беше казал, че въобще не го иска в състава. При Йешич мисля, че нещата пак седяха по подобен начин. И сега изведнъж идва Радуканов и ги държи при положение, че се вижсда от всеки, че те правят само грешка след грешка. Ми К. Стоянов колко грешки направи??? Ми дори и малко преди дузпата май пак той обърка паса, за ад се стигне до ситуацията. В началото на мача също сгреши един пас към Попов, от което произлезе опасна контра едва не завършила с гол. Кво да говорим! Мазният влах се натискаше яко на Титаните да го вземат и сега като го взеха и няма друго логично обяснение, освен че от горе го карат да ги пуска тия двамата, за да може да се вземат пари за тях лятото, защото тоя е ясно, че трябва да ги махнем. Другият вариант е, че Радукан е най-кухото парче на света, за да ги пуска и да не ги сменя дори( поне Присо не).
Както бях казал наскоро много харесвам Платини като играч, но това което направи днес ми дойде малко в повече. Да го махат и него лятото и това е. Да ходи в Бразилия да рита там бутилки![]()
АЙДЕ ВЛИЗАЙ В ИГРА.Страшно си ни нужен.