VI кръг Лудогорец - ЦСКА - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kашчей

Re: VI кръг Лудогорец - ЦСКА - 1:0 FT

Мнениеот Kашчей » 23 сеп 2012 15:57

ОФАНЗИВА написа:Ми да ти кажа бутилка минерална вода тежаща кило и половина да те удари в главата си е по-тежко от неква факла,която най-много да ти изгори якето!!
И не са 9, а са 6!!
А за замерването на колите с камъни преди и след мача пак нищо не казвате!! Ама много бързо бягате беееееееее!! :lol: :lol: :lol: :lol:

А ако факлата попадне върху главата ти, пак ли само якето ще ти изгори?
Няма толкова нагли и безочливи, като вас, ортодоксалните фенове, за които е важна изцепката, след която да се хвалите на също такива олигофрени как сте им евали мамата на ония селяни и заедно да се кефите на геройските си постъпки.10 дена преди мача се заканвате, че ще отмъщавате, че ще правите погроми, а след това очаквате и топло посрещане-нещастници!

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 23 сеп 2012 16:08

tsonpen написа:
ОФАНЗИВА написа:Ми да ти кажа бутилка минерална вода тежаща кило и половина да те удари в главата си е по-тежко от неква факла,която най-много да ти изгори якето!!
И не са 9, а са 6!!
А за замерването на колите с камъни преди и след мача пак нищо не казвате!! Ама много бързо бягате беееееееее!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Какво да ти кажа, като нито съм замервал, нито съм видял, нито чул някой да замерва кола с камъни вчера. Ако бях видял, щях да се намеся, повярвай ми. Странно ми е как са ви разпознали и са ви замервали :roll: Колата ми е със софийска регистрация и досега никой не ме е замервал с камъни в Разград :mrgreen:
За "факлите" вече започваш да излизаш много далеч от реалността. Знам, че оправдания винаги ще намерите.
Обаче съзирам почти директно признание, че си един от тези, които са хвърляли...

И не са дори 9, а 15 според официалното съобщение на Лудогорец. Плюс 4 герои от бензиностанцията. Сърди се на тях за автобуса.

Не казвам,че си ти-ама факта си е факт!!
А за бройката-може да пише че са и 100-ама са си 6!!
Няма как да ръгате с ножове миналата година и да искате мир!!!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 сеп 2012 17:02

D.Georgiev написа:Имате най-отвратителната, грозна и противна агитка в България, дано се гордеете с това! Умът не ми го побира, как може да има такива рецидивисти в сектор "Г"? Факли върху децата отново. Не върху бетонната площадка, не върху друга агитка или стюарди, а върху жени, деца и пенсионери. Няма по-противни същества от вас. И да, ще ви слагам всички под общ знаменател, защото го заслужавате и хората го казват с право. Защото свестните са по-малко и това което се вижда по стадионите на ВСЕКИ ВАШ МАЧ е едно и също. Ники Александров вика "бенгалски огън" и "няколко якета за кофата", всичко си е в границите на нормалното нали? Моля ако някой ще ми трие поста от невероятните фенове на "ЦСКА" да ми се аргументира! Най-жалкото за вас е че каквото и лошо и противно да се каже за вашите фенове ВИНАГИ ЩЕ Е ИСТИНА и няма да бъде преувеличено! Футболистите ви не заслужават коментар, докато имате такива привърженици никой няма да говори за подобието ви на игра, защото е далеч по-невзрачно.

Ето го отново бореца за правда с неговите съвети!Всички неща се хвърляха на пистата до момента в който от вашия сектор не полетя бутилка минерална вода,която удари едно момче!Тогава просто отвърнахме на провокацията!Това е истината!Цял мач бяхте със средните пръсти към нас!Псувахте и обиждахте!Разбирасе след мача никакви ви нямаше!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 сеп 2012 17:08

dxl написа:Знаете ли кое е жалкото, драги граждани - че заради такива дръвници, като тия, дето мятат факли и пускат бомбички в публиката на другия отбор, ще слагат всички ви под общ знаменател. Едно стадо лумпени.

Що си мислиш,че ни пука за вашето мнение!Моето мнение за "публиката" на лудогорец е,че е най-противната в цяла България!Смея да го твърдя понеже съм ходил на почти всички стадиони!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 сеп 2012 17:12

tsonpen написа:
D.Georgiev написа:Имате най-отвратителната, грозна и противна агитка в България, дано се гордеете с това! Умът не ми го побира, как може да има такива рецидивисти в сектор "Г"? Факли върху децата отново. Не върху бетонната площадка, не върху друга агитка или стюарди, а върху жени, деца и пенсионери. Няма по-противни същества от вас. И да, ще ви слагам всички под общ знаменател, защото го заслужавате и хората го казват с право. Защото свестните са по-малко и това което се вижда по стадионите на ВСЕКИ ВАШ МАЧ е едно и също. Ники Александров вика "бенгалски огън" и "няколко якета за кофата", всичко си е в границите на нормалното нали? Моля ако някой ще ми трие поста от невероятните фенове на "ЦСКА" да ми се аргументира! Най-жалкото за вас е че каквото и лошо и противно да се каже за вашите фенове ВИНАГИ ЩЕ Е ИСТИНА и няма да бъде преувеличено! Футболистите ви не заслужават коментар, докато имате такива привърженици никой няма да говори за подобието ви на игра, защото е далеч по-невзрачно.

Поздравления за това мнение! Напълно го поддържам!
Наистина е така - не се ли разграничите от такива прояви, няма да се сърдите, че ви слагаме всички под един знаменател. Знаем, че няма как сред няколкостотин човека да няма и хора с елементарно възпитание и поне капка хуманизъм, но трябва остро да реагирате срещу този вид ТЕРОРИЗЪМ. Аз също реагирам ако някой до мен хвърли дори само пакетче семки на терена. Нещо дребно, но вредно.

Ми хайде реагирай срещу този който хвърли бутилката в нашия сектор,което предизвика тази ответна реакция!

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 23 сеп 2012 17:27

BRF написа:

Ето го отново бореца за правда с неговите съвети!Всички неща се хвърляха на пистата до момента в който от вашия сектор не полетя бутилка минерална вода,която удари едно момче!Тогава просто отвърнахме на провокацията!Това е истината!Цял мач бяхте със средните пръсти към нас!Псувахте и обиждахте!Разбирасе след мача никакви ви нямаше!

Е най-накрая адекватно мнение бе!!БРАВО!!! ;) ;) ;)
Много отворени-а след мача целия град празен!!Като се правите на мъже поне бъдете такива докрай-а не само като има 231392813 полицаи около вас!!Ама спокойно, ще дойде Видовден-няма секи път да ни спирате автобусите!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 сеп 2012 17:55

ОФАНЗИВА написа:
Много отворени-а след мача целия град празен!!Като се правите на мъже поне бъдете такива докрай-а не само като има 231392813 полицаи около вас!!Ама спокойно, ще дойде Видовден-няма секи път да ни спирате автобусите!

Среща ли си си уговарял с целия град, че се жалваш, че никой не те е чакал? Ти си явен провокатор и отправяш недвусмислени призиви към насилие. Ти полагаш усилия да оправдаваш извънзаконови и хулигански прояви. Ти се бориш футболът да бъде предназначен за шайка лузъри и аутсайдери, не игра за милиони зрители, които са достойни хора. Ти се подиграваш с труда на профионалистите на терена и искаш да пратиш българския футбол на най-ниското ниво.
Ударили ги били с бутилка минерална вода и затова засипали с огън децата в съседния сектор! Борци за правда и безспорни смелчаци! Разбираш иронията, нали страхливецо? Искам да знаеш, че вас ви пазеше полицията. Бил съм в бомбардиран сектор и знам какво става, когато маса хора види как без причина се разплаква дете с взрив. Даваш ли си сметка, че в такъв момента ако няма полиция и ограда тълпата ще ви отнесе, без значение кои сте и колко сте! Криете се зад уюта на клетката и зад другите. След това идва тук да споделя веруюто си. До там ли си опрял, че това да е най-смисленото нещо в живота ти. Жалки клептоманчета! Самия факт, че сте внесли бомбички, факли и ракети е показателен и достатъчен. Дори и да не ги бяхте използвали.
Най-добрият отговор за вас беше гола, дето го изгледахте отблизо и видяхте как 10 човека не могат да бъдат спряни от 11. За останалото продължавайте да се дърлите!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 сеп 2012 18:05

BRF написа:Ми хайде реагирай срещу този който хвърли бутилката в нашия сектор,което предизвика тази ответна реакция!

Има си кой да реагира ако въобще някой е хвърлили такава бутилка. Всяка зона се наблюдава с камери. Оправданието ви е абсурдно. Има ли едно "благодаря", че аз и Д.Георгиев ти обяснихме как да стигнеш до стадиона, за да подкрепяш проявите на хулиганство и тероризъм и може би да участваш в тях?
Публиката ни била противна! Твое мнение! А вие сте много "симпатични" и викахте "Турци сте". Викаше ли и ти? Усещате ли, че го викате на себе си? Живеете в държава, където част от населението е от турския етнос. Утре други на вас ще го викат същото. В Разград турският етнос може да е 20%, в другите градове 10% или 5%. Голяма ли е разликата и това прави ли те турчин? И какво значение има кой от какъв етнос е? Или си човек на място или не си и хвърляш запалени факли по 16 годишни момичета. С такива като вас може да стигнем до там да ни е срам да кажем, че сме българи!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 23 сеп 2012 18:10

ХАххаха ние сме се крили- :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Смешен си -значи кво вие можете да метате бутилки,а ние не-така ли бе???ЗАЩОТО ПРОВОКАЦИЯТА ЗАПОЧНА ОТ ВАС, а накрая горките пак невинни и се изкарвта жертви!!
Имало деца-а при нас нямаше ли бе, умник!Защото точно в тоя край на сектора видях лично три момченца, на не повечеот 3-4 годинки-ами ако тази бутилка беше ударила някое от тях, при положение,че тежи над килограм и половина и е хвърлена от разстояние-затова няма проблем, нали!! Вие почнахте ПЪРВИ-както и миналата година-ако вашите "инвалиди", "деца и майки" не бяха хвърлили бутилката -заедно с още няколко по-малки никой нямаше да ви закачи!!Ама не вие сте големи мъже-а после ревете! Кво можела тълпата ви-ми айде да ви видим кво можете бе!!??
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 23 сеп 2012 18:16

tsonpen написа:
BRF написа:Ми хайде реагирай срещу този който хвърли бутилката в нашия сектор,което предизвика тази ответна реакция!

Има си кой да реагира ако въобще някой е хвърлили такава бутилка. Всяка зона се наблюдава с камери. Оправданието ви е абсурдно. Има ли едно "благодаря", че аз и Д.Георгиев ти обяснихме как да стигнеш до стадиона, за да подкрепяш проявите на хулиганство и тероризъм и може би да участваш в тях?
Публиката ни била противна! Твое мнение! А вие сте много "симпатични" и викахте "Турци сте". Викаше ли и ти? Усещате ли, че го викате на себе си? Живеете в държава, където част от населението е от турския етнос. Утре други на вас ще го викат същото. В Разград турският етнос може да е 20%, в другите градове 10% или 5%. Голяма ли е разликата и това прави ли те турчин? И какво значение има кой от какъв етнос е? Или си човек на място или не си и хвърляш запалени факли по 16 годишни момичета. С такива като вас може да стигнем до там да ни е срам да кажем, че сме българи!

Няма какво да им обясняваш според мен! Те са невинни душици, нищо, че няма стадион, където да не са се проявили! Но явно всички други са криви! То малко като с лудите, всички други не са добре, само лудите добре! Айде със здраве!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Върни се в “ЦСКА”