А ето и какво е казал Дудуци. По скоро НИЩО не е казал:
Спортният директор на ЦСКА Драголюб Симонович коментира тежката загуба на „червените“ от Черноморец в Бургас, като заяви, че всички в клуба са виновни за слабата игра на тима с изключение на собствениците на отбора.
„Отдавам тази загуба на много неща. Всички сме виновни, с изключение на собствениците на клуба. Не е проблема в самата загуба. Играхме много слабо. Не става дума за слаба подготовка. Има много неща, които се отразиха в днешния мач. Сигурно най-големия виновник за това съм аз, нали? Може би аз съм много по-недоволен от вас в момента. Не мога да кажа, че селекцията е провал. Тези, които дойдоха са добри футболисти“, коментира Дуци.
„Не съм разговарял със собствениците за момента. Сега е 7 без 15, има много време докато се приберем в София. Капитан на ЦСКА е Тодор Янчев. При негово отсъствие първи заместник капитан е Иван Бандаловски, а втори – Борис Галчев. Не мога да коментирам думите на Димитър Пенев и какво е казал той.“
„Не искам да коментирам глоби и наказания. Нека първо се приберем първо в София. Най-голямата глоба е тази слаба игра, която показахме днес. Публиката си беше издигнала плакати още преди да започне мача. Аз за себе си имам обяснение защо е така. И вие го знаете.“
„Днес се случиха много лоши неща. Едно от тях е и контузията на Иван Боладо. Загубата си е загуба, но най-лошото е слабата игра. Има много причини, но не съм очаквал толкова слаба игра. Имам си някакви изводи за себе си. Може би и моята вина е голяма. Казах всички сме виновни, освен собствениците. Последното нещо, което трябваше да се види днес на трибуните беше този плакат, който бе издигнат преди началото на мача“, каза още сърбинът.
Драголюб Симонович явно отклоняваше въпросите дали ще си подаде оставката след безобразното представяне на „червените“ край морето и изоставането на върха в класирането.
Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red Warrior
- Контакти:
PFC Litex написа:
Днес ви смаза един отбор, който няма вашите пари, че дори си проведе подготовката в Бургас без да ходи на лагери в чужбина и т.н.
И това е довод, че титаните не са виновни ли

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Mного зле беше днеска,мноого
никаква идея,нищо..

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
-
- Контакти:
Red Warrior написа:PFC Litex написа:
Днес ви смаза един отбор, който няма вашите пари, че дори си проведе подготовката в Бургас без да ходи на лагери в чужбина и т.н.
И това е довод, че титаните не са виновни лиАз мисля, че това е поредното потвърждение какви жалки човечета са!
Вижте хора няма смисъл да се коментира титла и митла тъй като никой от ръководстовото нея иска а чичо пенчо е физическият убиец на ЦСКА това нещо трябва да бъде спрявно не от ДУЧЕТО не от който е да е било защото на тях им връзват ръцете с пари а на нас няма кой освен да ни убият нищо друго немогат!
gogo_cska написа:Честита победа на Черноморец.Победиха ни напълно заслужено,надиграха ни тотално.За съжеление ние бяхме трагични.Всички играха слабо,с изключение на Нджонго Присо-но една птичка пролет не прави.Лошото е,че нямаше никаква идея.Продължаваме напред,но за титла в момента е напълно безсмислено да се говори
.Само ЦСКА!!!
Дяволски си прав.Отборът ви е трагичен и безидеен.[offtopic]Нищо лично.[/offtopic]
Only god can judge me.
CSKARED написа:kartago написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:0-4 те си знаят
Ти пък ,какво целиш с това? А после ,като вас ви провокират триете мнения и банвате за щяло и нещяло от позицията на Модератори
МОЛЯЯЯЯЯЯ ????????? Какво целя ли? Ами целя преди мач да не се говори много, много, а след мач да се чуди човек какви да ги сучи! Я ми кажи един случай да си банван "за щяло и не щяло?", но конкретен пример или искаш да кажеш, че това нещо не е факт? Сам съм си го измислил? Иначе си прав, че в случая с този жалък ЦСКА, който гледах на стадиона даже няма смисъл и да се подиграва човек!
Red Warrior написа:PFC Litex написа:
И това е довод, че титаните не са виновни лиАз мисля, че това е поредното потвърждение какви жалки човечета са!
Титан ли пуснаха футболисти като титуляри които нямат две нормални тренировки с ЦСКА (Боладо и Томас)?
Титан ли водиха подготвителните лагери и т.н.?
Няма идеални собственици, но в България прекалено много драматизираме.
Днес ЦСКА от слаб отбор от втората половина на таблицата ли загуби или от отбор претендент за титлата и къде точно е драмата, че настана това реване, едва ли не имам чувството, че сте си мисли ли, че Черноморец ще си свалят гащите и ще ви подарят мача защото сте ЦСКА?

- blue avalanche
- Контакти:
"„Отдавам тази загуба на много неща.Има много неща, които се отразиха в днешния мач. “, коментира Дуци.
Например...?
Например...?
kartago написа:CSKARED написа:Ти пък ,какво целиш с това? А после ,като вас ви провокират триете мнения и банвате за щяло и нещяло от позицията на Модераториkartago написа:
МОЛЯЯЯЯЯЯ ????????? Какво целя ли? Ами целя преди мач да не се говори много, много, а след мач да се чуди човек какви да ги сучи! Я ми кажи един случай да си банван "за щяло и не щяло?", но конкретен пример или искаш да кажеш, че това нещо не е факт? Сам съм си го измислил? Иначе си прав, че в случая с този жалък ЦСКА, който гледах на стадиона даже няма смисъл и да се подиграва човек!
Само ще ти кажа ,че пилетата се броят на есен в случая на пролет. Иначе бяхте по добри и заслужено ни победихте, честито

Tony_CSKA написа:TristaNNN написа: А след като феновете купят ЦСКА срещу 10-20 левчета от човек, кой и как ще управлява клуба след това? Феновете ли
Да, има избори и т.н. В Барса е така, в Реал е така. В Германия доколкото знам по закон 51% от клубовете са собственост на феновете. Топлата вода е открита.
В Реал , Барса и Германия не е точно така както си го мислиш ти, ама не искам да ти развалям прозорливата идея с повече детайли

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс