Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ludnicaaa

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ludnicaaa » 14 окт 2017 11:16

soulfly1948 написа:
ludnicaaa написа:Щели да се сливат с Лудогорец Хаха.

след време пак ще си приказваме....

Какво да си приказваме след време бе. Мисли с тая глава на раменете, защо му е на Домусчиев да се слива с когото и да било като идеално си пере парите и всичко се развива по мед и масло, държавата е зад него, БФС е зад него, защо му е да се занимава с излишни глупости и шумотевици около селския си проект. Ти ако си на негово място ще се занимаваш ли?
Мислете, разсъждавайте, интересувайте се, не бъдете част от масовката на която се спускат опорни точки, разчитайте на собствения си разум и морал, ако още ви е останал.

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 14 окт 2017 11:30

ludnicaaa написа:
soulfly1948 написа:

Какво да си приказваме след време бе. Мисли с тая глава на раменете, защо му е на Домусчиев да се слива с когото и да било като идеално си пере парите и всичко се развива по мед и масло, държавата е зад него, БФС е зад него, защо му е да се занимава с излишни глупости и шумотевици около селския си проект. Ти ако си на негово място ще се занимаваш ли?
Мислете, разсъждавайте, интересувайте се, не бъдете част от масовката на която се спускат опорни точки, разчитайте на собствения си разум и морал, ако още ви е останал.

пич имам си хора под прикритие сред авиаторите, МНОГО ДОБРЕ знам за КАКВО става дума и какво Кирчо прави и ОЧАКВАТ да прави за тях.....а ТЕО си е друга бира...завършен идеалист е човекът, но това хич не е лошо....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 14 окт 2017 11:40

soulfly1948 написа:
ludnicaaa написа:
soulfly1948 написа:

пич имам си хора под прикритие сред авиаторите, МНОГО ДОБРЕ знам за КАКВО става дума и какво Кирчо прави и ОЧАКВАТ да прави за тях.....а ТЕО си е друга бира...завършен идеалист е човекът, но това хич не е лошо....

Пич,аз съм авиатор и знам какво се прави до последната подробност. За какво ще се сливаме с Лудогорец, ти не си добре нещо. Киро, ако му се занимава въобще с втори отбор, може да си дойде като Генерален спонсор и да си развива идеите в София. Според мен целта му е да купи някой западноевропейски отбор, а не да се занимава с БГ тиня.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 окт 2017 11:41

Що трябва да се занимаваме с разни аматьорски проекти и Киро Парахода в темата?
Мачът е свирен, .... продължаваме по план ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 14 окт 2017 11:44

Red_Neck написа:Що трябва да се занимаваме с разни аматьорски проекти и Киро Парахода в темата?

Мачът е много дълъг с това преименуване на Литекс и ЦСКА тръгнало от нулата както се тръгва при фалит по света.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 14 окт 2017 12:14

Red_Neck написа:Що трябва да се занимаваме с разни аматьорски проекти и Киро Парахода в темата?

Свирен е разбира се...Закриха ви клуба пред очите и ви пуснаха по нанадолнището.Няма връщане.Летите успешно към срама и позора.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 окт 2017 12:19

icko65 написа:

Свирен е разбира се...Закриха ви клуба пред очите и ви пуснаха по нанадолнището.Няма връщане.Летите успешно към срама и позора.

Ицко, вашият абонамент е безсрочен.... не се коси :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 14 окт 2017 12:21

Red_Neck написа:
icko65 написа:

Ицко, вашият абонамент е безсрочен.... не се коси :)

Нашия абонамент все някога ще свърши..но вашия позор -никога!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 окт 2017 12:54

Аз лично очаквам сливане Лудогорец с ЦСКА 1948. Ще стане ЛудоЦСКА 19451948 :lol: :lol: :lol:

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 14 окт 2017 13:29

Teo написа:Аз лично очаквам сливане Лудогорец с ЦСКА 1948. Ще стане ЛудоЦСКА 19451948 :lol: :lol: :lol:

Ти лично нямаш сбъднато очакване. Все още очакваш ЕКТ?

Върни се в “ЦСКА”