Dedo1948 написа:GOLEADOR написа:Dedo1948 написа:Лъжа е,че Гьонов е обжалвал разпределението и ти като повтаряш една лъжа,значи си лъжец. Не е лъжа,че ОСК на Калчев няма юридическа регистрация,то е една кухарка. Друго?
Лъжа друг път.Новината не е нова и както казах бе обсъдена в тази тема,връщаш се назад и намираш дискусията.Моя диалог за новината бе с 1982,може да го питаш.1948 са кредитори на ЦСКА (чрез цесия) и като такъв са обжалвали разпределението на синдика.Обжалването е подписано от директора на 1948 - Гьонов.Какъв е проблема,аз такъв не виждам.Относно ОСК ЦСКА - повтарям,номера на делото в СГС е точно след този на ОСК Локомотив София и пред ОСК Левски.
Проблема е,че всичко това е измислица и лъжа. В ЦСКА 1948 няма пари за изкупуване на вземания. Мога да ти дам телефона на Гьонов да го питаш лично. Това са пълни лъжи и глупости.
Ми питай си го сам.Инфото с обжалването дойде от синдик Милева,тя пък за какво да лъже?Още повече,че 1948 имат право да обжалват.Какъв е проблема,за мен такъв няма.Ако отхвърлят обжалването тогава става интересно защо са го подали.Съда съобрази ли се с искането на 1948 тогава в какво да ги упреквам,че са си защитили вземането?Както и да е,обжалването е стара новина,чакам съда де се произнесе по новите обжалвания и да се пристъпва към финализиране на сделката.Това е важното за мен,за теб явно е Гьонов или Газдов е подал обжалването в съда.