Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот Кировец » 05 фев 2014 13:24

Според мен сектор Г не се нуждае от седалки, а от метални конструкции за правостоящи. Никой няма да гледа мача седнал.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 05 фев 2014 13:26

БФС не разрешават, искахме от седалките без облегалки (те имат де, но са 10-15 см. и са почти незабележими), защото се чупят, като са от тези хубавите, но Чакмаков каза, че перуката няма да разреши. Иначе лятото като говориха Чакмаков и феновете, плановете им са много добри, има и други заможни бизнесмени, които са готови да помагат, но Лупи не разрешава и ще се наложи ние да го натиснем да даде задна. Да си ходи с Лира-та и Лоурънс Дейвис, където искат. Те тия двамата общо нямат повече от 100 000 лв. състояние, човека с пурите е нещо, като нашето майкълче, познава се с тоя и оня и урежда играчи, които никой не ги иска.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 фев 2014 13:42

Според мен не е вярно, че Томов не дава. Титан са тези, които са отказали всяко предложение на Чакмаков и ко. Чакмаков вече няколко пъти обяви, че след игрищата ще прави сектор Г, т.е. сигурно е. Между другото стадиона мисля, че още не е предоставен на ЦСКА безвъзмездно.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 фев 2014 14:10

Червени_шампиони написа:БФС не разрешават, искахме от седалките без облегалки (те имат де, но са 10-15 см. и са почти незабележими), защото се чупят, като са от тези хубавите, но Чакмаков каза, че перуката няма да разреши. Иначе лятото като говориха Чакмаков и феновете, плановете им са много добри, има и други заможни бизнесмени, които са готови да помагат, но Лупи не разрешава и ще се наложи ние да го натиснем да даде задна. Да си ходи с Лира-та и Лоурънс Дейвис, където искат. Те тия двамата общо нямат повече от 100 000 лв. състояние, човека с пурите е нещо, като нашето майкълче, познава се с тоя и оня и урежда играчи, които никой не ги иска.

Виж, ако има стандарт, който трябва да се изпълнява за седалките (бъди сигурен, че има..май идеше реч за около 40 см. височина на облегалката) наистина няма да ви разрешат и този път не търсете вината в БФС, защото те изпълняват стандарти на ФИФА или УЕФА. Относно човека с пурите..... той няма нищо общо с Лира-та, но съм го виждал като шеф в друга компания-естествено в сайт, а не на живо :)
Странно ми е, след като Чакмаков е толкова върл фен и филантроп, защо не го привличат него за генерален спонсор-отборът ще му прави реклама, а той ще се грижи поне за техническата част на ЦСКА.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 фев 2014 14:15

Кировец написа:Според мен не е вярно, че Томов не дава. Титан са тези, които са отказали всяко предложение на Чакмаков и ко. Чакмаков вече няколко пъти обяви, че след игрищата ще прави сектор Г, т.е. сигурно е. Между другото стадиона мисля, че още не е предоставен на ЦСКА безвъзмездно.

И какво общо има ТИТАН в момента с ЦСКА, че да отказва на Чакмаков?!
Стадионът ви е даден на концесия. Това, което ви нашепваше министърът на МФВС засега е неизпълнимо, защото вносителите закъсняха с внасянето на законопроекта. Дори и да ви го дадат безвъзмездно няма как да се построи молче там, а това е много важно за един инвеститор в стадион 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 фев 2014 14:24

Кашчей написа:
Червени_шампиони написа:БФС не разрешават, искахме от седалките без облегалки (те имат де, но са 10-15 см. и са почти незабележими), защото се чупят, като са от тези хубавите, но Чакмаков каза, че перуката няма да разреши. Иначе лятото като говориха Чакмаков и феновете, плановете им са много добри, има и други заможни бизнесмени, които са готови да помагат, но Лупи не разрешава и ще се наложи ние да го натиснем да даде задна. Да си ходи с Лира-та и Лоурънс Дейвис, където искат. Те тия двамата общо нямат повече от 100 000 лв. състояние, човека с пурите е нещо, като нашето майкълче, познава се с тоя и оня и урежда играчи, които никой не ги иска.

Виж, ако има стандарт, който трябва да се изпълнява за седалките (бъди сигурен, че има..май идеше реч за около 40 см. височина на облегалката) наистина няма да ви разрешат и този път не търсете вината в БФС, защото те изпълняват стандарти на ФИФА или УЕФА. Относно човека с пурите..... той няма нищо общо с Лира-та, но съм го виждал като шеф в друга компания-естествено в сайт, а не на живо :)
Странно ми е, след като Чакмаков е толкова върл фен и филантроп, защо не го привличат него за генерален спонсор-отборът ще му прави реклама, а той ще се грижи поне за техническата част на ЦСКА.

Чакмаков е един фен с пари, много приятели и без желание да рискува задника и парите си. Повтори десетки пъти, че няма ресурс за ЦСКА. Факт.
Реално освен, че поема отговорността да построи игрища и да ги менажира като разпределя постъпленията идващи директно от джоба на феновете, които ще спортуват на терените и ще пращат смс-и друго за ЦСКА не е направил или поне не се знае публично за такъв акт.
Тънкия момент е, че той ще върне инвестициите си от джоба на феновете - 70% кеш от игрищата. Чакмаков остава един вид изпълнител и разпределител на фенските пари. Дано наистина ги разпредели за школата и строителни дейности.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 фев 2014 14:28

Кашчей написа:
Кировец написа:Според мен не е вярно, че Томов не дава. Титан са тези, които са отказали всяко предложение на Чакмаков и ко. Чакмаков вече няколко пъти обяви, че след игрищата ще прави сектор Г, т.е. сигурно е. Между другото стадиона мисля, че още не е предоставен на ЦСКА безвъзмездно.

И какво общо има ТИТАН в момента с ЦСКА, че да отказва на Чакмаков?!
Стадионът ви е даден на концесия. Това, което ви нашепваше министърът на МФВС засега е неизпълнимо, защото вносителите закъсняха с внасянето на законопроекта. Дори и да ви го дадат безвъзмездно няма как да се построи молче там, а това е много важно за един инвеститор в стадион 8-)

Нищо. Просто ги съпоставям и доказвам, че Томов не е толкова черен дявол - с отпуснатите 70% възрожденците бързо ще берат плодове от инвестицията си. Колкото до Мола - не виждам нищо лошо.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 05 фев 2014 18:56

Ходжата запя и нищо не направихме.. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 05 фев 2014 20:05

Сектор Г- началато на другия сезон.
Изображение

Потребителски аватар
Червени_шампиони