Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Dedo1948

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Dedo1948 » 12 окт 2017 13:08

Ozzimozzi написа:
Dedo1948 написа:Самият Домусчиев каза,че не ни дава пари. Сега каква ли глупост ще измислите,драги другарчета? ЦСКА 1948 си има своят път на развитие,който е на всеки фалирал клуб. Така е нормално да се прави,фалираш и започваш от нулата. Не правиш измами и не си измекяр!

Кога ЦСКА 1948 са фалирали?

ЦСКА фалира и ние сме новото ЦСКА създадено по европейски маниер. Фалираш и тръгваш отначало. Не си боклук за да правиш измами и да лъжеш хората.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 12 окт 2017 13:15

Dedo1948 написа:
Ozzimozzi написа:
Dedo1948 написа:Самият Домусчиев каза,че не ни дава пари. Сега каква ли глупост ще измислите,драги другарчета? ЦСКА 1948 си има своят път на развитие,който е на всеки фалирал клуб. Така е нормално да се прави,фалираш и започваш от нулата. Не правиш измами и не си измекяр!

Кога ЦСКА 1948 са фалирали?

ЦСКА фалира и ние сме новото ЦСКА създадено по европейски маниер. Фалираш и тръгваш отначало. Не си боклук за да правиш измами и да лъжеш хората.

Ааааа ясно! И защо "небоклуците" сте 21 човека на стадиона? Онези 5000, които бяха на стадиона във В. Търново да подкрепят ЦСКА боклуци ли са? :)

Кой ли наговори тези неща за че$тните?
"Много ми е обидно. Не очаквах тези псевдоцесекари да постъпят по такъв подъл, нагъл и грозен начин. Това са хора, които имат инереси и ги гонят чрез клуба. Генералът Мечков ме освободи, като ми каза, че е под голям натиск от Инициативния комитет. Той бил само подставено лице и някой много го натискал да ме махнат. Кой е този някой, не пожела да ми каже. Става дума за някой от Инициативния комитет. Но аз не знам кои са в този комитет.

В клуба всичко е скрито-покрито, а щеше да е прозрачно. Има 50 хиляди лева, за които не се знае откъде са дошли и кой ги е дал. Абсолютно съм използван. Единствен излязох с името си и с лицето си, псухава ме на "Армията", използваха ме за един месец и ме изхвърлиха. Не съм бил надграждал по време на подготвителния период – това е казал този, който ме е освободил. Абсурдно е, аз да първи път чувам такова нещо. Подрабрах още, че ветераните, които са застанали зад този проект, се отдръпват, защото също се чувстват използвани. Не знам кой ще остане да подкрепя клуба", каза..
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 12 окт 2017 13:21

Сега ще се окаже, че цените на билетите в Търново са били ниски. Следва "жълти павета, Военен клуб, че$т..."
Хайл Мусолини

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 12 окт 2017 13:25

CaptainBertorelli написа:Сега ще се окаже, че цените на билетите в Търново са били ниски. Следва "жълти павета, Военен клуб, че$т..."

За това го запитах колко човека бяха на мача с Локомотив БДЖ при цени на билетите - 5 лв., и колко си бяха облекли фланелките от Спорт Депо, но разбира се отговор няма. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 окт 2017 13:28

Dedo1948 написа:
demon777 написа:

Хахахах е какво трябваше да каже че ви дава ли.
То и крадеца вика дръжте крадеца
От де са парите за голямата заплата на бадема?

Бадема е приятел на Вальо Илиев,ще получи премия от нашите официални спонсори САМО ако се класираме за Б група. Ако получи изгодна оферта на полусезона си тръгва и не получава нищо от нас. Ползата му е,че при нас го виждат,че играе и бележи голове. Може да се продаде у нас или чужбина. Истински късмет е,че заигра при нас.

Абе, Дедо от 20 години следим футбола и ще ми обяснваш, че Бадема играе за спорта при вас ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХААХ
@ Аре верно вече се озъснай, че ставаш смешен! Да беше някой друг, можеше и да приема за вярно, ама точно тоя никога не играе за без пари! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Няма лошо нека ви симпатизира и помага Домусчиев... няма лошо!
@ Загубихме една битка тоя сезон от Големия Ви Брат, но войната не сме! 8-)

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 12 окт 2017 13:32

Ozzimozzi написа:
CaptainBertorelli написа:Сега ще се окаже, че цените на билетите в Търново са били ниски. Следва "жълти павета, Военен клуб, че$т..."

За това го запитах колко човека бяха на мача с Локомотив БДЖ при цени на билетите - 5 лв., и колко си бяха облекли фланелките от Спорт Депо, но разбира се отговор няма. :)

Когато вие сложите цена 5 лева на билет на някоя контрола на Панчарево,тогава ела да си мерим феновете. Сещаш ли се?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 окт 2017 13:35

Dedo1948 написа:
Ozzimozzi написа:

Когато вие сложите цена 5 лева на билет на някоя контрола на Панчарево,тогава ела да си мерим феновете. Сещаш ли се?

Вие нямате фенове какво да си мериме?
@ Истинските ЦЕСЕКАРИ са на Армията, а не скитници! :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 12 окт 2017 13:37

Аз като фен на ЦСКА 1948 съм приятно изненадан,че Киро Домусчиев ни е фен. Той може да е всякакъв,но поне доказа нагледно на всички в тази страна,че разбира най-много от футбол. И смачка човечето от Микре с обувки 36 ти номер.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 12 окт 2017 13:38

приятелството си е приятелство сиренето е с пари.
Айде само да не се лъжем а ?

А киро как няма да ви е е фен като ви е собственик.
Все едно да мразиш нещо твое не става така.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 окт 2017 13:42

Dedo1948 написа:Аз като фен на ЦСКА 1948 съм приятно изненадан,че Киро Домусчиев ни е фен. Той може да е всякакъв,но поне доказа нагледно на всички в тази страна,че разбира най-много от футбол. И смачка човечето от Микре с обувки 36 ти номер.

Нека ви дава пари бе, но не претендирайте за неща които няма как да бъдат ваши.
Ако искате си вдигнете 50 000 хиляден стадион някъде, сменяйте си емблемата колко искате, екипите може ги направите жълт камуфлаш... все ни е тая, но не се бутайте там където народната любов ще ви разбие!

ПП То Газдов/Гьонов а.к.а новото Г2 не спряха да го хвалят тоя Кирил Домусчиев... бил най-големия, най-разбиращия, най-печелившия... нас това какво ни вълнува всъщност?! Нека строи и да ви дава, ама за Армията и Панчарево забравете, там за вас е чужда територия!
Последна промяна от Teo на 12 окт 2017 13:45, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”