Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот kolokolo » 11 окт 2017 22:14

redmadness48 написа: Фактите обаче са че сме нов отбор в момента на път официално да станем наследник след купуване на активите ! И ЦСКА 1948 е нов отбор..

Няма такива факти . УЕФА сложи на "новия ЦСКА" коефицента на "стария ЦСКА" , което означава че ги смята за един и същи клуб . Плащането има връзка с тригодишния бан , а не с "официална на наследственост " . Би трябвало да си го вдянал вече , УЕФА не определя "официални наследници " .
АЕК не са плащали нищо и нямат проблеми с УЕФА . :idea:
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 окт 2017 22:15

icko65 написа:
Teo написа:
icko65 написа:
Mitata написа:
Dedo1948 написа:Тео,днес ЦСКА 1948 победи Локо БДЖ с 6:1 и стана Столичен първенец за Аматьори както и миналата година. Добре ли е тази новина за теб,като армеец?

ЦСКА е само един и той домакинства на стадион БА. Ментето на обявилите "смъртта на ЦСКА" и оплюли легендите на клуба отцепници не представлява интерес за 90% от цесекарите. "Авиаторският ЦСКА" не може да бъде обединител, защото представлява частен проект на отцепниците, финансирани от бизнесмена "Х" , готов да даде 3 млн. за активите.

На стадион БА домакинства отбор с име ЦСКА-София!Стига сте творили история..Справка-БФС.

Отвори сайта на УЕФА и виж емблемата и дали има тиренце.
@ В момента нарушаваш правилата като не изписваш правилно името на клуба ми!
Аз получиш наказание заради това преди няколко дена, аре стегни се!

Напротив..Никакви правила не нарушавам.Още повече че законите и правилата на България са с преоритет пред УЕФА.Казах-справка БФС.На Армията играе ЦСКА-София.Точка.

Какво БФС бе, ти като видиш фейбука на агата - сп*ртал и оттам го пипеш.
@ УЕФА > БФС! Нарушаваш правилата в момента! Репортвам!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 11 окт 2017 22:16

gihuelo написа:
icko65 написа:
Teo написа:
icko65 написа:
Mitata написа:
Dedo1948 написа:Тео,днес ЦСКА 1948 победи Локо БДЖ с 6:1 и стана Столичен първенец за Аматьори както и миналата година. Добре ли е тази новина за теб,като армеец?

ЦСКА е само един и той домакинства на стадион БА. Ментето на обявилите "смъртта на ЦСКА" и оплюли легендите на клуба отцепници не представлява интерес за 90% от цесекарите. "Авиаторският ЦСКА" не може да бъде обединител, защото представлява частен проект на отцепниците, финансирани от бизнесмена "Х" , готов да даде 3 млн. за активите.

На стадион БА домакинства отбор с име ЦСКА-София!Стига сте творили история..Справка-БФС.

Напротив..Никакви правила не нарушавам.Още повече че законите и правилата на България са с преоритет пред УЕФА.Казах-справка БФС.На Армията играе ЦСКА-София.Точка.

Ти кой беше? :) Та казваш :) Твоето мнение абсолютно никой не го интересува :) Факт.

Ти па кой си?Гихуело-световно неизвестен!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 11 окт 2017 22:18

Teo написа:
icko65 написа:
Teo написа:
icko65 написа:
Mitata написа:

Какво БФС бе, ти като видиш фейбука на агата - сп*ртал и оттам го пипеш.
@ УЕФА > БФС! Нарушаваш правилата в момента! Репортвам!

Нищо не нарушавам..В ППЛ отбор с име ЦСКА не играе.Казах-справка БФС.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 окт 2017 22:19

Ицо, аз ти казвам СПРАВКА УЕФА... УЕФА е футболния орган които УПРАВЛЯВА БФС!
@ Фейсбука на агата изписва "ЦСКА-София", виж как ГОНГ го изписва!

РЕПОРВАМ всички тука които напише тирето!

Нарушавате т.9, щото ако продължавате да го пишете така почвам да ви пиша и аз какво мисля за вашите клубчета!
Последна промяна от Teo на 11 окт 2017 22:21, променено общо 1 път.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 11 окт 2017 22:21

icko65 написа:
gihuelo написа:
icko65 написа:
Teo написа:
icko65 написа:
Mitata написа:

Ти кой беше? :) Та казваш :) Твоето мнение абсолютно никой не го интересува :) Факт.

Аз съм си аз :) Айде не давай акъл на привържениците на друг отбор ,какво да правят и как да го правят :) Чак пък и казал. :) Ти си никой тук за да казваш и диктуваш какво да правим и как да го правим.

redmadness48

Мнениеот redmadness48 » 11 окт 2017 22:22

kolokolo написа:
redmadness48 написа: Фактите обаче са че сме нов отбор в момента на път официално да станем наследник след купуване на активите ! И ЦСКА 1948 е нов отбор..

Няма такива факти . УЕФА сложи на "новия ЦСКА" коефицента на "стария ЦСКА" , което означава че ги смята за един и същи клуб . Плащането има връзка с тригодишния бан , а не с "официална на наследственост " . Би трябвало да си го вдянал вече , УЕФА не определя "официални наследници " .
АЕК не са плащали нищо и нямат проблеми с УЕФА . :idea:

При фалит всеки клуб откупува активите на стария за да му се води наследник ако се поинтересуваш малко.Тригодишния бан е заради това че искахме без задължения да играем в Европа.. То така ако ставаше всички големи клубове щяха да фалират и да играят с нови дружества без дългове в същата година..

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 11 окт 2017 22:24

Teo написа:Ицо, аз ти казвам СПРАВКА УЕФА... УЕФА е футболния орган които УПРАВЛЯВА БФС!
@ Фейсбука на агата изписва "ЦСКА-София", виж как ГОНГ го изписва!

РЕПОРВАМ всички тука които напише тирето!

Нарушавате т.9, щото ако продължавате да го пишете така почвам да ви пиша и аз какво мисля за вашите клубчета!

Нашите клубчета нямат вашия цирк..Отвори сайта на БФС и виж кой отбор е в ППЛ.УЕФА не я интересува що чини БФС.Ако я интересуваше вие щяхте да сте в А окр.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 11 окт 2017 22:26

gihuelo написа:
icko65 написа:
gihuelo написа:
icko65 написа:
Teo написа:
icko65 написа:На стадион БА домакинства отбор с име ЦСКА-София!Стига сте творили история..Справка-БФС.

Аз съм си аз :) Айде не давай акъл на привържениците на друг отбор ,какво да правят и как да го правят :) Чак пък и казал. :) Ти си никой тук за да казваш и диктуваш какво да правим и как да го правим.

Тц..Аз съм НЯКОЙ..и ще казвам докато съм жив.Не сте ЦСКА в момента.Това е святата истина.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 11 окт 2017 22:32

redmadness48 написа:При фалит всеки клуб откупува активите на стария за да му се води наследник ако се поинтересуваш малко.Тригодишния бан е заради това че искахме без задължения да играем в Европа.. То така ако ставаше всички големи клубове щяха да фалират и да играят с нови дружества без дългове в същата година..

Поинтересувах се доста . Това са си твои разсъждения с елементи на фантазии . Няма такива изисквания от УЕФА и не се определят "наследници" .
Смяната на фалирата фирма на клуба не става толкова безболезнено , както и ние се убедихме .
Но въпреки това много клубове са го правили и някои са плащали за активи , други не са . Законодателствата в съответните страни също имат значение . В крайна сметка резултата е един и същ , клуба продължава с нова фирма . Да се плаща не е задължително .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Върни се в “ЦСКА”