sin4ec написа:Чисто политическите решения на временната политическа власт относно спорта няма как да имат отношение към историята. Такова е "разформироването" на Левски и ЦСКА през 1985 с решение на ЦК. Такова е и безумното създаване на ДСО по съветски модел, което засяга всички спортове и отбори в България, но съществува за радост кратко време, след което ДСО са премахнати.
На същата логика трябва да се терминира историята на клубовете от СССР от окупираните от Вермахта територии, Динамо Киев да речем, защото Хитлер въвежда там свои закони и правила.
Няма отношение към историята и това с АД-тата от 1999 година.
Проблемите при фалит обаче трябва да се регулират по някакъв начин.
Примерно: клубът плаща 30% от дължимото и почва от А окръжна, но запазвайки историята и емблемата си. Губи обаче титли и всичко спечелено по времето, когато е играл с дългове.
Колегите тук са прави, че не е редно клуб с десетилетна история просто да изчезне, защото някой си не го е управлявал добре, умишлено или не няма да споря. С това съм съгласен. Но не може и да се трупат безотчетно дългове към половин Вселена, без да се плаща нищо.
Сложни са нещата, гледни точки много, а Истината, за която Пилат е попитал Иисус що е, ами...не е получил отговор. Едва ли е случайно.
пп Справка-към 20:03 българско време-100г смокинова, нова реколта, дедото я е направил уникална -истина ви казвам! Наздраве!
[offtopic]Аааа.... имам една половинка смокинова, обещана от теб

Синчец, то и много други неща не са правилни, дори са смехотворни, особено в последните 4 години. Не виждам как е възможно, но явно е, на един адрес да се регистрират 10 фирми с едно и също име, но с леки разлики. Да ти имам и закона, който разрешава това и съда, който се съгласява с това.