Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Кашчей » 10 окт 2017 20:10

sin4ec написа:Чисто политическите решения на временната политическа власт относно спорта няма как да имат отношение към историята. Такова е "разформироването" на Левски и ЦСКА през 1985 с решение на ЦК. Такова е и безумното създаване на ДСО по съветски модел, което засяга всички спортове и отбори в България, но съществува за радост кратко време, след което ДСО са премахнати.
На същата логика трябва да се терминира историята на клубовете от СССР от окупираните от Вермахта територии, Динамо Киев да речем, защото Хитлер въвежда там свои закони и правила.
Няма отношение към историята и това с АД-тата от 1999 година.
Проблемите при фалит обаче трябва да се регулират по някакъв начин.
Примерно: клубът плаща 30% от дължимото и почва от А окръжна, но запазвайки историята и емблемата си. Губи обаче титли и всичко спечелено по времето, когато е играл с дългове.
Колегите тук са прави, че не е редно клуб с десетилетна история просто да изчезне, защото някой си не го е управлявал добре, умишлено или не няма да споря. С това съм съгласен. Но не може и да се трупат безотчетно дългове към половин Вселена, без да се плаща нищо.
Сложни са нещата, гледни точки много, а Истината, за която Пилат е попитал Иисус що е, ами...не е получил отговор. Едва ли е случайно.
пп Справка-към 20:03 българско време-100г смокинова, нова реколта, дедото я е направил уникална -истина ви казвам! Наздраве! :)

[offtopic]Аааа.... имам една половинка смокинова, обещана от теб :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
Синчец, то и много други неща не са правилни, дори са смехотворни, особено в последните 4 години. Не виждам как е възможно, но явно е, на един адрес да се регистрират 10 фирми с едно и също име, но с леки разлики. Да ти имам и закона, който разрешава това и съда, който се съгласява с това.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 10 окт 2017 20:10

sin4ec написа:Чисто политическите решения на временната политическа власт относно спорта няма как да имат отношение към историята. Такова е "разформироването" на Левски и ЦСКА през 1985 с решение на ЦК. Такова е и безумното създаване на ДСО по съветски модел, което засяга всички спортове и отбори в България, но съществува за радост кратко време, след което ДСО са премахнати.
На същата логика трябва да се терминира историята на клубовете от СССР от окупираните от Вермахта територии, Динамо Киев да речем, защото Хитлер въвежда там свои закони и правила.
Няма отношение към историята и това с АД-тата от 1999 година.
Проблемите при фалит обаче трябва да се регулират по някакъв начин.
Примерно: клубът плаща 30% от дължимото и почва от А окръжна, но запазвайки историята и емблемата си. Губи обаче титли и всичко спечелено по времето, когато е играл с дългове.
Колегите тук са прави, че не е редно клуб с десетилетна история просто да изчезне, защото някой си не го е управлявал добре, умишлено или не няма да споря. С това съм съгласен. Но не може и да се трупат безотчетно дългове към половин Вселена, без да се плаща нищо.
Сложни са нещата, гледни точки много, а Истината, за която Пилат е попитал Иисус що е, ами...не е получил отговор. Едва ли е случайно.
пп Справка-към 20:03 българско време-100г смокинова, нова реколта, дедото я е направил уникална -истина ви казвам! Наздраве! :)

Просто правилата се менят, а ние се наденахме на най-кофти варианта. Наздраве, добра е на дедо ти явно, коректно мнение.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 окт 2017 20:18

Кашчей написа:Синчец, то и много други неща не са правилни, дори са смехотворни, особено в последните 4 години. Не виждам как е възможно, но явно е, на един адрес да се регистрират 10 фирми с едно и също име, но с леки разлики. Да ти имам и закона, който разрешава това и съда, който се съгласява с това.

Това е ежедневие в шибаната ни държава. Футболът е последната брънка, кой го е еня за него?
Не разбирате ли, че с подобни врътки на името на цигани от разни катуни се прехвърли ДДС за милиарди?
ЦСКА имали 30 млн дълг, факт. Но точно толкова на ден са изтичали с подобни ДДС "сделки".
Там е проблемът, а не дали Литекс е ЦСКА, или обратното, или вече не помня как беше...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 окт 2017 20:59

Кашуй, кой беше ти, че ще ни казваш кое е ЦСКА и кое не е? :mrgreen: :mrgreen:
@ Абе пич, не виждаш ли, че колкото повече спориш, толкова по-смешно изглежда встрани :lol: :lol:

ПП Да не си дядо ми или баща ми, че да ми говориш за ЦСКА така разпалено, аре гледай си ребрадирания Дунав 2010 :lol:
Все едно вараджия да ми говори за ядрена физика :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 окт 2017 21:03

Teo написа:Кашуй, кой беше ти, че ще ни казваш кое е ЦСКА и кое не е? :mrgreen: :mrgreen:
@ Абе пич, не виждаш ли, че колкото повече спориш, толкова по-смешно изглежда встрани :lol: :lol:

ПП Да не си дядо ми или баща ми, че да ми говориш за ЦСКА така разпалено, аре гледай си ребрадирания Дунав 2010 :lol:
Все едно вараджия да ми говори за ядрена физика :lol:

Тео, по-добре мълчи, че само се излагаш с тия глупости! Знаеш ли какво е ребрандиран, а?!
ПП-Тук, един от вашите вече говори за физика..и очаквано се изложи. Надявам се ти да разбираш повече от ядрена, отколкото той от силите при въртеливо движение на телата!
Последна промяна от Кашчей на 10 окт 2017 21:05, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 10 окт 2017 21:03

ЦСКА-София е продължението на ЦСКА! Когато правосъдната ни система не желае да се ангажира с разкриването на престъпленията, извършвани в продължение на години срещу най-големия клуб, това е начинът да продължием по славния път!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 10 окт 2017 21:06

Mitata написа:ЦСКА-София е продължението на ЦСКА! Когато правосъдната ни система не желае да се ангажира с разкриването на престъпленията, извършвани в продължение на години срещу най-големия клуб, това е начинът да продължием по славния път!

ЦСКА 1948 е продължител на ЦСКА. Вие сте продължител на Литекс. Сами си го признахте пред УЕФА,а и БФС така каза. Защо си измисляш тези неща,не знам. Синхронизирай се с УЕФА и БФС,а най вече с Гришата.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 окт 2017 21:07

Mitata написа:ЦСКА-София е продължението на ЦСКА! Когато правосъдната ни система не желае да се ангажира с разкриването на престъпленията, извършвани в продължение на години срещу най-големия клуб, това е начинът да продължием по славния път!

Мнееееее.. лъжеш, като оксидиран жител на Факултето лъжеш! Няма как клуб, създаден 27 години по-рано, на повече от 150 км. да е продължител на който и да е клуб в София!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 10 окт 2017 21:10

тука ли е самотният войн от ордата на 23-мата?
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 10 окт 2017 21:11

Dedo1948 написа:

ЦСКА 1948 е продължител на ЦСКА. Вие сте продължител на Литекс. Сами си го признахте пред УЕФА,а и БФС така каза. Защо си измисляш тези неща,не знам. Синхронизирай се с УЕФА и БФС,а най вече с Гришата.

Дрън-дрън, ярини! За вас ЦСКА е мъртъв! Забравихте ли, че палихте свещи по повод "кончината"?! Паметта ви е доста къса. А и феновете показаха по недвусмислен начин кой е истинският ЦСКА!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”