Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CaptainBertorelli
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот CaptainBertorelli » 10 окт 2017 17:27

Dedo1948 написа:
CaptainBertorelli написа:Въобще не ми дреме, каква е заплатата на Каранга. Не ми пука и колко взима Гъргоров под масата. Просто спрете с това лицемернечене за "пълна прозрачност".

Кажи колко е заплатата на Каранга,официалната и колко малката ръчичка от Микре му дава под масата? Прозрачния?

Не знам. Някъде да видя да напиша, че ГГ не плаща част от заплатите под масата? Да имам претенции, че сме прозрачен клуб? Важи за всеки друг български клуб, еле пък за онези, на които не им се повишил ФРЗ тази есен, след Обертан и сие. Тук е така. Твърдейки, че сте бяла лястовица, ще трябва и да го доказвате.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 окт 2017 17:28

Нека Ангел Петричев да бъде така добронамерен и да изкара колко плаща на Бадема да играе в неговия отбор!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 окт 2017 17:28

d.milanov написа:Кашчей, няма какво да чета, написал си само глупости. Договор за постигнати резултати - те такова животно и аз искам да видя. :mrgreen:

И аз искам да видя ТД в аматьорските клубове, ама няма, а за граждански-никой не ги спира, нали знаеш, или за първи път чуваш, че има и такива?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 10 окт 2017 17:29

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Гъргоров играе без пари,той не взима заплата,само бонуси за изиграни мачове - 15 000 на месец.Това обаче не е заплата.

Естествено, че не е заплата! Бих искал да те видя като шеф на фирма как изплащаш заплата на служител без ТД!

Аз му казвам,че не е заплата и тези 15 000 ги прибира като бонус за изиграни мачове,той пак своето си знае,луда работа!

Ти по-добре не казвай нищо,че не си съставил верно изречение скоро. Бонус за изиграни мачове,с билет от 5 лева си,нали? Къде е регистрацията на ОСК ЦСКА,а?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 окт 2017 17:29

Teo написа:Нека Ангел Петричев да бъде така добронамерен и да изкара колко плаща на Бадема да играе в неговия отбор!

Дабъл бакалавъра, ай да не пишеш глупости!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 окт 2017 17:32

Кашчей написа:
Teo написа:Нека Ангел Петричев да бъде така добронамерен и да изкара колко плаща на Бадема да играе в неговия отбор!

Дабъл бакалавъра, ай да не пишеш глупости!

Искам да знам колко взима Бадема от Ангел Петричев!
:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 окт 2017 17:32

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Гъргоров играе без пари,той не взима заплата,само бонуси за изиграни мачове - 15 000 на месец.Това обаче не е заплата.

Естествено, че не е заплата! Бих искал да те видя като шеф на фирма как изплащаш заплата на служител без ТД!

Аз му казвам,че не е заплата и тези 15 000 ги прибира като бонус за изиграни мачове,той пак своето си знае,луда работа!

Абе Голчо, за да взема подобни бонуси трябва да е на ТД, как да ти го напиша, на какъв език, за да го разбереш?! При аматьорите бонуси се дават за постигнат резултат!

И какво като дават бонус на Бадема за изиграни мачове?Такава е уговорката.Ако дойде оферта през зимата и Бадема си отиде повече бонус Гъргоров няма да получи независимо от постигнатите резултати на 1948.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 окт 2017 17:35

Това на слепите го пробутвайте, че Емил Гъргоров играе за без пари, а за че$та! :lol: :lol:
@ Точно тоя е най-големия ламтилник съществувал някога в България.
Аре бе Ангеле /Дедо/ кажи колко взима! :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 окт 2017 17:37

Dedo1948 написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

Ти по-добре не казвай нищо,че не си съставил верно изречение скоро. Бонус за изиграни мачове,с билет от 5 лева си,нали? Къде е регистрацията на ОСК ЦСКА,а?

И какво за регистрацията на ОСК ЦСКА?Виж номера от делото в СГС,то е точно след това на ОСК Локомотив и пред ОСК Левски.
П.П.
И откъде са парите за бонуса на Бадема?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 10 окт 2017 17:38

Dedo1948 написа:
CaptainBertorelli написа:Въобще не ми дреме, каква е заплатата на Каранга. Не ми пука и колко взима Гъргоров под масата. Просто спрете с това лицемернечене за "пълна прозрачност".

Кажи колко е заплатата на Каранга,официалната и колко малката ръчичка от Микре му дава под масата? Прозрачния?

https://www.youtube.com/watch?v=28nrAic ... e=youtu.be
На видеото на 14:06 Гьонов казва дали Гъргоров играе без пари :) Ако директора ви лъже значи всички сте лъжци :)

Отговори на въпроса ми :) Гьонов ли лъже или ти?

Върни се в “ЦСКА”