Dedo1948 написа:Синът на Беноа Кое идва при Вальо Илиев на стаж,цитирам го : това за мен е ЦСКА. Беноа Кое така му е казал. Хората си ни знаят.
Хахахахах Вальо кога стана треньор, кога почнаха и при него да идват на стаж?!?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Dedo1948 написа:Синът на Беноа Кое идва при Вальо Илиев на стаж,цитирам го : това за мен е ЦСКА. Беноа Кое така му е казал. Хората си ни знаят.
rsk написа:Един колега на моя брат каза, че неговият брат играе в Берое и са ви се огъзили последния мач.
То и за полуфинала и финала за купата, когато спечели ЦСКА се носят някакви слухове...
П.П. Отвори тълковния речник да видиш какво точно означава "факт", че малко ти бяга. Даже бая.
boabbb написа:rsk написа:Един колега на моя брат каза, че неговият брат играе в Берое и са ви се огъзили последния мач.
То и за полуфинала и финала за купата, когато спечели ЦСКА се носят някакви слухове...
П.П. Отвори тълковния речник да видиш какво точно означава "факт", че малко ти бяга. Даже бая.
Идва въпроса "защо" ? Айде, Монтана може да кажеш, че е за пари, въпреки че не ми се струваха особено огъзени, още повече, че за 90% от тях това е единствен шанс в кариерата да спечелят трофей, ама БероеМикренеца хем го принизявате, хем едва ли не по-голям от него в държавата няма
Оправете си версиите, че както винаги издишат като Мапуку след 60-тата минута
delqnski47 написа:boabbb написа:rsk написа:Един колега на моя брат каза, че неговият брат играе в Берое и са ви се огъзили последния мач.
Идва въпроса "защо" ? Айде, Монтана може да кажеш, че е за пари, въпреки че не ми се струваха особено огъзени, още повече, че за 90% от тях това е единствен шанс в кариерата да спечелят трофей, ама БероеМикренеца хем го принизявате, хем едва ли не по-голям от него в държавата няма
Микренеца е един от най мразените след Ицо в Подуене
Гриша Ганчев към Курьор: Давам ти много пари, защото унизи говедата
boabbb написа:delqnski47 написа:boabbb написа:rsk написа:Един колега на моя брат каза, че неговият брат играе в Берое и са ви се огъзили последния мач.
Микренеца е един от най мразените след Ицо в Подуене
Мразят го заради подобни изказвания
d.milanov написа:Dedo1948 написа:Синът на Беноа Кое идва при Вальо Илиев на стаж,цитирам го : това за мен е ЦСКА. Беноа Кое така му е казал. Хората си ни знаят.
Хахахахах Вальо кога стана треньор, кога почнаха и при него да идват на стаж?!?
boabbb написа:Мразят го заради подобни изказвания
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта