Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 06 окт 2017 11:08

GOLEADOR написа:
Каранга: Нямам думи за феновете на ЦСКА, такива не съм виждал

„Понякога оставам без думи за феновете ни. Те са невероятни. Такова нещо не съм виждал никъде. Те са уникални. Но искам да направя и един апел. Нека нашите фенове ни подкрепят на стадиона, защото там има един отбор, който ще се бори докрай за името и знамето“, добави Каранга

С тоя нацелихме джакпота 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 06 окт 2017 11:20

Оня където само опява за ОСК дали е наясно,че това ОСК на Калчев няма никаква юридическа регистрация и е също една кухарка без никакво съдържание. Просто един интернет сайт. В правния мир не съществуват.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 окт 2017 11:40

delqnski47 написа:
GOLEADOR написа:

„Понякога оставам без думи за феновете ни. Те са невероятни. Такова нещо не съм виждал никъде. Те са уникални. Но искам да направя и един апел. Нека нашите фенове ни подкрепят на стадиона, защото там има един отбор, който ще се бори докрай за името и знамето“, добави Каранга

Целува ли емблемата след гол? Иначе е нормално да си хвали сегашния клуб, без да го интересува истинската му история, защото той е просто наемник.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

ludnicaaa

Мнениеот ludnicaaa » 06 окт 2017 11:54

Kогато бяхте в Ловеч не ви се чуваха гласчетата, отидохте в София и всеки ден интервюта, припознавай.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 окт 2017 12:01

Кашчей написа:
redmadness48 написа:
1982 написа:Човек, и китайците не са хората, дето сигурно трябва да плащат колосалните дългове на Милан, завещани от Берлускони, но така стоят нещата ....... един голям клуб носи както голям престиж със себе си, така и големи бакии нерядко ..... няма как да притежаваш само едното. Проблемът на ГГ е, че той иска да има ЦСКА, ама да е напълно безплатно - без да го купува, без да му плаща задълженията, без нищо ...... уви, това е толкова типично за българския манталитет, виждаме го почти всеки ден по най различни поводи.

Абе български манталитет ама виж Домусчиев какво прави.. 50 000 в сака за премии за отборите срещу ЦСКА или Левски,плаща си сигурно и солидна сума за съдийския комфорт както и да режат конкуренцията.Купува скъпи играчи..

Ти, лично, видя ли някой от тези сакове и съдържанието му? Преброи ли лично парите вътре? Би ли го потвърдил под клетва пред съдия?

Да, аз знам от първо лице, че Киро е плащал мачове :!: В Марек са взели по 3500 "премии" след мача, за да бягат от топката срещу тях в мача, който го даваха по "Господари на ефира" . Всеки един от играчите им може да го потвърди от първо лице, но какво от това :?: Ако си мислиш, че Киро не плаща сега, за да се скача на ЦСКА, значи си тъп :idea:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 окт 2017 12:04

Dedo1948 написа:
peliforewer написа:
Dedo1948 написа:Гришата,че няма да плати лев от тези 8 милиона това е повече от сигурно,според мен и Киро няма да плати. На никой не му се плаща. Да знаете.

Че Киро нали не участваше в търга Дедо Донке,Газдов трябва да плаща ако Ганчев не плати,ама ти от толкова прозрачност че обърка конците.

От вас знам,че Киро стои зад тези фирми,както и че Ганчев стои зад слатинската кухарка. Капиш?

Дедо Донке колкото повече ни слушаш толкова по-малко ще се излагаш.Ние винаги сме казвали че зад фирмата на феновете стои Ганчев,докато вие твърдяxте че Домусчиев нямал нищо общо с 1948.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 окт 2017 12:08

boabbb написа:
Кашчей написа:
redmadness48 написа:
1982 написа:Човек, и китайците не са хората, дето сигурно трябва да плащат колосалните дългове на Милан, завещани от Берлускони, но така стоят нещата ....... един голям клуб носи както голям престиж със себе си, така и големи бакии нерядко ..... няма как да притежаваш само едното. Проблемът на ГГ е, че той иска да има ЦСКА, ама да е напълно безплатно - без да го купува, без да му плаща задълженията, без нищо ...... уви, това е толкова типично за българския манталитет, виждаме го почти всеки ден по най различни поводи.

Абе български манталитет ама виж Домусчиев какво прави.. 50 000 в сака за премии за отборите срещу ЦСКА или Левски,плаща си сигурно и солидна сума за съдийския комфорт както и да режат конкуренцията.Купува скъпи играчи..

Ти, лично, видя ли някой от тези сакове и съдържанието му? Преброи ли лично парите вътре? Би ли го потвърдил под клетва пред съдия?

Да, аз знам от първо лице, че Киро е плащал мачове :!: В Марек са взели по 3500 "премии" след мача, за да бягат от топката срещу тях в мача, който го даваха по "Господари на ефира" . Всеки един от играчите им може да го потвърди от първо лице, но какво от това :?: Ако си мислиш, че Киро не плаща сега, за да се скача на ЦСКА, значи си тъп :idea:

Не съм чувал Домусчиев да е некрофил, за да скача на умрял!
Обаче не си чувал Ганчев да плаща на съперници на Лудогорец и Левски, нали?! Никога, за 21 години в А група не му се е случвало. Я кажи, Киро колко плати на съдията в мача му с Хофенхайм!
Всичко знаете пребоядисаните, а тук един гръцки нещастник, дето търкаля скала към върха на планина не знае, що за клуб е ПФК "ЦСКА-1948" АД. Вие собственика си не знаете кой е, обаче за Лудогорец и Левски всичко знаете, а Голеадор знае и за Дунав 2010!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 06 окт 2017 12:44

Как бе, Ганчев е най-честният бизнесмен във футбола! Титлите на Литекс бяха абсолютно чисти. Онова 8:0, дето ви сложи преди години и то вече е в графа "чисти мачове", нали? Или пък стана честен откакто прекръсти Литекс на ЦСКА-София и довлече отбор, треньори и ръководители от Ловеч на Армията
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 окт 2017 12:48

delqnski47 написа:
GOLEADOR написа:

Наистина добро попадение.Както е подкарал да бележи във всеки мач,може да обърне тенденциите и не ние да се хвалим,че сме ударили джакпота,а от тотото да обявяват за своите последователи,че в извънредния тираж ще играят за Супер Каранга от 10 000 000 лева. :)
[center]Изображение[/center]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 окт 2017 13:13

Кашчей написа:
Целува ли емблемата след гол? Иначе е нормално да си хвали сегашния клуб, без да го интересува истинската му история, защото той е просто наемник.

А ти си просто един форумен писач. 8-) Нещата явно са ''прости'' в много аспекти от живота
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”