boabbb написа:Кашчей написа:redmadness48 написа:1982 написа:Човек, и китайците не са хората, дето сигурно трябва да плащат колосалните дългове на Милан, завещани от Берлускони, но така стоят нещата ....... един голям клуб носи както голям престиж със себе си, така и големи бакии нерядко ..... няма как да притежаваш само едното. Проблемът на ГГ е, че той иска да има ЦСКА, ама да е напълно безплатно - без да го купува, без да му плаща задълженията, без нищо ...... уви, това е толкова типично за българския манталитет, виждаме го почти всеки ден по най различни поводи.
Абе български манталитет ама виж Домусчиев какво прави.. 50 000 в сака за премии за отборите срещу ЦСКА или Левски,плаща си сигурно и солидна сума за съдийския комфорт както и да режат конкуренцията.Купува скъпи играчи..
Ти, лично, видя ли някой от тези сакове и съдържанието му? Преброи ли лично парите вътре? Би ли го потвърдил под клетва пред съдия?
Да, аз знам от първо лице, че Киро е плащал мачове

В Марек са взели по 3500 "премии" след мача, за да бягат от топката срещу тях в мача, който го даваха по "Господари на ефира" . Всеки един от играчите им може да го потвърди от първо лице, но какво от това

Ако си мислиш, че Киро не плаща сега,
за да се скача на ЦСКА, значи си тъп

Не съм чувал Домусчиев да е некрофил, за да скача на умрял!
Обаче не си чувал Ганчев да плаща на съперници на Лудогорец и Левски, нали?! Никога, за 21 години в А група не му се е случвало. Я кажи, Киро колко плати на съдията в мача му с Хофенхайм!
Всичко знаете пребоядисаните, а тук един гръцки нещастник, дето търкаля скала към върха на планина не знае, що за клуб е ПФК "ЦСКА-1948" АД. Вие собственика си не знаете кой е, обаче за Лудогорец и Левски всичко знаете, а Голеадор знае и за Дунав 2010!