Левски-ЦСКА 1:3 (FT)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА!!!
Браво на нашите!!! Толкова мотивиран отбор не бях виждал от години!!! Евалата на Платини! Страхотен мач за целия отбор! Евала и на обективни хора като kaloyanker Нека не забравяме, че това е само една игра, не трябва да се застрашава живота на нас...феновете... Айде поздрави от мен и САМО ЦСКААААА!!!
-
- Контакти:
Re: БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА!!!
batmanlevski написа:за какво са тези благодарности за поредните вандалщини и хулиганщини на запалянковците на цска ? цска за пореден път загуби от Левски,този път от публиката им !Левски има селски треньор,но публиката им е на световно ниво.
Нали знаеш че си смешен.Защо на лицензиран стадион в сектора за гости има камъни и парчета бетон.Елементарен ченгесарски сценарий.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
- delqnski47
- Контакти:
Re: Защо изгониха феновете на ЦСКА
Отначало бях за полицията,ама ако се замисля,полицията навреди и на невинни хора!Е...все пак ни управляват Бориов и Цветанов!Нали трябва да има ''сигурност''!
Нищо чудно да възродят Държавната Сигурност!
Нищо чудно да възродят Държавната Сигурност!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- NIKI_RED
Re: Левски-ЦСКА 1:3 (FT)
Честита победа на всички и браво на момчетата!Браво и на Радуканов,че успя да подреди отбора и да изстиска максимума от всеки!Цял месец слушам какво ли не от "синия" лагер и тайничко се надявах да ги накажем за високомерието им!И се получи!Благодаря!
Епа, аз се опитах да подхвана 'със фуражка..' от сектор В, но естествено на никой около мен не му хрумна, че утре това ще се случи на хора със сини шалчета. Куките на сапун за този произвол(каквото и да сте направили едва ли оправдава изгонването на цял сектор, иначе щеше да се знае)!
- storm
- Контакти:
Corwin написа:Епа, аз се опитах да подхвана 'със фуражка..' от сектор В, но естествено на никой около мен не му хрумна, че утре това ще се случи на хора със сини шалчета. Куките на сапун за този произвол(каквото и да сте направили едва ли оправдава изгонването на цял сектор, иначе щеше да се знае)!
А викаш, това да рушиш нечия собственост без никаква причина не е повод за изгонване така ли ?
Ами аз ако дойда увас и ти счупя компютъра, как ще реагираш ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
storm написа:Corwin написа:Епа, аз се опитах да подхвана 'със фуражка..' от сектор В, но естествено на никой около мен не му хрумна, че утре това ще се случи на хора със сини шалчета. Куките на сапун за този произвол(каквото и да сте направили едва ли оправдава изгонването на цял сектор, иначе щеше да се знае)!
А викаш, това да рушиш нечия собственост без никаква причина не е повод за изгонване така ли ?
Не, не е повод за изгонване. Повод за арестуване на извършилите деянията (тия 5135365991831 куки пред сектора все ще са видяли нещо). Дучето го каза днес - 100,200,300, 1000 човека виновни, тях да изведат.
- ChernoMore
- Контакти:
storm написа:Corwin написа:Епа, аз се опитах да подхвана 'със фуражка..' от сектор В, но естествено на никой около мен не му хрумна, че утре това ще се случи на хора със сини шалчета. Куките на сапун за този произвол(каквото и да сте направили едва ли оправдава изгонването на цял сектор, иначе щеше да се знае)!
Ей приятел, едно е изгонване друго е брониран от глава до пети и с тоягата по главата нали ? така че мили първо преди да кажеш нещо... не вярвам някой от феновете да е набил полицай и тогава куките да са ги пребили така че няма какво да говорим май !
Последна промяна от ChernoMore на 26 фев 2011 22:54, променено общо 1 път.
- storm
- Контакти:
Ти я ми кажи как да накажат провинилите се , когато се хвърлят павета и железа по тях ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
storm написа:Ти я ми кажи как да накажат провинилите се , когато се хвърлят павета и железа по тях ?
Еми - хващаш ги и ги извеждаш. Просто и ясно. Аз не вярвам всички да са хвърляли железа.