Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Мачовете на ЦСКА
аз имам мача с леверкузен в софия,а тия дни чакам да ми пратят имача с блекбърн в софия.потърси ме на скайп ivaylo96 да се разберем как да ти ги пратя
Абонаментни карти!
Някой знае ли дали се продават още абонаментни клрти или вече е свършила продажбата им??

Re: Абонаментни карти!
Свърши се, пич. Вече не продават. Аз ходих миналата седмица и от там казаха че продажбата е преустановена. Не си взех миналия месец, защото бях в Италия и вече съжалявам. Но това да е проблема... Билети за Базел продават и във веригите, ако те интересува. Аз си взех. И ......Само ЦСКА.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: Абонаментни карти!
ros написа:Свърши се, пич. Вече не продават. Аз ходих миналата седмица и от там казаха че продажбата е преустановена. Не си взех миналия месец, защото бях в Италия и вече съжалявам. Но това да е проблема... Билети за Базел продават и във веригите, ако те интересува. Аз си взех. И ......Само ЦСКА.
Ами защото аз ходих преди около 2-3 седмици(по-рано нямах как) и ми казаха че ВРЕМЕННО са преустановили продажбата-да дойда другия месец, ама явно наистина няма!!Няма значение- а за Базел няма проблем-ще си зема от касите утре!!!!

Re: ОБЩ ЧАТ!(Спам тема)
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“
Ето на какво попаднах-верно е от Дона Галфон,ама се пак.А иначе въпросния футболист не е никак лош-гледал съм и определено е класен!!
Ишков пак пробутва чужденец на ЦСКА
14 октомври 2009 11:58
След ментето Акселрод, сега наред е Дзамбрела
Желанието на Николай Ишков пак да уреди трансфер на чужденец в ЦСКА изправи косите на ръководството на червените. През лятото бившия президент на Спартак Варна доведе на армията ментето Грег Акселрод. Сега Ишков предлага на армейците швейцареца с немски паспорт Фабрицио Дзамбрела, който последо е ритал в Бреша.
"От един месец се опитват да ни пробутат този футболист. Неговите агенти са немци, с които връзки има Николай Ишков. Последният играч, който дойде по препоръка на Ишков, обаче се оказа истинско недоразумение. Вече си изпатихме от подобни предложения и преценяваме и проучваме всяко едно име много добре", коментираха от "Армията".
Въпросният Акселрод се появи в ЦСКА по време на подготовката на тима през лятото в Австрия. Французинът дойде с визитка, според която е ритал в ПСЖ, Тигре и Ривър Плейт, но веднага бе разкрит, че никога не е играл професионален футбол. Тогава изпълнителният директор Венцислав Живков обяви, че Грег Ментето е дошъл по препоръка на Николай Ишков.
23-годишният Дзамбрела е юноша на Сервет, а след това изкарва 5 сезона в Бреша. Преди година обаче получава тежка контузия. Според медиите в Италия през юли Дзамбрела се е разминал с Каляри, където е бил считан за сигурно ново попълнение. През август пък не успява да се разбере с Удинезе, а в началото на септември халфът е актуален дори за Ювентус. Според италианската преса мениджърите му са контактували и с Болоня, Киево и Наполи. Преди седмица медиите в Сицилия го представят като сигурно ново попълнение на Палермо.
Ишков пак пробутва чужденец на ЦСКА
14 октомври 2009 11:58
След ментето Акселрод, сега наред е Дзамбрела
Желанието на Николай Ишков пак да уреди трансфер на чужденец в ЦСКА изправи косите на ръководството на червените. През лятото бившия президент на Спартак Варна доведе на армията ментето Грег Акселрод. Сега Ишков предлага на армейците швейцареца с немски паспорт Фабрицио Дзамбрела, който последо е ритал в Бреша.
"От един месец се опитват да ни пробутат този футболист. Неговите агенти са немци, с които връзки има Николай Ишков. Последният играч, който дойде по препоръка на Ишков, обаче се оказа истинско недоразумение. Вече си изпатихме от подобни предложения и преценяваме и проучваме всяко едно име много добре", коментираха от "Армията".
Въпросният Акселрод се появи в ЦСКА по време на подготовката на тима през лятото в Австрия. Французинът дойде с визитка, според която е ритал в ПСЖ, Тигре и Ривър Плейт, но веднага бе разкрит, че никога не е играл професионален футбол. Тогава изпълнителният директор Венцислав Живков обяви, че Грег Ментето е дошъл по препоръка на Николай Ишков.
23-годишният Дзамбрела е юноша на Сервет, а след това изкарва 5 сезона в Бреша. Преди година обаче получава тежка контузия. Според медиите в Италия през юли Дзамбрела се е разминал с Каляри, където е бил считан за сигурно ново попълнение. През август пък не успява да се разбере с Удинезе, а в началото на септември халфът е актуален дори за Ювентус. Според италианската преса мениджърите му са контактували и с Болоня, Киево и Наполи. Преди седмица медиите в Сицилия го представят като сигурно ново попълнение на Палермо.

САМО ЦСКА !!! 

''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
[center]Не спирате да губите по цялата Земя
Разликата в титлите ни е значителна
Даже и децата смеят се на вашата съдба
Сектор Б усеща ли товааааааааааааа
ля-ля-ля-ля-ля-ля[/center]
Разликата в титлите ни е значителна
Даже и децата смеят се на вашата съдба
Сектор Б усеща ли товааааааааааааа
ля-ля-ля-ля-ля-ля[/center]

хора според вас не трябва ли да вземем някои нови защитници.К.Стоянов няма заместник,освен оня парагваец,дето не го знаем много много,а пък и Иванов не е във форма.
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
[offtopic]нема[/offtopic]
Искам здрав център бе момчета,да може да мачка,нещо като Ней! Защита имаме!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!